pjdefort Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Zdravím, mám v plánu dodělávat nějaké díly a potřebuju někoho, kdo s tím má zkušenosti...na fóru tu spousta lidí píše, že mu to a to dodělával někdo z klubu..já ještě na nikoho nenarazil...mám Fabii II předFL Eleganci a pro začátek bych chtěl dodělat například vyhřívané trysky ostřikovačů a ovládání rádia pod volantem...později např ostřikovače světlometů nebo změnu podsvětlení přístrojů..našel by se někdo na tyhle věci? Jsem ze severních Čech, ale nebyl by problém někat jet, pokud to nebude přes celou republiku...díky za typy na kohokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Tak Prahu máš ROLBAŘe, Ferdu25, Humpolec Milhausek, Prostějov Vaša, Štramberk Cosby, ale ty už sou daleko. Leda si udělat vejlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.