pavelfabia Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 Chtel bych se zeptat kde bych nasel u Fabie 1,9 TDI cidlo zpatecky.kdyz zaradim zpatecku tak mi svetla jen probliknou.slysel jsem ze to cidlo casto odchazi.Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baribaldy Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 malo by byt na prevodovke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlik87RS Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 zespoda na převodovce, musíš pod auto, až ho vyšroubuješ tak bacha, poteče olej z převodovky, takžy vyšroubovat a rychle vyměnit, jinak výměna je snadná, odpojit konektor a vyměnit čidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Chtel bych se zeptat kde bych nasel u Fabie 1,9 TDI cidlo zpatecky.kdyz zaradim zpatecku tak mi svetla jen probliknou.slysel jsem ze to cidlo casto odchazi.Diky za rady Ale najprv pozri kabliky ako idu do konektora spiatočky často sa iba polamu a preto to blika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Najdeš ho pod akumulátorem. Vynadat akumulátor a potom držák akumulátoru. Opravdu velmi časo bývá u čidla uklepaný kablík co jde do konektrou čidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-honza_ Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 benzinaky to čidlo maji zespoda ale u nafty by mělo byt shora jak píše pepa... odpoj konektor a propoj to drátkem.. tak vyloučíš chybu v elektroinstalaci.. mě taky nechtěly svitit a nakonec byl problem v objimce žarovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kurshinu Vloženo před 12 hodinami Sdílet Vloženo před 12 hodinami Zdarec, nevíte někdo, zda je spinacka zpátečky nahoře nebo dole? Zda vyteče olej? mam to v planu dělat přes víkend, tak ať vím, co vše nachystat. Dikyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shrek_85 Vloženo před 12 hodinami Sdílet Vloženo před 12 hodinami Na 1.9 TDI je na převodovce nahoře, vedle startéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shrek_85 Vloženo před 12 hodinami Sdílet Vloženo před 12 hodinami @Kurshinu Pokud nevíš, kde je ten spínač, jak víš, že je vadný spínač? Může být někde zlomený drát nebo jen spálená pojistka. Zkus odpojit ten konektor a spojit ty kontakty na přímo, než budeš měnit spínač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami Převodovka není motor. Je to spínač, ne spínačka. Přejmenováno a přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kurshinu Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami před 37 minutami, shrek_85 napsal: @Kurshinu Pokud nevíš, kde je ten spínač, jak víš, že je vadný spínač? Může být někde zlomený drát nebo jen spálená pojistka. Zkus odpojit ten konektor a spojit ty kontakty na přímo, než budeš měnit spínač... Pojistky jsem kontroloval několikrát, u zpátečních světel nejde vůbec proud. Mám v plánu to proměřit přes multimetr prvně, pak bych to až měnil, ale počítám s tím nejhorším , proto se ptám i na ten olej. Díky za tip, zkusím se podívat na fotky, jak jsem měl sundanou baterku a třeba to tam najdu. @Pawouk děkuji za opravu, jel jsem dle podobného dotazu, co je v motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami No vidíš, tak jsi tam měl napsat. Témata jsem sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kurshinu Vloženo před 8 hodinami Sdílet Vloženo před 8 hodinami @Pawouk díky, nevěděl jsem, že mám pokračovat ve starém tématu. už opraveno. U SDI je to čidlo dostupné ze spodu. Bylo to nakonec kabelem a je jich tam víc rozpadlých Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.