steer Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Ahoj vsem, potřeboval bych poradit jsem už v koncích. Po přidání dálky na centrál přestalo fungovat otevírání víčka nádrže motorek je ok (vyzkoušeno mimo auto). popis aktuální situace. Do motoru jdou dva kabely (žluto červenej - žč a modro červenej - mč). žč je pod napětím pokud je připojenej motorek elektřína jde do mč. ten by měl jít do spínače v palubce, ale ve spínači už na něm napětí není. Ten spínač má 4 póly tři jsou obsazeny. Jeden je kostra hnědý druhý je mč (není na něm napětí) a třetí je šedo modrej (na něm by mělo být napětí a není. snažil jsem se sledovat mč drát a napětí se ztratilo někde za B sloupkem (směr od zadku auta). ale nikde jsem nenašel proč. Taky nevím proč není napětí na šm kabelu ve spínači. U dálky jsem zapojoval výstražky a centrál jsem napojoval na origo ovládání v rukojeti řidiče. Napadá vás někoho něco? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Nazdar, ja som kedysi takisto stratil stavu na tom kabli co sa vracia od motorku do spinaca a vyriesil som to tak ze som radsej natiahol druhy drat . Teraz k popisu. Do motorku ti ide stale stava a na spatecke by mala byt az do spinaca. Ty vlastne len pripajas ten obvod ku kostre aby sa ti to otvorilo. Pokial sa k tomu nedostanes mozes to vyriesit docasne ze si od motorku napojis drat ten modrocerveny a hodis to do kufru. Prilozenim na kostru si to ovtoris ak budes potrebovat natankovat. Za druhe ten sedo modry na spinaci zmeraj ak zapnes svetla, mal by to byt privod na osvetlenie spinaca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steer Vloženo 31. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Nazdar, predem diky za odpoved. v zoufalstvi jsem rozebral plasty na boku auta a sledoval jsem kabel. kabel vede pravouu stranou az k B sloupku proud mam (cca 10cm od sloupku jsem ho jeste nameril) ale za B sloupkem uz neni. problem je ze abych se dostal k b sloupku a zjistil kde je problem budu muset vymontovat sedacku a odkryt koberec. S tim modro sedym budes asi mit pravdu podle schematu napaji zarovku v tom spinaci vubec mi to nedoslo, zitra ho zmerim se svetly. Diky moc za napovedu. P.S. stastny novy rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steer Vloženo 1. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Tak jsem to dneska zkousel, s tím sedo modrym jsi mel pravdu je to od osvetleni takze tam proud jde. od motorku do vypinace ten proud fakt nejde takze to musi bejt nekde preruseny po ceste u toho b sloupku. jinak kdyz motorek pripojim na kratko na kostru tak funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 najlahsie bolo natiahnut novy drat lebo mne to zmizlo niekde vo zvazku v palubovke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.