Přejít na obsah

Spínač světel - výměna

sosi2008

Doporučené příspěvky

Ahoj všem.

Potřeboval bych poradit. Koupil jsem auto a předchozí majitel na něj namontoval origo fabia xenony. Jde mi o to že pánům policistům s to moc nelíbí což já vím, ale auto mi prošlo technickou a světla jsou řádně seřízena. Policie mě prudila jen díky tomu že nakoukla do interiéru a zjistila že na spínači světel je i náklon světlometu. A teď to hlavní.

Lze vyměnit hlavní spínač světel co je momentálně v autě za spínač jen s ovládáním osvětlení palubovky bez náklonu? Nebude tam problém s montáží? Půjde připojit aby fungovalo i to osvětlení přístrojovky?

Díky všem za rady

Poznámka: Vim že to na auto nepatří tak to mi psát nemusíte a náklonové čidlo také montovat nechci. Jde mi pouze o spínač. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás to policajti kontrolují podle chybějících ostřikovačů světel, ti chytřejší pak mrknou pod kapotu. Jinak pokud nemáš automatické naklápění světel tak to potmě dobře poznají když jedeš po silnici, která není úplně rovna. Také jsem zaslechl že za tohle chtějí po třetí pokutě zabavovat auto, jako to dělají u nedovolených tuningových úprav, to už stojí za zvážení.

Odkaz ke komentáři

Ostřiky tam mam. Pochybuju že to v noci poznají při nerovné silnici. Tak rychle a okatě nivelace určitě nefunguje. Pod kapotu mi policie koukala a byla z toho jelen. Poznaj prd. Co s váma pane řidiči? No nic tak jeďte :kol-28: V klidu jsem se s nima bavil. Na rovinu jsem se ho ptal kdybych si vyměnil spínač světel za ten co nemá náklon jestli by to poznali. A on že ne :kol-31: Na xenonech jsou loga škoda takže pochybuju že s policí to bude až tak horké

Odkaz ke komentáři

jj jde jenom o ten knoflik ;) pokud chces vyndat defakto ten celej ramecek tak to musis proste odtavit a pak natavit znova ;) no ale pokud nejses nemehlo urcite si poradis ;)

VAG BOBO: ...........pokud to budou special policajti jako dopravka,... tak se o to zajimat budou ;) pokud to budou klasika statni nejak to nehrotej,... skoro 3 roky mam auto a pred origo xenama co jsem daval minulej tejden tak sem mel DEVILY s HIDKAMA a uplne bez problemu,.. jeste mi ty DEVILY schavali a chteli to na svoje auto :D jestli to existuje na focuse a seata :D tak rikam ze urcite staci prohledat net :D pochvalily podivaly a jel sem dal :D

takze urcite nejaky bobky mam ale jinak vsechno v pohode ;)

o tom ze se budou auta zabavovat to nevim,... to spis nejakej tvuj kamarad delal bu bu bu neeeeeeeee ? :D

Odkaz ke komentáři

Já bych to neřešil, ale kolega měl ťukanec, se dva nevlezli na cestu po tmě. Dost to rozbili z boku, jsem tam dojel, kolega měl překážku, vypadalo to že je to jeho vina, policajti tam už byli. Jsem si všiml že borec má xenony a nemá ostřikovače. poradil jsem kolegovi ať tvrdí že ho oslnil. Nejen že to na té cestě vyhrál, ale pak to ten borec nakonec splácel i svoji pojišťovně, to po něm vymáhali.

Odkaz ke komentáři

kdyz koupis svetla komplet tak podle toho jak to kdo prodava vetsinou je nechava se zarovkama a hlavne s motorkem naklapeni svetel

ale zalezi na jak kom zarovky moc nestojej tak ty koupis horsi je to stim motorkem ;) popripade ho muzes prendat z XENU ;)

demontovat je potreba bud naraznik a nebo horni chladicovou stenu ;) jinak nic potreba jinyho demontovat neni ;) ale osobne bych videl povolit tu chladicovou stenu ten horni kryci plech defakto,... drzi to cca 8 ks stroubu a ty povolis mam takovej dojem TORX 30 .... ten plech drzi i svetla nahore dva kusy sroubku tam je TORX 25 ;) pak zepredu svetla je potreba bovolit klicem č.: 10 predni drzak svetla a pak za svetlem vzadu je dalsi TORX 30 ten povolis a svetla krasne vyndas ;)

nic svetabornyho to neni hele ;) zvladlo by to i dite kdyby si mu rikal co ma povolit a podobne ;)

Odkaz ke komentáři

Lukason: Ještě se zeptám na takovou hloupost ale nejsem si jistej. Když odpojim od stávajícího spínače světel to naklápění a vlastně na novej ho nepřipojim jak to bude s náklonem? Motorek zůstane ve stavu ve kterém byl při vyndání nebo se světla sklopí dolů? To bych nerad

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...