vlakras Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Manfroto je fakt mimo...:-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 mimo je ten kdo přemýšlí jaké to bude oproti Stila v Rapidu,začlo to někde nahoře,tam reagujte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 To je sranda s tim klukem... Ne ja sem neprestanu chodit, protoze dokud tady bude Manfroto, tak to se poradne zasmeju. Kam se se..u italsky komedie...:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 přesně tak a druhý housle hrajou tobě podobní,kdopak to asi s tím Stilem začal.. jak říkám rapid má jiné proporce a nedá se srovnávat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 (editace) Manfroto,přestaň už konečně žvatlat kraviny! Kdyby ses do toho nemíchal,tak tady nevznikne hromada nesmyslných příspěvků. Editováno: 19. Červen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 (editace) Manfroto: Já o parametrech (velikosti) auta nenapsal ani písmeno. Ty si začal porovnávat Fábii s Peugeotem 308 a tim si ze sebe udělal komika. Fiat Stilo = P308 = Octavia (samozřejmě kufrem je Octavia někde jinde). Fábia = P208 Já sem s nadsázkou porovnával (porovnával v uvozovkách protože Rapida ještě nemám) Stilo a Rapida co se jízdích vlastností, pohodlím atd... týče. Přesedám ze Stila do Rapida, tak porovnávám!!! Editováno: 19. Červen 2013, autor: vlakras 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 (editace) Zdravim, malinko vám naruším vaší diskusi o F Stilo také se řadím mezi čekatele a brzké majitele Rapiďáka konfigurace : 1.6TDI 77kW Elegance Fresh Modrá Demin +Dynamic +interier paket + Amindsen + připrava GSM Bluetooth + Maxidot + rezerva + prodloužená záruka 4roky / 60 000km objednán 29.5. měl by být do konce července. Editováno: 19. Červen 2013, autor: loupeznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Tak vítej loupežníku. Pak si založ svoje vlákno v sekci "Váš Rapid". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 loupeznik: Gratuluju! Krásná konfigurace Navíc si měl štěstí, protože 1.6 TDI se 77 kW z akční nabídky Fresh vypadne/vypadl Napadá mě k tématu Čekání na Rapida... Já čekám na jeho návrat do konfigurátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 no objednaval jsem teměř na poslední chvíly, prodejce už neměl možnost přidat objednávku MR2013, ale měl nějaké vozy předsmlouvané do výroby takže přehodil akorát výbavu atd. , alespon nebudu muset čekat těch 12týdnů ale i tak je to dlouhé. Akorát nevím jestli tem bude i ovladnáni zadních oken od řidiče ale když jsem pročítal forum tak myslím maverick psal že ovladaní by se mělo montovat od 22. týdne takže snad by tam být mohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 20. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 loupeznik: gratulace na kolik přijde nové autí? nebo leasing? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Auto beru na uvěr od škofinu. Prodejce se mi podařilo stahnout s cenou celkem dosti dolu 378 750,- vcetne poplatku za dovoz + montaz construktu + křidelko na kufr jen to lizo. To TDI to prodrazilo, ale mam velky rocni najezd takže se to za čas vrati:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Kolik natočíš za rok km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Kolem 23-tisic je to tak nahrane ja rapida kupuju na delsi dobu takze se to urcite jednou vrati:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 A proplácí ti někdo cestáky, nebo to vše najedeš soukromě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 to se mi zda dost malo km na naftu. ja najezdim cca 28 a kupuju jenom benzinovy auta. nafta se pri 23tis. rocne rozhodne nevyplati, ale vyber nafta/benzin je otazkou preferenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Čast cesťaky jsou ale ja bral naftu hlavně proto že mam naftaky radši libi se mi ta jizda vice než s benzinakem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Tak to máš výhodu, že aspoň trošičku se to auto zaplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 (editace) tak mám už nejspíš jistý 28kt tak s trochou štěstí je do 4 tejdnů doma jupííí Teď v sobotu jsem viděl na jedný akci předváděčku Klokočky - zelenýho rapida s dynamic paketem a vypadá to fakt úžasně !!!!! Editováno: 24. Červen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 jj,můžu potvrdit,včera jsem jednoho zeleného žabáka potkal a skutečně to na živo vypadá dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Škoda, že předek není širší. Auto je zepředu malé, zezadu velké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 k te zelene bych to posadil aspon na pekny poradny kola kdyz je to RACE zelena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Lidi jake mate zkusenosti s dobou cekani na predani auta. Tyden vyroby je jedna vec a predani zakaznikovi druha. Me treba prodejce rekl, ze ve smlouve maji dodani od vyroby do 14 dnu, ale ze vetsinou jsou to tri az ctyri dny nez auto dorazi na salon. No a pak jeste cekat cca. dalsi 4 nez mi auto predaji. Da se tomu verit? Nebo je ta predavaci procedura delsi/kratsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 (editace) vlakras: Naprosto standardní termíny. Před předáním musí ještě udělat předprodejní servis a namontovat objednané doplňky (zámek řazení, HF sadu...) a to taky chvilku zabere. No a taky musí mít volné místo na servisu... Editováno: 24. Červen 2013, autor: martineQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 mne volali kolem 10 rano, ze auto prave dorazilo na kamionu a ve 14 hod. jsem si ho byl vyzvednout, jeste bylo zvenku vlhky a lestili ho uvnitr. odjel jsem bez TP, zalezi jen na prodejci. nekteri auto nedaji, dokud nebudou mit TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.