vormen Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 to sice jo. ale kdyz se podivam na "cekani na rapida" abych zjistil kdo si co objednal, vypadne na me diskuze o svetlech. a pokud nekdo napise nejakou pripominku v odborne sekci, tak uz je to OT. tohle potom neni diskuze, ale nudny zverejnovani tech. dat, vcetne milionu fotek se spotrebou. to je ok, ale je tu par jedincu, kteri chteji prave diskutovat a nemaji bohuzel sanci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Tak aby bylo jasno - spotrebu ja osobne postuju jen a pouze do dvou vlaken: 1) Maverickuv Rapid - tam si s dovolenim budu postovat co budu chtit, je to moje vlakno a i ta spotreba se tyka meho auta. Pokud s tim mas problem, nikdo te tam nenuti chodit. 2) Vase spotreba - rekl bych (a opravte me pokud jsem prilis smělý), ze to tam patri. Jestli je zverejnovani technickych dat nudny je vec tveho nazoru, ostatni to treba povazuji za zajimave. O 25W xenonech tu padla spousta nesmyslu, prave ta nudna technicka data (pokud tak rikas udajum o vykonu a svetelnem toku) to dokazi uvest na pravou miru. Jinymi slovy, je to zajimave pro lidi, kteri se chteji neco dozvedet, ne jen sahodlouze diskutovat o nicem. Tohle vlakno je totiz obsahove zdeformovano od sameho zacatku, kdy bylo v sekci Vas Rapid, aniz by ho jeho autor mel, ci treba jen objednal, ackoliv to delsi dobu proklamoval az do neudrzitelneho stavu. A na zaver - neni pravda, ze nemas sanci volne diskutovat - pokud mas tema, zaloz si v prilusne sekci vlakno, pokud chces klabosit bez navaznosti na konkretni tema, Hospudka je to prave misto, ale to tu uz zaznelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 vormene,toto vlákno má svůj původ v sekci "Váš Rapid",odkud bylo po nějaké době pro nepříslušnost přesunuto sem. Tož tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 13. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 přesně tak,takže vše o rapidu je zde povoleno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 jen posledni vec. nemam nic proti tem fotkam se spotrebou, je to super. jen jsem to myslel tak, aby se z diskuzniho fora nestala takova stroha nadilka tech. dat a specifikaci, udaju, hodnot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Nějak mi uniká,co ti vlastně vadí. Přesná technická data jsou jediná,kde není o čem spekulovat. Zbytek jsou většinou subjektivní dojmy jednotlivých diskutérů. A o nich a s nimi tady můžeš diskutovat do aleluja. Založ si tedy tady vlákno o objednávkách Rapidu a uvidíš,co tam za pár týdnů budeš mít za maglajz.PS: v odborných vláknech je záhodno bavit se o konkrétní věci,jinak se nedá udržet alespoň nějaký řád. Na všeobecná témata je právě určena sekce Ostatní,případně již zmíněná Hospůdka. Tímto bych to zde ukončil a pokračoval již dále o Rapidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Chtěl někdy bílou předváděčku s málo kilometry na tachometru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Pročištěno od posledních OT příspěvků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 (editace) čekám teprv 3 dny a už mě to nebaví, ještě nemám ani týden výroby .....kdo ještě čeká? Těšil jsem se na vůni novoty ale jak jsou ty plasty divný tak to celkem smrdělo (v předváděčce)---- Editováno: 16. Květen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 16. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 (editace) 3dny? tak to si ještě počkáš? taky bílá,jak je na videu ten rozmašírovanej rapid? Editováno: 16. Květen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 (editace) neříkej já už si zažil takový čekání na tourku...taky 1/4 roku zrovna včera jsem si projíždel ten topic z roku 2009... Editováno: 16. Květen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Ja mel mit tento tyden vyrobni. Dneska jsem mluvil s prodejcem, jeste pry vyrobene neni, nicmene rikal, ze pristi tyden ma byt dovezene k nim, tak nevim co si mam myslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Rychlokvaska ........ kdyz by zacaly v nedeli ,... myslim ze maji do patku co delat ....... podle me holej nesmysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 (editace) A ty si nevědel přesný data?? Já tenkrát věděl datum laku a datum montáže (dva dny po sobě) A jinak asi záleží jak daleko je prodejce od závodu...když mi dělali tourku tak u prodejce byla druhej den po výrobě (Vrchlabí -> Trutnov) Btw a jakou más konfiguraci? Editováno: 17. Květen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Presny data jsem nevedel u zadnyho auta, co jsem kdy objednal. Konfiguraci mam jak ty, 77kw tsi, ambition fresh dynamic, bila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 (editace) ´je pravda ze jsem se to ale dozvedel jeden den predtim nebo snad i v ten den....uz nevim Editováno: 17. Květen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Taky čekám na bělouše 1.2 TSI 77kw, ambition fresh dynamic. V pátek jsem se ptal prodejce, kdy ho budou mít hotového. A oznámil mi, že někdy v KT23 by měl být u nich na prodejně.. Ještě jsem se ptal jak je to s příčníky a zatím nejsou.. Je tam nějaký technický problém. Je dostupná jedině alternativa přímo od Thule, které jsou pěkně drahý ..:-( http://www.sportobchod.cz/stresni-nosic-thule-skoda-rapid-12-wingbar.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 (editace) Tak jsem rano mluvil s prodejcem a auto uz mam vyrobene a je u nich na prodejne. Musim zabehnout do banky poslat prachy, nasledne prevzeti vozu, a jelikoz to chci od nich prihlasit, tak to tam po prevzeti necham jeste par dni kbvuli prihlaseni a autem odjedu az na znackach. Snad se to stihne do konce tohoto tydne. Ou yeah, tedka mne ceka par bezesnych noci. Krom standardnich pozadavku jako nelepit na auto zadne jejich reklamni nalepky, prideleni nejake obyc "nekmotrovske" SPZ, odstraneni TSI z vika kufru, si od nich jeste necham nastavit automaticke zamykani po rozjeti, tak to aspon nebudu muset furt delat manualne.... Editováno: 20. Květen 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 gratuluju, to se automaticky samo nezamyká??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 bohuzel se to pres maxik pry neda nastavit a samo se to auto nezamyka, pokud vim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 (editace) aha já žil v tom že se to samo zamyká...nebo aspoň v manuálu to tuším je napsaný.,....a když nemám maxík, tak bych si to stejně nemohl nastavit? Editováno: 20. Květen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Jedině nastavit přes diagnostiku, žádej to jako součást předprodejního servisu. Já mám ještě zpožděné (cca 10s) zamykání kufru po jeho otevření prostředním tlačítkem dálkáče. Je to ale o nervy čekat, jestli se kufr sám automaticky zamkne, protože pak už blinkry neprobliknou. Takže ho zamykám pro jistotu dálkáčem. Ale až si jednou zabouchnu klíče v kufru, budu za tu funkci rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 (editace) aha, díky,,,,tak to si o to řeknu, snad to bez problému zařídí....já počítal s tím že to dělá automaticky viz. manuál str. 24 (ale je to v sekci individuální nastavení)... na předváděčce jsem si toho vlastně vůbec nevšiml, tak nějak jsem počítal s tím, že to dělá každý nový auto:) EDIT: aaa ted tam vidim ze pisou ze si mas pozadat prodejce o individualni nastaveni:) Editováno: 20. Květen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 taky si to nechám zapnout až pojedu na garančku, většinou zapomenu zamčít, na předchozím autě se to zamykalo a zvykl jsem si na to. jezdím po brně a nedokážu si představit jet nezamčenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 co se dá na tý diagnostice ještě všechno pozapínat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.