sosi2008 Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Ahoj všem. Potřeboval bych poradit. Koupil jsem auto a předchozí majitel na něj namontoval origo fabia xenony. Jde mi o to že pánům policistům s to moc nelíbí což já vím, ale auto mi prošlo technickou a světla jsou řádně seřízena. Policie mě prudila jen díky tomu že nakoukla do interiéru a zjistila že na spínači světel je i náklon světlometu. A teď to hlavní. Lze vyměnit hlavní spínač světel co je momentálně v autě za spínač jen s ovládáním osvětlení palubovky bez náklonu? Nebude tam problém s montáží? Půjde připojit aby fungovalo i to osvětlení přístrojovky? Díky všem za rady Poznámka: Vim že to na auto nepatří tak to mi psát nemusíte a náklonové čidlo také montovat nechci. Jde mi pouze o spínač. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 rozhodne to fungovat bude bude tak akord min dratku, protoze tam nebude ten naklon jinak patice a funkcnost na to nehraje roli takze v pohode,..... fungovat bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosi2008 Vloženo 8. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Nebude potřeba přepinovat kablíky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 urcite ne,.... jenom vymenit kus za kus ale taky bude osr to dostat z te palubky,... jelikoz to tam je nataveny no ale to uvidis az sundas ten celej plast podpalubky v kterym to drzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosi2008 Vloženo 8. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 To mi ani neříkej. Myslel jsem že to půjde vyndat v pohodě celé. Někde jsem tu viděl obrázek tak jsem doufal že jde vyndat v celku Zmáčnout, otočit doprava a vytáhnout. To jde teda asi jen o ten knoflík ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 U nás to policajti kontrolují podle chybějících ostřikovačů světel, ti chytřejší pak mrknou pod kapotu. Jinak pokud nemáš automatické naklápění světel tak to potmě dobře poznají když jedeš po silnici, která není úplně rovna. Také jsem zaslechl že za tohle chtějí po třetí pokutě zabavovat auto, jako to dělají u nedovolených tuningových úprav, to už stojí za zvážení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosi2008 Vloženo 8. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Ostřiky tam mam. Pochybuju že to v noci poznají při nerovné silnici. Tak rychle a okatě nivelace určitě nefunguje. Pod kapotu mi policie koukala a byla z toho jelen. Poznaj prd. Co s váma pane řidiči? No nic tak jeďte V klidu jsem se s nima bavil. Na rovinu jsem se ho ptal kdybych si vyměnil spínač světel za ten co nemá náklon jestli by to poznali. A on že ne Na xenonech jsou loga škoda takže pochybuju že s policí to bude až tak horké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 jj jde jenom o ten knoflik pokud chces vyndat defakto ten celej ramecek tak to musis proste odtavit a pak natavit znova no ale pokud nejses nemehlo urcite si poradis VAG BOBO: ...........pokud to budou special policajti jako dopravka,... tak se o to zajimat budou pokud to budou klasika statni nejak to nehrotej,... skoro 3 roky mam auto a pred origo xenama co jsem daval minulej tejden tak sem mel DEVILY s HIDKAMA a uplne bez problemu,.. jeste mi ty DEVILY schavali a chteli to na svoje auto jestli to existuje na focuse a seata tak rikam ze urcite staci prohledat net pochvalily podivaly a jel sem dal takze urcite nejaky bobky mam ale jinak vsechno v pohode o tom ze se budou auta zabavovat to nevim,... to spis nejakej tvuj kamarad delal bu bu bu neeeeeeeee ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosi2008 Vloženo 8. