Přejít na obsah

Haniss

Uživatel
  • Počet příspěvků

    416
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Haniss

  1. Prosím s jakým kabelem? Mě to u O4 do USB u zrcátka nefungovalo....pouze přes jejich kabel do zapalovače.
  2. Haniss

    Plynový kotel

    V případě tvrdé vody se instalují tzv. fyzikální úpravny vody. Zjednodušeně to vysílá pulsy do vody přes stěnu trubky a rozkládá krystalky vodního kamene. Je to na delší povídání. Je toho hodně typů ve velkém cenovém rozmezí...
  3. Dneska jsem vymenil oblozeni od zimmermanu, se kteryma mi zadni brzdy skoro nebrzdily a dostelovat to neslo, za originalni dily a konecne mi zadek brzdi tak jak ma. Takze za me na bubny jedine originalni oblozeni.
  4. zapáčit šroubovákem směrem nahoru, je to tam jakoby nacvaklé.
  5. JJ teď už mám břicho úplně dole, nepohnul bych se ani o cenťák :-)
  6. No jo, jenže musím v úterý do práce nějakých 45km do Ostravy :-) Takže zítra bude menší rozvička :-)
  7. Pluh tady projede jenom občas, moc se jim nechce :-) Pořád chumelí, co jsem měl odhozený kousek chodníku, tak za necelé 2 hodky napadlo tak 5cm. Do rána budu rád, když otevřu dveře :-D
  8. Pamatuju si misto, kde je, tak to snad půjde ještě zítra poznat :-D
  9. Čouhá mi tam levé zadní světlo trošku :-D
  10. Ručního odhazování mám už za letošní zimu plnou prdel. Mám to tak na 2 hoďky, než odházím příjezdovku a parkoviště :-)
  11. Myslím, že už jsme si psali :-) Rád bych nastartoval frézu, ať se dostanu k autu, ale nemám benzín a benzinka je pár kilásku daleko :-D
  12. Čaute všichni, tak u nás chumelí od rána, zatím to vypada cca na 50cm nového sněhu a nevypadá to, že bymělo přestat. Frýdecko-Místecko/Pražmo :-)
  13. Já ho mám za 380kč přímo ve škodovce, vyjde to nastejno jako z netu kvůli poště :-) Najeto na starý spínač cca 158tis km.
  14. Já EGR nemám vůbec a škubalo to taky, po výměně spínače mám klid :-)
  15. Diagnostika ti nic neukáže podle mě. Já taky neměl problémy s otáčkama při řazení, jen mi to prostě škubalo při uvolnění nebo sešlápnutí plynového pedálu. Po výměně spínače škubání zmizelo. Já být tebou tak to zkusím, investice 300kč a může být po problému.
  16. Já to dělal taky venku ve sněhu a v pohodě, dá se to stihnout za 10 minut :-)
  17. Přitom taková blbost za 300kč a jak to ovlivní chování celého auta :-)
  18. Mělo by to být tohle: 6Q0927189
  19. Nemáš zač, taky jsem si říkal, že podle DP to bude hračka a urval jsem jeden šroub :-D Ale naštěstí to není vidět :-) Tak ať se vám to povede, pak dej vědět, jestli to pomohlo.
  20. Měnil jsem sám, žádné úskalí nečekej. Měl jsem jen problémy sundat ten spodní panel přístrojové desky, zapomněl jsem povolit jedne šroub, tak jsem ho trošku urval :-D Je třeba sundat i tu malou lištu, která je za volantem u budíků, pod ní je šroub. Vytáhnout ovladač světel, sundat kryt od pojistek, odmontovat všechny šrouby a vytáhnout kryt. Pak už vidíš ten spínač, odpojit konektor, pootočit se spínačem do leva a vytáhnout. Opačným způsobem pak montáž. Nic na tom není.
  21. Můžu to potvrdit, dneska ráno zkušební jízda cca 50km a po cukání ani památky. Jsem rád, že jsem se toho zbavil asi nejlevnější možnou cestou :-)
  22. Takže dneska spínač vyměněný a vypadá to, že škubání se ztratilo, ještě to otestuju během zítřka a dám vědět. Dneska zkušební jízda jen pár km, vyzkoušel jsem hodně jízdu na 2.rychlostní stupeň, kdy předtím stačilo pustit nohu z plynu a auto škubalo jak o život. Dneska nic, tak se to snad vyřešilo. Zítra k večeru se ozvu jak to vypadá při normálním provozu :-)
×
×
  • Vytvořit nový...