pusher... Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 (editace) Diky vsem za potvrzeni, ze vse je jak ma byt. Jinak ted jsem se vratil z vecerni projizdky. Styl jizdy, nejdriv popojizdecka v zacpe po meste, to byla prumerka nekde 9.5, pak asi 40km po nejakejch okrskach prumer sel na 7,5, nasledne asi 90km po dalnici rychlost kolem 150, prumer sel na 6,7. Nasledne courani po mestskem okruhu, prumer padl na konecnych 6,4, prumerna rychlost, 57km/h, asi hlavne kvuli te uvodni zacpe. Auto je super,prekvapilo mne jak je tichy a hlavne tah toho 77kw tsi. Jsem nadsenej. Editováno: 24. Květen 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Jen k tomu zakrytování pojezdů - z fotky interiéru studie Sport se mi zdá, že tam kryty jsou. Jasně, je to koncept, jiné sedačky atd ... ale tady by si Škodofka nedovolila nechat tam železo. Já neříkám že to je nějaký velký problém, je to prostě jeden z mnoha ústupků směrem ke snižování kostů a bohužel Rapid je v mnohém horší i než FII FL. To jsem zvědav co přijde s FIII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Co jsem tak četl tak ve FIII už budou jen ty rybářské skládací židličky......chlapi neblbněte, co by za to husité dali mít takové vozy co tady haníte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Ale blbost s tema zidlickama , to by melo jit do roomika ll kvuli variabilite , v flll maj byt jutove pytle vycpane slamou a misto svetel lucerny na svicky 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas79 Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Koukám, že ze Škodovky unikly citlivé informace o FIII. Verze Active se prý bude řídit ve stoje a v Ambition už nějaké to sezení bude (info jozzi). Proto rychle objednávejte Rapida - nebo nebudou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 No tak to by chlapci stačilo. Srandy kopec a po srandě návrat do reality. Ať to tady nemusím promazávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Vy si z toho ted delate srandu, ale v prvnim ceniku noveho Golfa bylo v seznamu vybavy toto "Dvere.............................5ks". Beze srandy. Kdo vi, treba budou casem za priplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 tak tam to bylo asi tím, že golfík se dělá i v třídvířku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 A ted se prihlaste, kdo z vas uz videl FIII? haaa nikdo Pokud vybiram auto, tak me zajima spolehlivost motoru, jizdni vlastnosti, komfort, vykon vs spotreba, cena, samozrejme vzhled - to bych kecal a kdovi co vechno...ale kryti sedacek je fakt az nekde na poslednim miste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 (editace) Kazdy ma trosku jine preference. Me zajima treba v prve rade vybava a kvalita interieru. Abych se koukal pri kazdem nasednuti na sedacky jak v nejakem indickem aute, to bych fakt nesnesl. Editováno: 24. Květen 2013, autor: mike_k 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Ale vzdyt ti Rapida nikdo nenuti - nevyhovuje ti? Poohlidni se jinde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Na to ti reknu jedine....nekupuj si to Mas volny vyber, neomezene moznosti, tak si jdi vybrat co chces...ze to tak reknu nepekne, tlachanim o nedostatcich to nezmenis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Mav: predbehnul jsi me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Vsak jsem to take udelal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Gratuluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 25. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 a o čem by chtěli propagátoři zde psát?? jen jak je vše cool a nakupovat bez otázek a při zavřených očích? od toho to tu je,ptát se i na proněkoho zde nesmyslné otázky,ale patřící k tématu...přece s tím nebudu otravovat prodejce...nejste rádi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 Jací propagátoři? Co to zase plácáš za bludy? Já myslím,že když se jednou proberou například plasty,tak již není nutno se k tomu vracet. Mele se to tady pořád dokola. Jestli někdo nezvládá číst a pochopit psaný text,tak to není vina tohoto fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 A vidis a ja bych s tim prave pootravoval prodejce ale 90% kupujicih se nepta na plno prkotin ktere se probiraj tady myslis si ze v dobe kdyz jsem kupova auto zajmal jsem se o to jake jsou plasty , jake je krytovani , odhlucneni , popripade naka izolace ? Me zajmala barva, cena a spotreba ale to jsem jeste nebyl clenem fora a vedel o tom kulove , a takovych je vesmes vetsina kupujicih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 manfroto: Jeste jednou mě nebo nekoho jineho oznacis za propagatora, dostanes ode mě posledni varovani a na tomto foru koncis. Rikam to tu verejne. Nevim, co je na mem nebo s-talkerove prispevku, ze nikdo Rapida nikomu nenuti a ze se muze poohlednout jinde, propagatorskeho. Vyse uvedene plati - jeste jednou a koncis. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 Tebe bych chtěl někdy potkat osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 zase chciju smichy PROPAGATORI ........ ten kluk fakt neni normalni,.... teda buch vi kdo to vubec je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 (editace) Tak dneska jsem nasel na svem kusu prvni pihu na krase. Je to prkotina, sterac na strane ridice stira ne uplne perfektne. Primo pred sebou mam asi 5cm spatne setrenej pruh a jeste kraj sterace uprostred okna spatne priliha k oknu, takze to misto nesetre spravne a zustava tam trojuhelnik vody. Zkousel jsem to trochu ohnout, ale nepomohlo. Tak se asi v pondeli stavim do skodovky, at to zkusi poladit, nebo daji novej sterac. Editováno: 25. Květen 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 (editace) To nesnesete jiny, byt opakovane vyjadreny, nazor? Nereknu kdyby vam nadaval vulgarne, ale davat ban kvuli slovu PROPAGATOR mi fakt prijde ujete. Editováno: 25. Květen 2013, autor: mike_k 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 mike_k,ty asi nesleduješ dlouhodobě činnost manfrota zde na foru? Nemáš dostatek informací. Jinak bys nemohl napsat to,co jsi napsal. Ono se stačí podívat,co má v podpisu... Na opakované výlevy na jednu a tu samou věc,tady není nikdo zvědavý - může si ji přece přečíst jednou. To snad stačí. Tímto tuto debatu uzavírám. Má-li někdo zájem pokračovat,tak nechť se laskavě přesune někam do Lampárny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 (editace) opakovane vyjadreny, nazor Důležité je tam slovo "opakovaně". Divím se, že nedostal zákaz už mnohem dřív. Přínos ale má, naučil mě používat ignore. Editováno: 25. Květen 2013, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.