Přejít na obsah

Čekání na Rapida - koupě nového vozu


manfroto

Doporučené příspěvky

Diky vsem za potvrzeni, ze vse je jak ma byt. :)

Jinak ted jsem se vratil z vecerni projizdky. Styl jizdy, nejdriv popojizdecka v zacpe po meste, to byla prumerka nekde 9.5, pak asi 40km po nejakejch okrskach prumer sel na 7,5, nasledne asi 90km po dalnici rychlost kolem 150, prumer sel na 6,7. Nasledne courani po mestskem okruhu, prumer padl na konecnych 6,4, prumerna rychlost, 57km/h, asi hlavne kvuli te uvodni zacpe.

Auto je super,prekvapilo mne jak je tichy a hlavne tah toho 77kw tsi. Jsem nadsenej.

Editováno: , autor: pusher...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen k tomu zakrytování pojezdů - z fotky interiéru studie Sport se mi zdá, že tam kryty jsou. Jasně, je to koncept, jiné sedačky atd ... ale tady by si Škodofka nedovolila nechat tam železo. Já neříkám že to je nějaký velký problém, je to prostě jeden z mnoha ústupků směrem ke snižování kostů a bohužel Rapid je v mnohém horší i než FII FL. To jsem zvědav co přijde s FIII...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jací propagátoři? Co to zase plácáš za bludy? Já myslím,že když se jednou proberou například plasty,tak již není nutno se k tomu vracet. Mele se to tady pořád dokola. Jestli někdo nezvládá číst a pochopit psaný text,tak to není vina tohoto fora.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A vidis a ja bych s tim prave pootravoval prodejce ;) ale 90% kupujicih se nepta na plno prkotin ktere se probiraj tady ;) myslis si ze v dobe kdyz jsem kupova auto zajmal jsem se o to jake jsou plasty , jake je krytovani , odhlucneni , popripade naka izolace ? Me zajmala barva, cena a spotreba ale to jsem jeste nebyl clenem fora a vedel o tom kulove , a takovych je vesmes vetsina kupujicih ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

manfroto: Jeste jednou mě nebo nekoho jineho oznacis za propagatora, dostanes ode mě posledni varovani a na tomto foru koncis. Rikam to tu verejne.

Nevim, co je na mem nebo s-talkerove prispevku, ze nikdo Rapida nikomu nenuti a ze se muze poohlednout jinde, propagatorskeho. Vyse uvedene plati - jeste jednou a koncis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dneska jsem nasel na svem kusu prvni pihu na krase. Je to prkotina, sterac na strane ridice stira ne uplne perfektne. Primo pred sebou mam asi 5cm spatne setrenej pruh a jeste kraj sterace uprostred okna spatne priliha k oknu, takze to misto nesetre spravne a zustava tam trojuhelnik vody. Zkousel jsem to trochu ohnout, ale nepomohlo. Tak se asi v pondeli stavim do skodovky, at to zkusi poladit, nebo daji novej sterac.

Editováno: , autor: pusher...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 mike_k,ty asi nesleduješ dlouhodobě činnost manfrota zde na foru? Nemáš dostatek informací. Jinak bys nemohl napsat to,co jsi napsal. Ono se stačí podívat,co má v podpisu...   Na opakované výlevy na jednu a tu samou věc,tady není nikdo zvědavý - může si ji přece přečíst jednou. To snad stačí. Tímto tuto debatu uzavírám. Má-li někdo zájem pokračovat,tak nechť se laskavě přesune někam do Lampárny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...