Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

setup, media - a tam by mohlo být automaticky spouštět bluetooth audio

Zdravim aku jednotku mam hladat k iphone 5 s ios 7.0.4 a co vsetko potrebujem? staci len jednotka ktora sa dava pod sedadlo ked mam hlasove ovladanie navigacie tak tam mikrofony asi budu nie ?

setup, media - a tam by mohlo být automaticky spouštět bluetooth audio

díky moc

a ten rSAP musí být placený nebo stačí ten zdarma?

díky za odpoved

aplikace je zdarma

teď jsem koukal na google play a tam je ta aolikace zdarma,ale píšou tam že je to jen na odzkoušení a že to funguje jen 10 minut a že se to potom odpojí,že je to jen na odzkoušení a pak si musíš stáhnout placenou verzi za 225 kč.nebo to snad někomu funguje i na tu trial verzi?

hmm, to je divné, já stáhnul nějakou zdarma a jede mi

a můžeš mi prosím tu app poslat?

Já teda rSAP nemám rád, při intenzitě telefonování, nasedání a vysedání za den bych musel furt přerušovat hovor, nemluvě o tom že pak nemám historii s kým jsem kdy mluvil v telefonu ...

Nakonec jsem to vyřešil koupí HF Standard jednotkou a Premium prodal jinému zoufalci.
Telefonování v pohodě, seznam se mi taky na COLUMBUSU ukazuje a mám klid... Stálo mě to 2.000 za jednotku a 3minuty montáže.

Ve finále jednodušší, než co update FW v telefonu řešit 5hodin proč se to zase špatně páruje a co kde zapnou, vypnout :)

Upraveno od Bubák

• 3 měsíce později...

Ahoj, mam taky dotaz... Mam Samsung S3mini, vse mi funguje a slape jak ma přes rsap s radiem Bolero, ale chci se zeptat, jeli mozne aby mi zustal při spojeni s autem i telefon funkcni nebo aspoň internet v telefonu?? To je asi jedine co mi na tom vadi, ze nelze v podstate pouzit telefon při sparovani a internet potrebuji mit stále k dispozici....  Vedel by někdo tedy co s tim nebo se obrátit na operatora??,

Dekuji za odpověď....

Ahoj, tohle spíš hledej v telefonu. Sice mam iPhone 5, ale při spárování přes BT mohu internet používat paralelně dále....

nejde to a nepůjde to, právě proto se to jmenuje rsap

Jedině pokud nepoužiješ rsap. Pak zůstane připojený do sítě a data jdou.

• 1 měsíc později...

Hoši...

Ja som mal tiež trable s S4 a Colombusom....

Zbehol som k operátorovi, na počkanie mi dali najnovšiu sim-kartu, a všetko šlape jak má...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.