Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

to už šlo na starém Columbovi či RNS 510 z Nokia telefonů....

problém je, že Bolero má dosti mizerné rozlišení displeje a o velikosti ve srovnání s novým Columbem ani nemluvě....

• o 4 týdny později...
Vloženo

Před časem jsem se zde ptal co lze s Bolerem s HF a iPhonem 5 (iOS7) dělat. Už jsem si to vyzkooušel sám, ale snad se to někomu může hodit:

Kontakty: Ano, Obrázky kontaktů:ne

Poslední čísla: Ano (příchozí/odchozí/zmeškané), synchronizují se i ty uskutečněné mimo HF

Hlasové vytáčení: Plně zajištěno rádiem (takže i v češtině a offline, tedy bez Siri)

Hlas navigace Sygic: Ne

SMS: Ne

Přehrávání hudby přes BT: Ano, skok vpřed/vzad, Play/Pause, rychle vřed/vzad. Volba složky: ne, Zdá se že není nutné spouštět přehrávač v iPhone, ale rádio si pro něj "šáhne samo". Vstupní hlasitost Bolera závisí na nastavení hlasitosti iPhone+nastavení Bolera

USB zásuvka: Jen nabíjení

Vloženo

U Symbianu Belle úplně to samé, navíc obrázky kontaktů ale hrát hudbu i přes USB

Přehrávač se pustí sám, načte si to playlisty, ale už se sám nevypne, nicméně po odpojení a znovu připojení díky tomu pokračuje stejná skladba...

• o 4 týdny později...
Vloženo

Nemáte někdo zkušenost s přehráváním videa? Zkoušel jsem přehrát různé videoformáty dle příručky z SD karty, ale buď mi je to vůbec nepřehraje, nebo ani nenajde. Formát videa (rozlišení, datový tok a frekvenci) jsem upravil dle podmínek v návodu k Boleru

Vloženo

loga jsem stahoval z netu, když mi v servise nahráli (do Columbusu) nový sw, logy tam byla, tedy hnusnější, než jsem tam předtím měl, ale byly tam loga se také samy stáhnou přes signál DAB, pokud máte DAB tuner....

Vloženo

Nevíte, jestli se dá u Bolera vypnout fade-in u dalšího songu při přehrávání z SD karty? Prostě první cca dvě vteřiny Bolero postupně zesiluje song z nuly na nastavenou úroveň, čímž jsou první tóny skladeb oříznutý.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...