Publikováno Říjen 28, 201212 r ahoj všichni, prosím někoho, kdo má zkušenosti, jaké používáte zapalovací svíčky pro tento motor. na LPG. jde mi o značky Brisk, NGK, Bosch, Denzo.. máte prosím s těmito svíčkami zkušenosti, které používáte a které se Vám osvědčily nejvíc?? dík.
Říjen 30, 201212 r Autor ..tak si odpovím sam... pro tento motor by se mela pouzit svicka DENSO KJ20DR-M11, pokud Iridiove tak Denso IK20..pokud na lpg tak Denso VK20 jen je otázka jestli používat iridiové, nebo obyčejné.. myslím na LPG.. a cena 150kč za obyč a 600za LPG je taky jedlá.. Upraveno Říjen 30, 201212 r od JirkaBrno
Prosinec 13, 201212 r Ahoj, mohl by mi někdo poradit, jaké zapalovací svíčky si pořídít na r.v. 09 LPG/benzin ? Díky.
Leden 27, 201312 r Ja ti mužu poradit, mužeš tam nechat ty original co tam maš :-) Doporučuje se zmenšit odtrh zklepnutím o cca 0,1mm. A nebo si mužeš vybrat svíčky pro LPG, já osobně používam Brisk, ale to jen z důvody ceny/kvality.
Duben 4, 201411 r viem že je to stará téma ale snád sa to bude niekomu hodiť, vyskúšal som rozne sviečky od orig. NKG cez bosch, bosch patiny(neodporúčam hrozne pálili smrdel benzín aj plyn z výfuku), champion tie boli dobré ale najlepšie na plyn čo sa týka spotreby a výkonu sú brisk origo plynové strieborné označenie tuším DOR 15 YS-1 (nie som si uplne istý či sa mi to nepletie s haťapkou aj tam dávam tieto sviečky) plná spokojnosť možem odporučiť
Leden 20, 20169 r Z vlastnych skusenosti, ziadne LPG sviecky... je to obycajny marketing, pouzivam NGK, su ovela lepsie ako sviecky z vyroby, mam ich tam uz 35 000km, po 40 000km, ich preventivne vymenim...
Červenec 26, 20178 r nepouzivam LPG sviecky, ten co mi montoval LPG povedal ze to je blbost. Mam davat take ake tam maju byt. Davam original, tusim Bosch s logom VW. Spoiler
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.