navštěvník-z-koncernu Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Zdar chlapi, mám stejnej problém, dveře nejdou otevřít, když vemu za vnitřní kliku tak kolík vyjede ale když jí pustím tak zase zajede...ale je mi divný že by nešel "proud" protože okno normálně funguje...že by jenom to přesponovaný lanko ? A nevím co s tím kdo dělal včera jsem jí dovez domu takže se to snažím nějak všechno dát dokupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Já to ještě nedořešil. Prý jednotka dveří, ale na jakým základě tak v servise usoudili nevím. Jinou tam nezkoušeli dávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Já to ještě nedořešil. Prý jednotka dveří, ale na jakým základě tak v servise usoudili nevím. Jinou tam nezkoušeli dávat. Nazdar chlapi,tak a je to tady...potřeboval bych poradit,zablokoval se mi dnes také zámek na zadních pr dveřích u oct 99 a nejdou otevřít,asi se blokl v režimu safe,tapec jsem ztěží sundal,ale ted nevím jak dál,jak to otevřít,za co zatahat,na zámek je špatný přístup,i špatně vidět,tak aspon,kde mám šáhnout...Dráty nevypadají uhnile,okno v el funguje,chytal jsem i za bovdeny,za kábl v průchodce a nic...Tak ted potřebuji poradit.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fisa Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Tak ja sem to resil dneska na prednich dverich u zpolujezdce taky se my seknul zamek v sefe modu tapec se my podarilo sundat bez poskozeni kabely byly v poradku el.impulsy az k zamku na pinech 1 a 2 tak sem poklepaval zamek a pritom mackal central odemknout a zamknout az se zamek otevrel.Potom sem zamek komplet rozebral mikrospinace v pohode az na ten moturek v zamku rozebral sem ho vycistil uhliky a zamek chodi jak novej.Tak snad vam to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 bouchni rukou zvenku do dveri do mist kde je zamek. Dej klidne trochu vetsi ranu, pokud tam nemas kyt, tak se s tim nic nestane. Tohle pomuze kdyz mas moc nasponovany lano i kdyz je seklej zamek. Udelal jsem to uz u dvou co mely stejnej problem a slo to otevrit. Pak jsem u jedny povolil lanko a u druhy sel novy zamek, byl rozsypanej. Díky moc za praktickou radu, už jsem myslel, že budu nahranej, ale ta rána pěstí pomohla a podařilo se otevřít a pak správně napnout to lanko k venkovní klice!!! Díky moooc za perfektní radu, holt není nad "české hlavičky"!!! Ještě jednopu díky a hodně úspěchů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mspacil Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Ahoj, mám Octavia 1.6 2000. prosím o radu, nejdou mi otevřít zadní dveře zevnitř. Dětskou pojistkou jsem točil a nemá na to vliv. Můžete mi prosím někdo poradit co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.gr Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Velmi častým problémem je konektor ve sloupcích pod bezpečnostními pásy. Sundají se plasty a tam jsou konektory, které jsou z karoserie do dveří. Bývá tam měděnka. Ta kostka je zacvaklá ve sloupku a bývá problém ji dam cvaknou zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mspacil Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 Velmi častým problémem je konektor ve sloupcích pod bezpečnostními pásy. Sundají se plasty a tam jsou konektory, které jsou z karoserie do dveří. Bývá tam měděnka. Ta kostka je zacvaklá ve sloupku a bývá problém ji dam cvaknou zpět. Díky za radu zkusím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vprobost Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 Prosím vás o radu. Včera , když jsem zaparkoval před domem, se bez větší vynaložené síly uvolnila vnitřní klika dveří - de fakto volně "plandá" ve své ose. Venkovní klika funguje - po otevření okna jsem se tak dostal ven. Můžete mi prosím poradit, zda se jedná o banalitu (nějaký uvolněný bovden nebo vypadlé perko, atd....) nebo je nutná návštěva servisu? Předem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Nevím, kolik máš najeto, ale nejspíš se jedná o prasklý bowden (u mně v cca 13O tkm). Výměna za nový snadná po demontáži obložení dveří - časově cca do 30 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 (editace) pani mechanici, stejny problem jak citron, tento problem uz resim dva roky!!!!! vymenena kabelaz, z kontrolovanej zamek + tistak ( tistak je polakovany a zkontrolovany lupou ). 100% to dela spatny zamek a konkretne dva draty, ktery vedou z tistaku (ze zamku) do motorku a podle me je spany kontakt v tom motorku a tech dratech. Kdyz jsem si pohral s centralem a s DO, tak ty dvere jsem jakstaks otevrel, ted nejdou otevrit vubec(zamek je zamceny v safe modu)Urcite bude spatny kontakt v tom motorku, protoze to napajeni co jde do motorku - moc se me nelibilo jeho upevneni a kdyz jsem zkousel motorek 12Volty a prilozil kontakty, tak se zacal tocit az par vterin po prilozeni kontaktu! (mozna i uhliky jsou sptätny)! Doufam, ze budu mit stesti, jak citronek, ktery zatahl za kliku a dvere se mu otevrely. Potrebuji jen jednou, aby se ten motorek otocil a ja mohl otevrit dvere, pak s tim zamkem slahnu s radosti do kose. Myslite, ze pujde napajet ten zamek i ze svorkovnice v B sloupku? chtel bych zkusit ho nakoupnout z pomocneho zdroje, jest-li se ten motorek chytne. Editováno: 7. Únor 2011, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak13 Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Zdravím, mám takový problém, nejdou otevřít dveře u spolujezdce a to ani centrálem, ani mechanicky a teď nevím co s tím. Doufám že jdou nějak rozebrat (odvrtat zámek?) i když jsou