Přejít na obsah

Repro káble do predných dverý


Doporučené příspěvky

Ahojte hifisti. Chcem sa opýtať ako ste riešily nové káble do predných dverý, kadiaľ ste ich tam dostali. Je tam v A stĺpiku konektor a neviem či sa to dá okolo prepchať. Chcel by som to cez výkend zmáknuť tak každá rada dobrá.

Dikec všetkým

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem to rozebraný ve středu, v tom sloupku je nasazenej černej držák svorkovnic a svorkovnice. Z tvýho dotazu usuzuju, že chceš natáhnout nějaký nový asi silnější kabely. U těch svorkovnic v tom držáku není místo skoro žádný a okolo neni ani milimetr. Možná, kdyby jsi udělal díru do toho držáku, ale tam bude tak maximálně 5mm. Potom za tim držákem už je místa dost, i v průchodce do dveří. Nejlepší bude, když sundáš tu krycí manžetu a mrkneš se na to... -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No myslím, že s trochou snahy tam tu dírku uděláš, ale bude to piplačka..já mám kabely origo, jsem si dodělával zadní el. okna, proto jsem to měl rozebraný..nejhorší je vytáhnout ten držák s těma svorkovnicema z toho sloupku, doporučuju povolit omezovač dveří, i když já to udělal i bez toho.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

somarina, nic nevrtaj, ak si pozries, tak nie vsetky piny su osadene v hnedom a modrom konektore... zober si ihlu pokial nemas vypichovaky a jeden z tych konektorov zrus, vyhod ho tym, ze prepinujes zopar kablikov do druheho konektora, samozrejme farbu na farbu ako to ma byt, pin po pine a zrazu mas miesta, ze tadial mozes tahat aj napajaci kabel na zosik keby si potreboval...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
No tak som to prepinoval. Netreba na to ihlu len malinký skrutkovč. Sú tam rozoberateľné svorkovnice. Ide to ako po masle ,ak je to už vonku z ,,A" stĺpika. Je to ako original a miesta habakuk.

otam dikec -_-

Daval si tam nejaku spojku, pre pripad keby si potreboval zvesit dvere? :unsure:

Dala by sa pouzit ta svorkovnica, ktoru si uvolnil ako spojka, alebo tie piny a kontakt by cely vyznam hrubsich kablov zrusili?

dik za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...