Přejít na obsah

zahada otaciek


danno1771

Doporučené příspěvky

Dobrý večer páni

poprosil by som o radu na tomto videu http://www.youtube.com/watch?v=LPYT9LyFM90 som nahral problem ktorý mám s otáčkami. dnes ku veceru som nastartoval a trochu vyskocili a drzali sa na volnobehu tak som vypol motor a znova nastartoval uz nevyskocili ale aj pocas jazdy tak jemne trhalo autom som myslel ze ked sa zohreje bude v pohode ale ako je na videu vidiet ani pri zohriati na prevadzkovu teplotu to nezabralo a na volnobehu to robilo to iste a ak som isiel po ceste a nahodou som pustil plyn tak to kmasalo. Ak ste nieco podobne riesili alebo mate napady rad uvytam vase postrehy. Srdecna vdaka za pomoc

Auto je Octavia 1.6 55kw AEE rv98 sedan benzin

ono mi nieco podobne spravilo aj v zime rano som vstal nastartoval a otacky robily to isteaj horsie odstavil som to za dve hodiny prisiel a uplne v pohode islo ako nove icon_biggrin.gif. Rano dnes som nastartoval klasika vybehli otacky na 1500 chvilu sa drzali a potom pohodka zas islo v setko ako ma byt ziadne trhanie. Je to zvlastne ze to urobi kedykolvek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě bych začal diagnostikou. Tohle mi někdy dělá také, ale u tohoto typu motoru vyměníš opravdu všechno a bude to dělat pravděpodobně pořád. Ten volnoběh je nějvětší tragédie AEE...

Tvůj problém dělá pravděpodobně čidlo teploty nebo škrtící klapka. Pak můžeš zkoušet - rozdělovač, lambda, hallův snímač, kabely atd. atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj, napíchni VAG a napiš všechny chybové kódy i sporadické. smaž chyby, znovu nastartuj a projeď auto. znovu napíchni VAG a koukni se na chyby. co všechno této závadě předcházelo? jestli znáš někoho z okolí kdo má paralelní diagnostiku (osciloskop se záznamem a umí to s ním?) jeď rovnou k němu. jsou chyby, které jsou časově krátké a diagnostika VAG ti neukáže nic.... jinak to vypadá na klapku, ale nemusí to tak být. ještě proběhni celé sání (mohlo něco prasknout, hadička odvětrání motoru, podtlak posilovače brzd... a přisává to vzduch)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 1 rok později...

Dobrý den,prosím o radu,

Mám škodu octavii combi 1.6 mpi 75kw ,po zahřáti na 90 stupnů se mi stává, že motor se sekne na volnoběhu na 1500ot. a všiml jsem si, že při sepnuti ventylatoru chladiče otáčky klesnou na normální hodnotu. Máte někdo s tímto zkušenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...