jabdusko Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Zdravim vas moj problem pri zosliapnuti spojky na akej kolvek rychlosti bez plynu mi viletia otacky nad 3000 a nasledne spadnu . Viete mi poradit co stim je??? otacky mi mali padnut dole nie viletiet dakujem za rady doteraz som taki problem nemal . Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 napojiť na diagnostiku...inak to vyzerá na špatný spojkový spínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Také jsem pro spojkový spínač, jestli to dělá bez plynu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabdusko Vloženo 16. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Ano robi to bez plynu vzdy ked stlacim spojku ze chcem preradit ,treba stim ist do servisu ? Alebo sa da ten spinac normalne doma vymenit ? Mozte mi napisat kde ho mam hladat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Dílenská příručka říká toto ostatní určitě přidají praktickou zkušenost, co ta diagnostika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabdusko Vloženo 16. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Necham to na servis Na zajtra rano som objednany Tak uvidim zatial vam dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 daj vedieť výsledok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabdusko Vloženo 17. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Diagnostika absolutne nic nezaznamenala po odpojeny spinaca problem zotrvava . V servise mi povedali ze musia pozret kabelaz tak cakam na auto . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabdusko Vloženo 17. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Zdravim vas takze problem odstraneny vymeneny snimac na spojke . A tim snimacom som odstranil aj moj dlhodoby problem trhania po zoslipnuty a uvolneny plynoveho pedalu ktori som riesil v druhej Teme . Zaujimave , aj v servise boli stoho prekvapeny , ale konecne fabia netrha :kol-24: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 To je dobře. Máš namysli ten spínač spojky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabdusko Vloženo 17. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Ano ten snimac spojky a zaroven fabia prestala sklbat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Taky mám v plánu měnit tento spínač, tak sjem zvědavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Jsem zvědav, chtělo by to, aby to zkusil i někdo další :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 jabdusko: ještě pro rozšíření obzorů, není-li to tajné, autorizovaný / neautorizovaný servis a za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Dobre vedieť, že takéto malé udelátko dokáže tak martkantne ovplyvniť celé správanie sa motora... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabdusko Vloženo 17. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2013 amissus - Autorizovaný Araver Snimac 14€ robota + diagnostika 35€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 http://www.skoda-dily.cz/eshop/6q0927189-spinac-spojkoveho-pedalu.html Cena do 300Kč a vyměnit si to podlě mě zvládne každý sám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Zdravim vas takze problem odstraneny vymeneny snimac na spojke . A tim snimacom som odstranil aj moj dlhodoby problem trhania po zoslipnuty a uvolneny plynoveho pedalu ktori som riesil v druhej Teme . Zaujimave , aj v servise boli stoho prekvapeny , ale konecne fabia netrha :kol-24: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 tak hlavně že máš po problému, jak se říká dvě mouchy jednou ranou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 S tím škubáním to asi otestuju taky a co nejdříve, mám úplně stejné projevy. Bylo by fajn, kdyby se to vyřešilo prkotinou za 300kč :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 V pondělí to také zkusíme na další Fabii z party, u které vzpěra nepomohla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 tak dejte vědět, docela mě to též interesuje, páč mám takovou díru v plynu, že někdy když odstavím nohu z plynu a dojíždím třeba do zatáčky a pak šlápnu na plyn, tak se nic neděje a najednou z autem trhne, jako kdyby tam nešla nějakou chvíli šťáva a pak naráz jo. Při deceleraci škubnutí (nějaké zásadní nepozoruji), ale při akceleraci jo. Dělá to jak na beneli tak i na LPG, na plyn ale více, páč tam bude k tomu ještě nějaké to zpoždění mezi komunikací mezi BA ŘJ a LPG ŘJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Dneska jsem ten spínač koupil, přes víkend ho namontuju a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Takže dneska spínač vyměněný a vypadá to, že škubání se ztratilo, ještě to otestuju během zítřka a dám vědět. Dneska zkušební jízda jen pár km, vyzkoušel jsem hodně jízdu na 2.rychlostní stupeň, kdy předtím stačilo pustit nohu z plynu a auto škubalo jak o život. Dneska nic, tak se to snad vyřešilo. Zítra k večeru se ozvu jak to vypadá při normálním provozu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 To rád slyším, za týden budu taky měnit toto čidlo, tak snad budu taky uspěšný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.