dany636 Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Dobrý den, prosil bych o radu. Má fabie 1.4 16V r.v. 2002- za studena když nastartuji tak otáčky jsou tak 1000-1100ot./min. Ale při jízdě když třeba dojíždim ke křižovatce a vyřazuji nebo podřazuji tak na volnoběh to drží tak 2500tis. a po chvilce to zase spadne. Děje se to i při řazení nahoru. když to vytočim třeba tak do 3000tis a chci přeřadit na výšší rychlost a sešlápnu spojku tak otáčky výlítnou tak o 500 otáček výš. Po zahřátém motoru už to ale nezlobí? Děkuji za všechny rady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Nemohl by to být snímač otáček? Zkoušel jsi VAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany636 Vloženo 8. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 jj VAG jsem zkoušel.... začalo to tím že za jízdy se mi rozsvítila kontrolka epc a asr a po chvilce to hodilo do nouzového režimu a vůbec to nereagovalo na plyn. Jen kolísaly otáčky.Musel jsem to vždy tak den nechat stát a auto zase v pohodě až zase do doby když jsem to vytočil přes 3000 ot. a kontrolky zase rozsvítily a zase nouzák. tak jsem to dal známému ten to napích a psalo mu to nějakou chybu se vzduchem v sacím potrubí... tak pátral a našel nějaký drátek od snímače vzduchu který byl jen smotaný do sebe. Tak to do sebe zapájel a omotal a od tý doby ok. Jen mi habrujou ty otáčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 (editace) Buď zanesa škrticí klapka nebo teplotní čidlo, případně ŘJ motoru KO. Editováno: 8. Prosinec 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany636 Vloženo 8. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Škrtící klapka byla pročistěna... zkusím to teplotní čidlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Byla i nastavena a vymazány adaptační hodnoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany636 Vloženo 8. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Ano byla vymazána a nastevena nova hodnota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.