zavřený, prosím poraďte, Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 Tohle se mi taky stalo. Nemáš třeba jen zapadanej kolík dole ve dveřích? Pokud to ale nejde otvírat zevnitř ani zvenku, možná máš v háji zámek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 Mam ten samej problem, zamek mam sice neorigo novy, ale je to rozbity alespon u me u kliky, typek tam parkrat zacukal s mechanikou hned za klikou jak ji vyndal a asi na 3 tydny mi to slo, jsou tam nejaky zprahla ci co, i vlozka mi jde jen tak vytahnout bez odjisteni z boku dveri, poprvy uz jsem pomalu bral flexu, ale uz jsem v klidu, jen uz cekam az si udela cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeeeeeah Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Zdravim mnel sem ten isty problem , odvnutra klucka plandala z venku islo otvorit bez problemov.. prave som to dorobil..zdelal som plasty... mal som utrhnuty bohden, u klucky je taky kovovi hacok u ktoreho sa potrhali lanka... vyrobil som si novy z tenkej medenej dutej trubky nasadil na lanko a kombinackami postlacal, drzi pevne vsetko funguje ako ma... ale radsej doporucujem kupit novi cca 10e.. akorat som to chcel mat hotove este dnes tak som zvolil toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Hledal jsem v tématech ale nenašel, tak doufám že mě nesprdnete. Z ničeho nic mi nejdou otevřít spolujezdcovy dveře, ani zvenku ani zevnitř. Kliky kladou normální odpor ( aspoň mi to tak připadá ), centrálem se dveře normálně zamknou i odemknout ( kolík ve dveřích zajede/vyjede a i podle zvuku zámek funguje) takže předpokládám že se nějak uvolnilo lanko od kliky nebo nevím co by to mohlo být. Problém je v tom, že se do těch dveř nedostanu když jou zavřené, není přístup k těm malým torxům co jsou ze stran a zespod tapece. Stalo se někomu taky něco podobného ? Dá se do těch zavřených dveří nějak rozumně dostat nebo se nevyhnu rozsekání tapece abych se dostal dovnitř ? Děkuji všem za konstruktivní rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Stalo se to už několika lidem. Nepíšeš co máš za auto. OI nebo OII a jaký dveře?? Spolujezdec v předu nebo v zadu? Hledal sem předek, na zadek tady je mrak témat a na 5. dveře ještě víc. Témat tady je několik. Třeba to s názvem nejdou otevřít dveře u spolujezdce ale bez odpovědí http://forum.skodaho...__fromsearch__1 Zatím sem našel zadek http://forum.skodaho...it-zadni-dvere/ Sekce OCTAVIA I & II→ Poruchy, závady apod. Zablokované dveře - pomoc http://forum.skodaho..._1#entry1483306 Sice řidičovy ale snad to neva (pravá a levástrana bude tejná) http://forum.skodaho...__fromsearch__1 http://forum.skodaho..._1#entry712297v OI Pravý přední dveře http://forum.skodaho...__1#entry700566 Popřípadě Demontáž zámku http://forum.skodaho...__1#entry633206 NEjdou otevřít dveře http://forum.skodaho...__fromsearch__1 Pak už ti poradím jen obligátní hledat hledat hledat. Tuším, že bylo téma i v sekci Instalační manuály, ale už se mi nechce prolízat fórum bo sem línej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 na to,že si lenivý si sa pekne posnažil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 No asi sem fakt debil, taky jsem hledal ale nic z toho mi to nenaslo Timto se omlouvam, snad najdu odpoved ve tvych odkazech. Dekuji za ochotu a straveny cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 na to,že si lenivý si sa pekne posnažil Já se nesnažil. Jen sem zadal do vyhledávání v sekci Octavia nejdou otevřít dveře a našlo to pár témat (142) ale ne všechny k věci.A pak sem zkoušel nejde otevřít dveře, nelze otevřít dveře. Asi v noci mi vyhledávání fuguje víc. Ale to téma v sekci INSTALAČNÍ MANUÁLY sem zatím nehledal, ale vím, že tam bylo i s fotkama. Jen nevím jesli OI nebo FI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V.T.E.C Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 Ale jak jednodušše oddělat tapec, když je přišroubovaný a ktěm šroubkum se nedostanu, protože dveře nejdnou otevřít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 ... mám Fábču, tapec dole, bouchám do zámku zevnitř i z venčí, ale zadní dveře se už pokouším marně otevřít asi týden. Už jsem vyzkoušel všechno možný, ale nedaří se. Elektriku jsem do motorku zkoušel pouštět a taky nic. Kdyby měl někdo rady, sem s ní ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 (editace) Zkus odsroubovat ten mechanizmus u strikeru .svara mel problém s mikrospinacem u předních a musel to cely vypacit.dveře byly po bouracce a safelock udělal svoje Editováno: 9. Listopad 2012, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaSLX Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Zdravím, potřeboval bych poradit. Na mojí Octavii I SLX 1997 nejdou otevřít levý zadní dveře, centrál je drží neustále zavřený, tzn. když vytáhnu kolíček nebo ho vytáhnu kličkou, centrál si ho stahne spátky dovnitř. Nepomáhá ani odpojit baterku, diagnostika žádný chyby nenašla. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klimji1989 Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 dneska přijdu k autu odemknu dalkačem a dveře u řidiče nic. zamek mam zaslepený. takze nejde to otevřít ani zevnitř ani zvenku. a jezdec se vubec nehybe. hýbe se jenom když skouším otevřít dveře zevnitř. ale neotevřou se protože jsou blokované. takže bud mam zlomeny drat ve dveřích nebo mmotorek v hajzlu. jenže nevím jak se dostat pre tapecirung ani nevim jak to otevřít.... ani jak se připadně dostat na ten kabel ve dveřích.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.