jiří112233 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Dobrý den. prosím o radu. Na felicii se mi nejspíš zasekl pístek v brzdě a stále to brzdilo, po cca 4 km ujetých kotouč rozpálený. Koupil jsem sadu a vyměnil pístek, prachovku i tu vnitřní gumu a bylo po potížích,ale až do ted. nyní po 1 týdnu od výměny mám stejný problém. zase mi to kolo přibrzduje. nedává to smysl,nevím si rady, nevíte někdo? díky za radu vedoucí k nápravě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Třmeny jsi vyčistil? Destičky se v nich pohybují volně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Zkusil bych oddělat třmen. Pak ať ti někdo našlape brzdy a ty ten pístek zkus kleštěma mačkat zpátky. Jak se chová brzdový pedál. Máš dost brzdovky? Nemáš to zavzdušněné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Jirko prečítaj si toto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiří112233 Vloženo 20. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Tak už je to nějakej pátek,co jsem začal řešit,co se stalo z mojí brzdou. Vyměněno: destičky, kapalina,pístek,a po všech radách a pokusech toho byla toho vina jen jedna jediná věc a to hadička, ta byla zevnitř tak steřelá,že už jí neprošel tlak kapaliny zpět,takže to stále brzdilo.(rozřízl jsem ji a byla tam hmota jako vazelina ) Cena hadičky 99Kč, povolit to šlo dobře,akrád jsem musel zjistit,že spoj hadice s trubičkou je na přímo a je tam taková závlačka,která se musela rozhýbat a vytáhnout.Při výměně nachystat si špejli a strčit ji do trubičky aby nevytekla všechna kapalina (postupně odkapává). Ted musím rozdělat celou nápravu a vyměnit ložisko,manžetu-upálena, protože jak se to zahřívalo- po asi 7km modrej disk a kouře habaděj-naštěstí byl všude sníh,tak jsem chladil a jen to všude bublalo vařilo,pářilo... tak bude nejspíše vypálená vazelína a všechny maziva v ložisku a protože musím jezdit,tak ložisko na sucho se mnohem rychleji oprotřebovává. No aale asi si to nechám vyměnit,nebot na to už nemám nářadí- klíče- stahovák apod. .Prostě první vyměnte hadičku- jde to kupodivu lehce i na 16let starém autě :-) nářadí: 11,14,17, klíč, špejlka, hadička samozřejmě, kombinačky-hřebík-šroubovák na závlačku-jak to kdo zvládne :-) po výměně dalšího člověka na odvzdušnění :-) No snad to někomu pomůže,když už jsem se tak rozepsal,já to takto nikde rozepsaný nenašel a dělal všechno,co kdo řekl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 ja som to hovoril hned,že to bude hadičkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartik979 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Ahoj lidi, maže se něčím nový pístek když ho chci strčit do třmenu? Předpokládám, že na sucho se mu tam nebude chtít, jak to tak bývá, že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Já jsem k tomu použil brzdovou kapalinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 tak ako píše žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartik979 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 O.K. Měl jsem právě strach, aby ta brzdovka nenarušila to gumové těsnění. Tož ale když to máte vyzkoušené.. Díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Vždyť to těsnění je na kontakt s brzdovkou specielně vyrobené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.