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 (editace) Lukason: Takže máš taky origo xenony? A čudlík na světla jsi řešil nebo na to prdíš? Editováno: 8. Listopad 2012, autor: sosi2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Tuningu je na policejním parkovišti víc než dost. Sundavají to z aut i lidé, kteří si myslím že se moc nemají čeho obávat. Tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 jj ted uz jo muzes se podivat ke me do vlakna jak vypadaj cernej mat ramecek a komplet vycisteny neresil a nebudu resit kdyz nekoho naberu tak to sklopim ale jelikoz mam tvrdej podvozek ani to potreba moc neni jedinyho co jsem resil byli odstriky nez sem si poridil devily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 bobo: ........... nevim,... ja v okoli policajty znam takze kdyz neco volam po ty dobe co jezdim,... takze tohle neresim ale jak rikam,... nerikam ze nemam bobky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Já bych to neřešil, ale kolega měl ťukanec, se dva nevlezli na cestu po tmě. Dost to rozbili z boku, jsem tam dojel, kolega měl překážku, vypadalo to že je to jeho vina, policajti tam už byli. Jsem si všiml že borec má xenony a nemá ostřikovače. poradil jsem kolegovi ať tvrdí že ho oslnil. Nejen že to na té cestě vyhrál, ale pak to ten borec nakonec splácel i svoji pojišťovně, to po něm vymáhali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 tak jasny,... ale to uz je prave to co rikam,... schoda nahod a par lidi co se vyzna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosi2008 Vloženo 9. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Ještě se zeptam. Kdybych chtěl vyměnit xenony za origo světla je to velkej problém. Myslim kabeláž a tak. Nevim co se tam muselo měnit kvůli xenonu. Objímky na žárovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 pockej, pockej ..... tedka nevim co presne myslis ? chces do origo xenu narvat zarovky ? nebo jak to myslis ? nebo chces komplet svetla XENY orig. vymenit za klasicky svicky ? objasni to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosi2008 Vloženo 9. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Vyhodit komplet světla xenony a dát originál celá světla Hella s klasika žárovkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 no tak to je bezproblemu vymenis to kus za kus nic na tom neni konektor vzadu je taky stejnej NO PROBLEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosi2008 Vloženo 9. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Dostanu se k tomu dobře? Nemusí se něco demontovat nebo tak? Maska? A patice na žárovky tam jsou? Vážně kromě světel neni třeba nic koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 kdyz koupis svetla komplet tak podle toho jak to kdo prodava vetsinou je nechava se zarovkama a hlavne s motorkem naklapeni svetel ale zalezi na jak kom zarovky moc nestojej tak ty koupis horsi je to stim motorkem popripade ho muzes prendat z XENU demontovat je potreba bud naraznik a nebo horni chladicovou stenu jinak nic potreba jinyho demontovat neni ale osobne bych videl povolit tu chladicovou stenu ten horni kryci plech defakto,... drzi to cca 8 ks stroubu a ty povolis mam takovej dojem TORX 30 .... ten plech drzi i svetla nahore dva kusy sroubku tam je TORX 25 pak zepredu svetla je potreba bovolit klicem č.: 10 predni drzak svetla a pak za svetlem vzadu je dalsi TORX 30 ten povolis a svetla krasne vyndas nic svetabornyho to neni hele zvladlo by to i dite kdyby si mu rikal co ma povolit a podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Ten spínač dostaneš z palubky v pohodě, nic tavit nemusíš. Nejlepší je sundat plast u řidiče, zezadu odpojit svorkovnice, odcvaknout ten přední rámeček a pak normálně zamačknout, otočit jako na zapínáníná parkovaček a vytáhnout ven..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosi2008 Vloženo 9. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Jiri92: Super tak to jsem rád že to jde takhle snadno. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosi2008 Vloženo 9. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Lukason: Ještě se zeptám na takovou hloupost ale nejsem si jistej. Když odpojim od stávajícího spínače světel to naklápění a vlastně na novej ho nepřipojim jak to bude s náklonem? Motorek zůstane ve stavu ve kterém byl při vyndání nebo se světla sklopí dolů? To bych nerad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 svetla zustanou tak jak jsou ale zase presne nevim co chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Vyndat světla jdou i bez jakéhokoliv sundání dalších částí (nárazník,chladičová stěna...),měnil jsem originály za anděly a nci jsem nesundával a světla vyměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.