krysarr Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Ona ho jeste ma, ted mi volal tatik, ze se uz hodinu posunuje pul km. A docela mu verim.... http://doprava.praha-mesto.cz/(14kgzjmmwql...likace&apl=uamk. Na zeleny vlne je toho tak nejak pulka a jeste nic moc presnost...http://www.rozhlas.cz/zelenavlna/portal/ Co me prekvapovalo, ze tak 25% aut melo mimoprazsky znacky, ze by vanocni nakupy? Bordel nehoraznej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Ted hlasili bouracku za Barandakem smerem na D1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Ted hlasili bouracku za Barandakem smerem na D1. Ja mijel uplne cerstvy dve, nahore ve Stodulkach na Jeremiasove byli v sobe dva uplne cerstve a zrovinka se soukali ven, druha byla na sjezdu ze spojky na D1, jak je tam ten jeden pruh, kde musis dat prednost. Tak s Fobii ji dal, se Superbem do nej vletel. Fobii nic nebylo, Superb mel masku a naraznik v haji, a oba meli stejnou barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 RE: druha byla na sjezdu ze spojky na D1, jak je tam ten jeden pruh, kde musis dat prednost. Tak s Fobii ji dal, se Superbem do nej vletel. Fobii nic nebylo, Superb mel masku a naraznik v haji, a oba meli stejnou barvu V 15:30 tam jiz staly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Mno ja když jsem zkoušel jet spořivě tak jsem se dostal na 4,2, ale takhle jezdit moc dlouho nevydržím, takže mam tak 5,7. Jak je to s tempomatem a spotřebou? Je lepší ho mí na dalnici zaplej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Mno ja když jsem zkoušel jet spořivě tak jsem se dostal na 4,2, ale takhle jezdit moc dlouho nevydržím, takže mam tak 5,7. Jak je to s tempomatem a spotřebou? Je lepší ho mí na dalnici zaplej? Tempomat samozrejme snizi spotrebu. Reaguje rychleji nez clovek. Na nasich dalnicich se tempomat moc nevyuzije. Mozna jen v noci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Jezdím na takové klidné dálničce, na začátku ho zapnu a před Brnem vypnu,takže pohoda. To by asi na D1 nešlo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpe Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 při bodovém systému průměr 4,7l a když si toho člověk hledí dostane se i pod "4l"............1,9TDI 81kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Hoši, tak to se máte. Ja mam 81 kW TDI 2003, a ked som ho hladkal domov na Slovensko - tam aj spat 1100 km, tak som sa dostal na 6.2 a to som bol rad jak blecha ... tu v Brne jazdim na kratke vzdialenosti (par km) takmer 10l, a ak jazdim napr. cele doobedie, ale nie lietacky, ale takmer vkuse, tak sa dostanem na 7.5 az 8l, nizsie sa mi nikdy nepodarilo. Na PP mam 3000 km a kombinovanu spotrebu 7.5l, a to nejak moc rychlo nejazdim, ako normalny clovek. Zda sa mi to trochu moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 (editace) To mi nesedí. Jak ji máš dlouho? 3.000km? Nejsi asi zvyklý, asi špatný styl jízdy, nedupeš na plyn? Hned plný kotel, to ji nesedí. Se s tím taky nějak nepářu, ale přes 5,8l dlouhodobé jsem se nedostal. A když motor jen hladkám, jak píšeš, tak se v pohodě dostanu pod 5litrů, ale to mně moc nebaví. Buď je něco s autem nebo to příliš dusíš... Editováno: 6. Prosinec 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Mno ja když jsem zkoušel jet spořivě tak jsem se dostal na 4,2, ale takhle jezdit moc dlouho nevydržím, takže mam tak 5,7. Jak je to s tempomatem a spotřebou? Je lepší ho mí na dalnici zaplej? Tempomat samozrejme snizi spotrebu. Reaguje rychleji nez clovek. Na nasich dalnicich se tempomat moc nevyuzije. Mozna jen v noci.. blbost pouzivam ho denne ve dne v noci...jen tukam do brzdy a pak uz zase jen packa prave ze unas se da vyuzit velmi dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Hoši, tak to se máte. Ja mam 81 kW TDI 2003, a ked som ho hladkal domov na Slovensko - tam aj spat 1100 km, tak som sa dostal na 6.2 a to som bol rad jak blecha ... tu v Brne jazdim na kratke vzdialenosti (par km) takmer 10l, a ak jazdim napr. cele doobedie, ale nie lietacky, ale takmer vkuse, tak sa dostanem na 7.5 az 8l, nizsie sa mi nikdy nepodarilo. Na PP mam 3000 km a kombinovanu spotrebu 7.5l, a to nejak moc rychlo nejazdim, ako normalny clovek. Zda sa mi to trochu moc... No, pokud nemáš závadu, pak to nechápu, to snad není možný ani s těžkou nohou. Já mám teď za posledních asi 900km spotřebu prům. 5,1 a to jsem dost z toho odjel nad 160km/h a na zimákách. Nedávno jsem nadával, že jsem se při poposkakovačkách se studeným motorem nemohl dostat pod 5,3. Dneska třeba Pce-Rozkoš 4,3 a Rozkoš-Pce 4,4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Octavia