Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Vloženo

No to je jina hned fabule na to se da koukat. Oni tam vzdy objednavaji nejak divne ty auta skoro vsechny co tam maji tak maji zakladni vybavu. Tak dopadla i ma konfigurace meho auta kde mi jeste zustalo 20 litru v kapse ktere se mohli investovat.

Vloženo (editace)

A pár kaček, že jo. A jiná máčka.... Jen se k tomu párkrát posadit a neposlouchat jen školení. A taky umět "prodat" tu lepší výbavu a nebo nedělat hovadiny a nastrkat to "do 299ti"... PAKA!!!! A jde to. Metla, TSI66 a paket s klimou a záruka 5 let...

Editováno: , autor: KubinoPv
Vloženo

Jo jo jsou tam takovi nejak pribrzdeni uz jsem i doporucil kamosovi ktery chce koupit yetiho at jde radeji ke konkurenci sestavit si auto ze tam neumi poradne poradit a ukazat co ta vec kterou ti nabizeji bo ji tam ani nemaji nikde k nahlednuti. A servis ze muze jezdit knim i kdyz i to neni zadna vyhra.

Vloženo

Speedlimiter (Omezovač rychlosti)Speedlimiter je bezpečnostním prvkem, který zabraňuje nechtěnému překročení nastavené rychlosti – na rozdíl od tempomatu, který nastavenou rychlost udržuje.

Řidič může nastavit maximální povolenou rychlost v rozmezí od 30 do 210 km/h a speedlimiter se postará o to, aby nedošlo k jejímu překročení. Z bezpečnostních důvodů se funkce deaktivuje, jakmile řidič přidá plný plyn.

Tento asistent je od verze Ambition součástí základní výbavy.

http://www.skoda-auto.cz/models/nova-fabia/bezpecnost ;)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

No podle videi na youtube to tak asi bude. Mi se hlavne jedna aby to dlouho vydrzelo a jak se to bude pak umyvat, jak to tam bude drzet ta spina. Sam bych si to nekoupil , ale jen jsem to chtel. A kdyz jsem si mel vybrat darek co bych chtel tak padla tato moznost jelikoz co bych chtel jeste tak to uz stoji daleko vice.

Vloženo

Tak dnes jsem byl v servisu jelikož mi vždy při nastartování setrel zadní stěrač no a bylo zjištěno že je vadný motorek stěrače a jelikož nebyl na skladě tak jdu v patek na výměnu. Stejně nechápu jak něco takového může dělat motorek.

Vloženo

:D To je zajímavé.. Asi je ten motorek natolik chytrej, že si řekne setřu mu, ale pak se sám opravim a už stírat sám nebudu... Podle mě blbost aby to dělal motorek, to mu musí něco dát impuls aby setřel a ještě k tomu jenom jednou.. Nojo servis.. :kol-32:  Ale tak nový motorek se určitě neztratí  :kol-28:  :kol-28:

Vloženo (editace)

on ten motorek není zas úplně blbej , sestava má v sobě elektromechanickou "vačku"  která vlastně udělá to, že po přivedení impulsu do motorku si tento přes mechanismus připne elektriku a v určitem okamžiku po oběhnutí dráhy se zase odpojí a tím se zastaví a čeká na další impuls.

Něco je vidět pro představu zde(poslední fotky)

http://www.nissanclub.cz/forum-tema/p12-sterace-140071

Editováno: , autor: Alma
Vloženo

No mozne to je ja to zatim resit nemusim bo auto je jeste v zaruce. Jinak jsem se dival to ETKY a ten strac stoji 1423,- KC a nejlepsi na tom ze je stejny jako na kratkou fabii, combi ma jiny.

Vloženo

Takze sterac ma pokracovani. Vcera bez problemu se sam zapl vzdy a dnes rano vezu do servisu a uz u baraku vse v pohode. Prijedu rikam ze dnes mi to opet neudelalo tak ze to otestuji. Auto si nechali. Odpoledne prijdu do servisu a rikam auto je hotove a oni ano hned ho privezu. A pak rikal motorek vymenen , ale ze ten stary se jim dnes taky neprojevil takze nevi jetli to bude delat i ten novy a ze to mam pokud mozno sledovat a pristi tyden jim dat vedet at to muzou uzavrit a poslat. A pak rikal ze si vzpomnel ze tuto zavadu uz kdysi delali a ze uz ji hledal v PC a nemuze najit ze jeste bude hledat. Tak to zatim vse. A mam takovy dojem ze jak se opet ochladi tak se to mozna projevi bo mi to vzdy delalo jak mrzlo, no uvidise.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...