Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dnes jsem měl vypůjčeného rapida a při zabouchnutí dveří, jen tak lehounce se ozvala rána a zvuk jak kdybych s tim třískal vší silou. A u O III je to takovej příjemnej zvuk zabouchnutí dveří, nevšiml si toho taky někdo?

Vloženo

Při byť i trochu staženém okně to zavření zní jak kopnutí do bedny plné starých krámů : )

Vloženo (editace)

Lepsi reseni? Co ja vim? Nejsem placeny inzenyr ve vyvoji SA, to neni moje prace. Moje prace zaujima jiny okruh lidske cinnosti i kdyz je to technika take. :D

řekl bych že člověk může něco hanit, pokud má lepší řešení.

V současné době (vyjma hlasového ovládání) je ovládání na volantu asi tím řešením nejlepším - proto se to montuje

Editováno: , autor: MBDusan
Vloženo

Hanil jsem i například nepovedený silentblok převodovky a měl jsem nové řešení? Neměl. jako všichni co s tím měli a mají trápení, myslím si, že toto téma se ještě na podzim zase rozjede. Nejsem konstruktér abych já něco vymýšlel. Na to jsou jiní mnou placení jako zákazníkem. A já se s tebou nepřu, jen jsem poukázal, že i toto řešení může mít za určitých okolností slabá místa 

Vloženo

bouchnuti dveri s otevrenyma oknama znelo hrozne snad na vsech autech co jsem v zivote mel.

se zavrenym oknem je u rapida prijemny klapnuti, pokud se stim teda nemlati jako to dela vetsina pritelkyn, manzelek, tchyni,..... :D

Vloženo

Hanil jsem i například nepovedený silentblok převodovky a měl jsem nové řešení? Neměl.  A já se s tebou nepřu, jen jsem poukázal, že i toto řešení může mít za určitých okolností slabá místa 

Promiň ale srovnávat silentblok s ovládánám radia? To je snad rozdíl, ne?

Silentblok si neosaháváš, nic s ním tvou osobou neovládáš, na rozdíl od ovládání rádia

Vloženo

Koukám do konfigurátoru u rapida a co nevidí očko mé, bílá Laser barva. Za příplatek 4.000,- možná jsem jen barvoslepej ale nevidím v tom žádný rozdíl mezi tím a bílou Candy.

Vloženo

Ono by se na to melo podivat statisticky. Zase na bezny provoz mimo mesto apod, je urcite lepsi a bezpecnejsi pri rychlejsi jizde, mit ovladani na volantu, do mist kde uz se udela vetsi otacka volantem, uz to neni vhodne, ted je otazka ktera situace nastava casteji a co je vyhodnejsi...

A o tom to je, když se udělá větší otáčka volantem tak se mám věnovat řízení a ne ovládání rádia. Zrovna na kruháku je to strašně důležité. Ovládat rádio můžeš jak na volantu tak i na rádiu. Vůbec nerozumím co se tu řeší. Když už máte tu potřebu ovládat rádio v zatáčkách a z volantu to nejde tak rádio samotné je i v zatáčce na stejném místě. A tady mi budete ponovat že máte ruce v té době jinde. Diskuse o ničem.

Vloženo

Bílá Laser vypadá jakoby pod ní malinko prosvítal plech, o malinko míň jak u Moon, ale je jiná než Candyna.

Su zvědav, jestli Laser někdy jen tak poznám. Protože už Candy a Moon je skoro k nerozeznání.

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Ahoj, tak se budu tesit na nove auto.... moje cesta k nemu - doted  O1, spokojenost maximalni, letos plnoleta, je na plynu, ale proste konci... Takze co ted. Limitovan penezi jel jsem obhlednout salony, Rapid zvitezil jednoduse, po presednuti z Oktavy jsem se citil jako ve svem aute ;-). Takze co dal - vyber edice, zapujceni vozidla na zkousku - ma ho doted v modelu style plus, budi pozornost, no a v pondeli jdu delat objednavku. Mala poznamka - jestli si chcete usetrit za panoramatickou strechu u modelu Spaceback, tak si ho hlavne nepujcujte a nenechte zenu ( jako jakakoliv se tam posadila, nejen moje...) sedet vzadu - to proste muselo prijit. Zkratim to:

- vybrano SPACEBACK Ambition Fresh, barva bila ( barva u me  nehraje roli, tohle neresim)

-77 kW  - jel jsem i 63 kWatovkou, ale tohle je jina liga. Po pripadnem chipnuti by sestka chybela....

- kola jsem nechal 15, jel jsem na nich kratsi zkusebni jizdu a ted na tom Style plusu mam 17, jako zatacky to drzi jako prilepeny, ale proste se svym tohle jezdit nebudu...

co bude navic:

- paket Dynamic - ty sedacky jsou hoooodne navykovy a hoooodne dobry,

- panoramaticka strecha - duvody viz vyse.

- plnohodnotna rezerva

asi pro zacatek vse, ted budu 3 mesice cekat a procitat forum :-)

v pripade zajmu rozeberu vyse zminene, pro zacatek staci :-) 

At se Vam dari, Rapidaci

Editováno: , autor: rakula
Vloženo (editace)

kup si corner mlhovky/ k tomu dostanes BCM 087 a dodelani tempomatu a palbuniho pocitace je pak jen otazka namontovani packy :) (pozor active nema v zakladu palubni pocitac takze se nedozvis prumernou spotrebu ani dojezd...)

Editováno: , autor: oneb1t
Vloženo

Skoč do Ambition Freshky. Rozdíl "jen cca 15 tisíc" a auto vypadá úúúúplně jinak. A nebo rovnou StylePlus, který má střechu, paket dynamic hned a přidává lowxenony spolu s hezčí lištou piano a 17" kola. Místo cornerů, raději dešťák s light asistentem dohromady než cornery. Ty si potom můžeš "zafajfkovat".

Vloženo

Candy a Laser jsou klasicke bile barvy, ktere se od sebe lisi minimalne, pro normalniho cloveka defacto stejne - barevne receptury se moc nelisi. Zato barva Moon se zaklada na bile perleti, takze rozdil je vyrazny. Efekt perleti vynika predevsim pri primem svitu na slunci a na druhou stranu vyrazne zanika, pokud je vuz i minimalne spinavy.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...