Publikováno Srpen 18, 200817 r Ahojte mám Fabku 1.4 16V a když jedu svítí mi ted Check a občas epc borec mi to napichnul na vaga a napsalo to špatná váha vzduchu ???? Nevíte kolik by mohla stát oprava? Děkuji
Říjen 24, 201212 r Zdravim mam skoda fabia sedan 1.4mpi 50kw 2002r.v. Uz po nekolikate se rozsvitilo EPC a auto zaclo cukat slo spatne do otacek a vubec netahlo...kdyz jsem vypnul motor tak nekdy to zhaslo a byl na cas klid,ale nekdy ne a jeste se rozsvitila elektronika motoru a uz to spolu s EPC sviti porad... Prvne to znamej poresil smazanim sporadickejch chyb a byl na mesic klid... Co jsem tu precetl tak by to mohl byt spinac brzdovich svetel,ale moc se tomu nepriklanim jelikoz motor lidem jde normalne... Nesetkal se s timto problemem nekdo z vas? Diky za pomoc...
Prosinec 3, 201311 r Ahoj,řeším problém na Fabii 1.4 16v , problém je ,že svítí EPC a elektronika motoru špatně reaguje na plynový pedál,občas kontrolky zhasnou a auto jede normálně.výpis chyb je tento : 17989 - Jednotka ovládání škrtíci klapky - J338- základní nastavení není provedeno 18057 - Datová sběrnice pohonu,řídící jednotka ABS - chybí odezva - nahodilá závada zkusil jsem nastavit škrtící klapku do základního nastavení a jednou z deseti pokusů se to povede ,ale po projetí a po pár zastartování se tyto chyby objevý znovu. jinak jsem dal jinou klapku ne novou a problém je stále stejný.svazek jsem rozmotal a vyměnil dráty co vypadaly nejhůř,mohla by být chyba ještě někde jinde?
Prosinec 3, 201311 r KO řídicí jednotka motoru. Stalo se mi to na Felicii 1.6 55 kW. Tipují podle té závady na ABS. (Hlavní věc pro nastavení je vyčištěná klapka a smazané adaptační hodnoty.) Upraveno Prosinec 3, 201311 r od VAG BoBo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.