OndrejSu Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Ahoj. Dnes koukám ven před barák a zjistím že mi přestala blikat ledka alarmu nebo centrálu jak bliká ve dveřích když máte zamknuté auto. Nevíte čím to může být? U auta jsem byl zkousel jsem odemknout odevřít zavřít atd. Auto když zamknu dálkáčem tak je vše opravdu zamčené ale led nebliká. Baterka je nabitá a tam problém není. Nevíte čím to může být? Vždycky když se mrknu před barák tak ledka úplně bije do očí jak bliká a teď nic. Tak trochu od toho člověk pozná zda je auto ok. Mám fabii 2003. Kde může být problém? díky Na autě je centrál a vše origo od škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 ta ledka indikuje aktivovany system safe lock, co je system, ktory zabranuje otvoreniu auta zvnutra (kvoli zlodejom)... ked sa zamknes centralom vo vnutri auta, nemali by sa dat otvorit dvere.. ak je to tak, tak je iba nefunkcny spinac v zamku prednych vodicovych dveri a treba ho vymenit, co je celkom zdlhava oprava, nie je narocna..... ked si zadas do vyhladava fora zamok dveri alebo nieco podobne, docitas sa o tom vela.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Je to sice OI, ale funkce sou podobný - stejný Nebo přímo téma pro FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.