Červenec 9, 201312 r Neboj Rogererku,dočkáš se svého zeleného krasavce. Upraveno Červenec 9, 201312 r od Pawouk
Červenec 9, 201312 r Mám stejnou barvu jako ty, čekal jsem tři měsíce. Až budeš mít auto,tak mi prosim napiš jakou máš napsanou barvu v techničáku. Mě napsali do velkýho žlutá a v malém je žlutá metalíza. Diky Jj pak dám vědět
Červenec 11, 201312 r Tak ja uz na Rapida necekam. Uz je doma:-D Az bude cas tak zalozim svoje vlakno. Jen chci rict tohle. Na aute mam 17" Ray a musim rict ze to je uplne v pohode. Po precteni nekolika recenzi a i prispevku tady na foru kde se psalo jaka to bude katastrofa na 17" kolech, ze jde od tech kol hluk do auta atd... mel sem docela strach. Ale ted musim rict ze sem UPLNE spokojenej a rad ze ty sedumnactky mam. Jasne ze je auto asi trochu tvrdsi ale neni to vubec zadnej problem a nejakeho velkeho hluku sem si taky nevsiml. POHODA...
Červenec 11, 201312 r gratuluju....mně ho dnes tlučou dohromady já zůstanu na 15kách...sice to vypadá blbě ale už vzhledem k cenám pneu a častým jízdám po městě to je pro mě lepší
Červenec 11, 201312 r Když on hluk od kol také hodně závisí na pneumatikách - některé hlučí,jiné jsou tiché. Na to nemusíš mít zrovna 17" kola.
Červenec 11, 201312 r Jj jasne. Ale nepredpokladam ze u nas v teplicich je lepsi asfalt nez ve zbytku republiky:-) To same plati o dirach. Pneu jsou Barum Bravuris
Červenec 11, 201312 r Hm, pritom se pomerne dlouho davaly prakticky napric radami Bridgestone Turanza.
Červenec 11, 201312 r Já tedy také Dunlop SP Sport Maxx z výroby. Šetří se na pneu na webu rozdíl -1300 Kč na 1 pneu. Upraveno Červenec 11, 201312 r od Diver
Červenec 11, 201312 r Presne tak 17" 215/40. A je to tak ze RAYe se kupujou jako prislusenstvi a jsou teda bez obuti. Me dal prodejce vybrat gumy jaky chci a ja chtel Barumky. Jaky gumy sou origo na 15" nevim protoze sem je zatim nevidel. Prevlekaj mi je na zimaky... Upraveno Červenec 11, 201312 r od vlakras
Červenec 11, 201312 r Aha, tak to je jasný. Nebudeme Škodovce křivdit:-) Upraveno Červenec 12, 201312 r od Diver
Červenec 12, 201312 r tak mám informaci, že mi rapida včera odpoledne stloukli dohromady, už znám i VIN ....pravdepodobny den predani pristi sobota 20.7. to bude dlouhy tyden Upraveno Červenec 12, 201312 r od rogerer
Červenec 12, 201312 r Vlakras: Přeji hodně spokojených kilometrů. Kupoval jsi Rapida v Teplicích u Jelínka? Rogerer: To čekání je strašně dlouhé.. Mě prodejce volal 31.5. že ho má na salóně a já jsem byl původně domluvený s prodejcem, že si auto vyzvednu až 17.6. ale nevydržel jsem tak dlouho čekat a nakonec jsem si pro něj šel už 7.6.
Červenec 12, 201312 r Milichky: Ja koupil v elanu. Od firmy tam mame slevu... Myslim ze sem te uz parkrat potkal u Lidlu. Ale to sem jeste jezdil s felicii
Červenec 12, 201312 r U Lídlu stojí skoro každý den bílí Rapid s koly 15" Carmen a Pražskou značkou, ale není můj. Já mám 16" Antia a Ústeckou značku. Už jsem přemýšlel jak ještě víc odlišit mého Rapida od ostatních.
Červenec 12, 201312 r No ja myslel u lidlu, ale jako ze sem te videl na silnici. Prave podle tech kol sem si rikal ze by si to mohl byt ty:-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.