Ferrinka Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Nevíte někdo jak do toho rádia natáhnout loga stanic, popř. kontaktů v telefonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 zkus mrknout do návodu, kontakty se po spárování přes BT nahrají samy, v nejhorším když se loga nestáhnou tak viz jako u Columbuse nebo Bolera - tedy ZDE a následné příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 (editace) V dostupném návodu postup pro nahrání log v sekci rádio není. Teda pokud nejsem slepý. U Bolera je v manuálu postup jak tam logo nahrát. Editováno: 5. Srpen 2014, autor: o3viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igores Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 obavam sa, ze to nepojde, hoci miesto pre loga stanic by tam bolo, ale to sa da spravit asi len na Bolere, resp. pockat na novy FW pre SWING? Aku tam mas verziu sw/hw. moje su BT D265 HW 820 SW 6180 /kolonka Informacie o systeme/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Hold nemůžeme mít všechno. Nějaké rozdíly musí být. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Co se tyce fotek kontaktu, zalezi co mas za foun, tusim ze z iPhone to nefunguje A u Android telefonu musis mit verzi androidu 4.0 a vyssi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Ty jo, tak to by mě zajímalo, jak ta fotka kontaktu vypadá na tom displeji. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferrinka Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 obavam sa, ze to nepojde, hoci miesto pre loga stanic by tam bolo, ale to sa da spravit asi len na Bolere, resp. pockat na novy FW pre SWING? Aku tam mas verziu sw/hw. moje su BT D265 HW 820 SW 6180 /kolonka Informacie o systeme/ Tak to mám stejný. Android 4.2.2. a kontakty se včetně obrázků nenačtou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 vypadá to že Swing neumí nejen loga stanic ani obrázky kontaktů, usuzuji tak z toho že jsem nic nenašel v návodu a také z těchto obrázků (druhý je Columbus, stejně to má i Bolero) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 O3Viky vypadala by stejne jako na Boleru. Ona i na Boleru ta fotka kontaktu nevypada buchvi jak, jak kdyby si radio ty fotky ulozilo ve vlastni kompresi. Nebo nestli je to tim mrzkym rozlisenim. Ale je to skoda ze to swing neumi. Mozna je to schvalne potlaceny, aby to bylo dal od Bolera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 ne Swing neumí loga u FM stanic. kontakty nevím, to sem nezkoumal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 No mě to nijak extrémně vadit nebude. Radio stejne budu ovladat pouze pres volant. A pro nastaveni auta a zakladnich udaju z telefonu mi to bude stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Swing - při vypnutí lze zobrazit celkem hezké hodiny, ale při automatickém vypínání dipleje se nezobrazují (displej se vypne kompletně), nelze nějak nastavit / nakóvat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 nejspíš nejde... je to vlastnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Kua, škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Jo tenhle "problém" má i Bolero, je to škoda, byl by to úžasný "screensaver"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 igores: Můžeš mi udělat foto jak vypadá na swingu obraz při zařazené zpátečce tzn. obraz z parkovacích zadních senzorů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Jake hodiny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 igores: Můžeš mi udělat foto jak vypadá na swingu obraz při zařazené zpátečce tzn. obraz z parkovacích zadních senzorů? Nejsem sice igores, ale fotku mám, snad se ti jednalo o tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Samurai:tak to bude asi z toho nového swingu, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Ano, to je z nového, pochopil jsem, že chce foto, jak tam vypadají senzory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Samurai: diky. To jsem měl přesně na mysli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ton1 Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Ahoj, dodělával někdo dodatečně 4 zadní repra na Swing (Ambition Plus)? Je to vůbec možné mimo Škodovku? Zdar Tonda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Mě by zajímalo, zda-li je možné nahradit starý swing za nový, který je teda o 100% důstojnější. Tedy co se vizuální stránky týče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Ano to není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.