Září 15, 201411 r taková otázka "řetězo-TSI" laika - to se ve škodovce sere každé 1,2 TSI, většina či jen 5 procent?
Září 15, 201411 r Serou se všecky, některý dřív, jiný pozdějc - ale jen malá část majitelů má odvahu to jít řešit s potřebně razantním přístupem a prostě si opravu vydupat a ještě menší část z nich o tom napíše sem... Upraveno Září 15, 201411 r od Ekkar_z_Bastlírny
Září 15, 201411 r Já už bohužel jo - cca před měsícem, když mi mechoš měnil olej v převodovce stál jeden rapák TSI u něj na dvoře a on sám mi řekl, že to tam přitáhli na laně večer, že to nestartuje - on jen napíchnul diagnostiku a odkázal je na záruční servis, protože to bylo skočený.
Září 15, 201411 r jak to tady pozoruju, tak mi to přijde úplně neskutečný, kam se hrabe povyk, který se před lety srhnul kolem 2.0 TDI. Ale samozřejmě netuším kolika lidí se to týká. A pak by bylo docela zajímavý zjisti proč se to někomu vysere a jinému ne. Výrobní vada, tedy základ bude pro všechný stejný...
Září 15, 201411 r Já už bohužel jo - cca před měsícem, když mi mechoš měnil olej v převodovce stál jeden rapák TSI u něj na dvoře a on sám mi řekl, že to tam přitáhli na laně večer, že to nestartuje - on jen napíchnul diagnostiku a odkázal je na záruční servis, protože to bylo skočený. a ? s klasický řetězem nebo řemenem neskočí ? když to rozebral jaká byla přesně příčina ? Mohl být ten řetěz prostě vadný nebo něco jinýho..., pokud si někdo myslí, že všechny řetězy a veškeré díly jsou 100% funkční a kvalitní, tak je na omylu...
Září 15, 201411 r Rypi - on to nerozebíral, protože sice je pověřenej koncernovej mechoš, ale nemá značkový zastoupení - ten rap byl v záruce a záruční škodováckej servis je ve dvou sousedních městech - tak ho tam odkázal. Jen si to jeho majitel ještě nestačili dohodnout a odvézt, když jsem kolem prošel já - takže ani nevím výsledek. Ale podle diagnostiky to vyhazovalo chybu spočívající v nesynchronizaci úhlů kliky a vačky - co jinýho by to způsobilo? Ale je pravda, že nevím ani o jedný oktávce III TSI se skočeným rozvodem, jenže tam se údajně zase houfně objevil jinej problém...
Září 15, 201411 r nj, ale to nutně neznamená, že to skočilo díky tomu, že už byl řetěz vytahanej a všechno okolo bylo od toho dojebaný apod. a pak přeskočil ( což je hlavní problém TSI ) U toho Rapida to nejspíš byla nějaká výrobní vada nějakého dílu který se prostě vysral. To se stává, bohužel a je jedno co to je za motor a od jakého výrobce...
Září 15, 201411 r Vzhledem k tomu, že motory 1.2 TSI dlouhodobě sleduji, tak u Rapidů je v tomto směru zatím celkem klid (vyskytují se zde asi dva majitelé, co tvrdí, že jim to krátce zarachtá po startu, toť vše).
Září 15, 201411 r Ja síce nemám veľa najazdené ale tiež nemám problémy. e1 má už dosť najazdené a tiež nemá problémy.
Září 15, 201411 r 6650km aktuálne pri 300km bolo vonku cca 11C tak sa mi zdalo že to trocha zarachtalo ale mohlo to byť niečo úplne iné....
Září 16, 201411 r dnes keď som bol objednať prahové lišty tak predomnou stál servisák a kecal z predavačom : Rapid 2013 1.2TSI 13 000 km vraj rachotí ako Zetor , kupoval tú dielenskú sadu na rozvody že reťaz vyťahaná ako guma na trenkách :D takže problém tu je...
Září 16, 201411 r servisák z garáže čo zabúda gumičky pod filtrom a používa vysoko kvalitné comline filtre ?
Září 16, 201411 r čo? prosím jednoduchšie bol som v autorizáku EDIT: no nie kupoval ale bral si to odtial a isiel do dielne mal traky ŠKODA Upraveno Září 16, 201411 r od juraj07
Září 16, 201411 r To bol asi motor zapotrošený z roku 2010 ktorý mal skončiť vo fabii no nakoniec ho šupli v roku 2013 do rapida. :-))
Září 16, 201411 r ktorý mal skočiť vo fabii toto ma dostalo :smich: a Ty máš problémy z TSI? ja zatiaľ nie... Aha neviem citat SKONCIT Upraveno Září 16, 201411 r od juraj07
Září 16, 201411 r osobne si myslím že ak už niekto po 13000km doj*bal novú reťaz v rapide tak to je prasa s rukami a nie človek ktorému patrí auto ... veľmi málo detailov k tomu vieme ako to bolo ...
Září 17, 201411 r Dnes už u bývalého auta jsem měl motor po výměně za 2013ku a za cca 30 000 km vše v naprostém pořádku.
Září 17, 201411 r servisák z garáže čo zabúda gumičky pod filtrom a používa vysoko kvalitné comline filtre ?
Září 19, 201411 r Píší krapet nepravdu. Je i TPI na postup s výměnou pouze pastorku bez kuchání motoru, resp. celé výměny. Už jsem to video tady dával, ale pro zopakování. http://www.youtube.com/watch?v=uht2ROfERuw&app=desktop I Honda, JAPONEC se nezdá... http://www.youtube.com/watch?v=fQSn4FuUVXE Upraveno Září 19, 201411 r od KubinoPv
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.