snapdragon Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Ahoj všichni,mám problém se svým Supem II vyrobeným 2008,motor 103kW BMP (PD) Jsem první majitel a auto má najeto 80 tisíc,auto je jinak celkově v perfektním stavu,úbytek oleje v intervalu 15tkm žádný. Z motorového prostoru se při akceleraci ozývá pískavý až hučivý zvuk,jako asi v tento moment vás tak i mě hned napadlo že to bude turbo,to si ale teď nemyslím.Za prvé má auto málo najeto,kvalitní olej měním co 15tkm,turbo po rychlejší jízdě dochlazuji,za studena mu nedávám takže si myslím že z mého zacházení by turbo neodešlo (pokud by to nebyl šmejd z výroby).Druhý důvod proč si myslím že to není turbo je,že když motor vypínám z volnoběžných otáček (v kterých turbo u tohoto motoru nepracuje) je slyšet zřetelně doběh toho pískání cca 3 vteřiny.Vyčetl jsem někde na netu,že měl někdo se stejným motorem podobný problém a podezříval chladič zpětných výfukových plynů (je v něm nějaká vrtulka,nebo součástka co by mohla vydávat takový zvuk?) bohužel už nevím jak to dopadlo.Co si o tom myslíte vy? Předem dík za jakékoliv smysluplné odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pfujara Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Do Superba asi moc lidí nechodí na oCtě už by jsi dávno dostal odpověď. Není to volnoběžka alternátoru? Pak napiš čím to bylo. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 ideálna by bola nahrávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.