Radim Kapica Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Ahojte, Mám dotaz,mam Octavii 2014 a staré radio swing ještě s LCD podpora bluetooth volaní a připojení, vše funguje jak má. Chci se zeptat zda se da vyměnit za nového swinga s dotikovým displejem která se teď montuje do nových aut popř kdo to v moravskoslezkém kraji dělá. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 Mam dotaz netuši někdo kdy pujde a jestli vubec někdy pujde propojit android telefon se SWINGem ? Dnes jsem to zkoušel s pujčeným Applem přes carplay a je to dobrý tak nevim zda počkat nebo změnit značku telefonu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 (editace) Starý Swing nepude nikdy (zrcadlení, Car/ApplaPlay), až nový Swing ve Fábii/Rapidu po FL to umí. Editováno: 28. Prosinec 2018, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Používate někdo ochrannou folii na novem Svingu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Ja som na obrazovku nalepil ochrannu foliu, nejaku tabletovu univerzalnu a zhruba som ju ostrihal podla rozmerov dotykovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 (editace) :-) Editováno: 28. Listopad 2020, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Ano, vykreslují se tam závady, třeba i špatná žárovka a další. Screeny musíš asi pohledat, nějaký "seznam" jsem neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 (editace) :-) Editováno: 28. Listopad 2020, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumpo Vloženo 11. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2019 (editace) Ma Kamiqu to je dokonce tak ze kdyz si zapnes blinkry tak auto blika, svetla sviti, brzdovy taky... blbost ale fajn. Na Swingu v okte to hlasi kde co.... Editováno: 11. Říjen 2019, autor: lumpo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2019 (editace) :-) Editováno: 28. Listopad 2020, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 (editace) :-) Editováno: 28. Listopad 2020, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecekdrah Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Tak jak na to? To by bylo super. Taky se mi nechce davat 5000 kc. Za to, ze zadaji kod do radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 (editace) :-) Editováno: 28. Listopad 2020, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 (editace) :-) Editováno: 28. Listopad 2020, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 Tak dalsi poznatek. Mirorrlink funguje i na mobilu Huawei p20Lite a po na instalovani aplikace android auto posilam par fotografii z ofoceneho radia Swing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecekdrah Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 Tak super, ze to funguje i s Huaweiem. Jen jde o to, jestli jsi nejak prolomil tu jejich ochranu a pouzivas mirorrlink bez aktivace ve skodovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 (editace) Opravdu Mirrorlink? Spíše Smartlink a v něm Android Auto, ne? Android auto funguje na každém Android 5+ telefonu. Editováno: 29. Prosinec 2019, autor: Kuchar7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecekdrah Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 Tak samozrejme, myslen smartlink, Android auto je aplikace pro mobilni telefony, to taky vim, Jde jen o to, ze jsi psal par prispevku vyse, ze se ti to pomalu dari prolomit, aby to fungovalo bez aktivace ve skodovce, no a ted davas prispevek i s fotkou, ze to funguje na Huawei. Proto ma otazka zni, jestli se ti to podarilo, nejakym zpusobem prolomit, protoze jim davat za to 5000, se mi opravdu nechce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomBRQ Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 (editace) @Octavka, stejně jako @mirecekdrah, taky by mě zajímalo, jestli se ti podařilo SmartLink na Swingu odblokovat tak aby ti fungovalo Android Auto bez toho aniž by si jej měl aktivní z výroby nebo sis ho nechal dodatečně aktivovat v autorizáku? A ještě by mě zajímalo, jak se dá povolit/aktivovat ten mód servisu co je vidět na tvých fotkách infotainmentu? Je třeba něco povolit přes VAG COM? Já si ho nedávno nechal aktivovat a vyšlo mě to na 5400,-. @mirecekdrah, mimochodem, jaké vidíš verze softwaru pro Android Auto, CarPlay a MirrorLinku ve tvém SWINgu, když se podíváš do informací o systému? Zajímá mě, jestli má infotainment tyto softwarové moduly vůbec nainstalované, když nemá SmartLink aktivovaný, nebo jestli je jejich instalace právě ona klíčová součást odblokování SmartLinku. Já si bohužel jejich přítomnost a aktuální verzi před aktivací nezkontroloval, takže vidím jen to co tam mám teď (viz příloha). Předpokládám, že ty SmartLink aktivovaný ještě nemáš, co tam vidíš? Editováno: 1. leden 2020, autor: TomBRQ Přidání otázky ohledně "mód servisu" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 @TomBRQ Foto z Fabie se Swing+ (auto wirera) https://wirer.sk/wp-content/gallery/f3_swing-plus-871h/009.jpg 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecekdrah Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Mam to takhle, nic vic tam neni, ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kopejda72 Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 V 31. 10. 2019 na 18:27, Octavka napsal: Tak a ted neco sem pridam ja. I kdyz nemam aktivaci zaplacenou smartlinku/mirorlink, tak radio Swing 2 s 6,5 " neco malinko predvede na fotkach, ktere tady zverejnim. V kazdem pripade, pokud prolomim ty jejich ochrany, tak si muze Skodovka utrit zadnici, maji to nehorazne drahe, tak proc to nezverejnit. Ahoj...můžu se zeptat, jak se ti podařilo aktivovat SmartLink jinak, než návštěvou Škoda servisu a zaplacením dost peněz? Díky za radu. Standa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Ahoj. Vse je jen pro me testovani a pouzivam to jen vyhradne pro sebe na sve riziko poskozeni infotainmentu. Testovani probiha na zaklade vykonani strojoveho / manualniho kodu v boot sektoru a chyboveho algoritmu v central processing unit (CPU) Je to desne slozite a urcite prijdu na neco, kde soudruzi maji chybu, nebot uz narazim na dalsi zed :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrLy07 Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 V 13. 1. 2020 na 19:55, Octavka napsal: Ahoj. Vse je jen pro me testovani a pouzivam to jen vyhradne pro sebe na sve riziko poskozeni infotainmentu. Testovani probiha na zaklade vykonani strojoveho / manualniho kodu v boot sektoru a chyboveho algoritmu v central processing unit (CPU) Je to desne slozite a urcite prijdu na neco, kde soudruzi maji chybu, nebot uz narazim na dalsi zed :-( Pokud by si na to kápl a nevadilo by ti instrukce či instalaci provézt i dalším za nějakou úplatu, rád tvé služby využiju. Ale dávat Škodovce bůra + 2 placený hodiny montáže za to že tam plesknout kód fakt nebudu. A na firemním autě už vůbec ne. :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1bohus1 Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 Dodělal někdo zadní repro na Swing + hlavně kódování, O3 2015. Bez zadních repro hluchoněmec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.