TDi 81KW AHF, dlouhodobá spotřeba 5,7 l/100km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holhas Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Dlohodobá 4.9L u 66kwTDI typ ALH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FALKO009 Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 (editace) Mám 1.9 TDi 81kW, r.v. 2001, najeto 190000km. Denně jezdím přes barandovský most, průměrná dlouhodobá spotřeba 4.4l/100km..když se snažím a je volno, nejsou kolony (jen brzo rano :-( ) tak to dam i za 3.7 l/100km. takže nechápu, jak se nekdo nemůže dostat pod 5 l/100km při delší jízdě. A upozornuju, ze nejezdim jak z hnojem Editováno: 10. Prosinec 2006, autor: FALKO009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpe Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 tak za 3,7l je jízda pouze s kopce,to jedu z hor až do podhůří ŘJ vykazuje 0l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 tak za 3,7l je jízda pouze s kopce,to jedu z hor až do podhůří ŘJ vykazuje 0l. Za 3,6 jsem jel z Prostějova do Uherského Hradiště a zpět, jinak normálně ve městě 4,3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 tak za 3,7l je jízda pouze s kopce,to jedu z hor až do podhůří ŘJ vykazuje 0l. Za 3,6 jsem jel z Prostějova do Uherského Hradiště a zpět, jinak normálně ve městě 4,3. Jo a já jsem čínskej bůh srandy... jako lidi vzpamatujte se... spousta z vás tady píše fakt neskutečný kraviny... jestli tomu věříte - tak prosím, ale je to jak na základní škole když jste se pánové předháněli kdo dočůrá výš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 tak za 3,7l je jízda pouze s kopce,to jedu z hor až do podhůří ŘJ vykazuje 0l. Za 3,6 jsem jel z Prostějova do Uherského Hradiště a zpět, jinak normálně ve městě 4,3. Jo a já jsem čínskej bůh srandy... jako lidi vzpamatujte se... spousta z vás tady píše fakt neskutečný kraviny... jestli tomu věříte - tak prosím, ale je to jak na základní škole když jste se pánové předháněli kdo dočůrá výš a ty jsi se při tom vždycky pochcal viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Jeste k tomu napiste i prumernou rychlost at je jeste vetsi sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Za takovým jet, to je na posrání, když někoho zajímá jen spotřeba, tak ať se účastní závodů, kde jde o spotřebu, myslím se to menuje ECCO Rallye(jestli se to ještě jezdí). A normálního provozu se raději neúčastní. Pod 4litry to jistě jde, ale ve vyhlášce je i něco o nezdržování provozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 peterer: Economy Run se v beznem provozu jezdi a se vznetovymi motory i pod tri litry, to jen tak na okraj. Jinak s octavii lze jezdit celkem svizne s dlouhodobou spotrebou kolem ctyr litru, je to jen o plynulosti jizdy. Zadne brzdeni ani rozjezdy tristazmista , proste zapnout tempomat a tradaa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 peterer: Economy Run se v beznem provozu jezdi a se vznetovymi motory i pod tri litry, to jen tak na okraj. Jinak s octavii lze jezdit celkem svizne s dlouhodobou spotrebou kolem ctyr litru, je to jen o plynulosti jizdy. Zadne brzdeni ani rozjezdy tristazmista , proste zapnout tempomat a tradaa... Kazdej ma jine predstavy o svizne jizde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 No za 3L/100km fakt nejezdím, ale dlouhodobá je na 4,8L/100km. Řekl bych že jezdím průměrně rychle, město, a okresky, vyjímečně dálnice. Samozřejmě se nechá jet za míň, ale co z toho mám? Člověk má mít radost z jízdy a to, když budu jezdit za 3L mít nebudu. A nechápu, že když už jsme tu všichni dali poměrně dost peněz za Octavii, proč koukáte na 1l nafty???? To je oproti pořizovací ceně směšná částka, NE??? Jinak Need for speed jezdí zadarmo, ale pochybuju, že u toho někdo má stejnej pocit, jako když sedí v reálným autě...... Jo jinak mám Octavii Combi 1,9TDI 66KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 No za 3L/100km fakt nejezdím, ale dlouhodobá je na 4,8L/100km. Řekl bych že jezdím průměrně rychle, město, a okresky, vyjímečně dálnice. Samozřejmě se nechá jet za míň, ale co z toho mám? Člověk má mít radost z jízdy a to, když budu jezdit za 3L mít nebudu. A nechápu, že když už jsme tu všichni dali poměrně dost peněz za Octavii, proč koukáte na 1l nafty???? To je oproti pořizovací ceně směšná částka, NE??? Jinak Need for speed jezdí zadarmo, ale pochybuju, že u toho někdo má stejnej pocit, jako když sedí v reálným autě...... Jo jinak mám Octavii Combi 1,9TDI 66KW Jojo super motor co se spotreby tyce, mame ve firemni cocte a na spotrebu paradicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.