Pauli23 Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Ahoj, dnes jsem z ničeho nic nenastartoval, protože mi odešel startér. Chtěl bych se zeptat zda na SDI motor ASY můžu použít startér třeba z TDI? Případně pokud to jde, tak jaký. Dali mi tam narychlo nějakej z benzínu a nevíme jestli se dá použít startér z TDI. Vyplatí se připlatit za značkovej startér? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMBecko Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Mam docela dobrou zkusenost s repasem originalu, nevyjde to na tolik a vydrzi vetsinou hodne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pauli23 Vloženo 3. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2013 TDI startér použít nejde, koupil sem starší z SDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.