Petrrr Vloženo 24. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Jinak dnes jsem se dozvěděl v AS, byl jsem si pro další ventilek objednaný ze včera páč jsem nevěděl jak to bude a i když už ho nepotřebuji bylo by mi blbé si ho nevyzvednout když jsem si ho objednal, no chtěl jsem si ho nechat jako náhradu nebo kdybych ho někdy chtěl pasovat na zadní ostřikovač a s úsměvem mi řekl, že už se objednat nedá, že to jako náhrada skončilo. Tedy rada pro ostatní, kdo o tom také uvažuje, ať si pospíší dokud jsou - i když toto asi nebude rychloobrátkové zboží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Až dojdou, na googlu lze nalézt náhrady, třeba z LAND ROVERU..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Jo, ten jsem taky našel, ten je ale za 60 myslím . A průměry jestli se nebudou lišit. No je černej, což by vypadalo lépe než ty naši bělásci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Když už jsme u toho ostřikování. Dotaz na majitele zadního stěrače u lifta. Stříká Vám to taky tak nízko? Jinými slovy z trisky co je integrovaná v ramínku zadního stěrače mi přijde že to stříká na max. dolní třetinu zadního skla a zbytek skla to patlá na sucho, že ta voda jakoby nedostříkne na celou stíranou plochu, resp. největší množství vody, možná že sem tam nějaká kapka na ten zbytek taky kápne, ale rozhodně o rovnoměrném rozstřiku okna nemůže být řeč. Návod na nastavení zadní trysky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Diky na to uz jsem prisel sam i bez navodu. Trysky jsem si seridil kratkym spendlikem. Hlavne tu vrchni trisku je pakarna seridit, jsou to setiny mm a strika to nekam doprdele, no vystrikal jsem celou nadrzku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Petrr jak jsem procházel celé to téma ostřikovačů tak jsem na tohle narazil a proto jsem to sem i pro ostatní vložil. Já vím že je to konkrétně pro tebe už passé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 V pohode, jen ze si me dal citovat, navod je samozrejme v poradku. [emoji106] jeste najdi jak se serizuji predni, to by me zajimalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Predné sa nedajú štelovať, sú napevno, ako u Fabie I, II, Octavie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Ale kdeže! Je tam taková packa a s tou se dá hýbat nahoru a dolů. Pravda, do strany nelze střik seřídit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 K předním pouze toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 To je ono, co jsem myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 no, víte co je divný, mě Rapid prostě stříká hned Není to ani sekunda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Pawouku diky jak jednoduche, to jsem neznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abusklibi Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Chystám se také vložit do hadičky zpětný ventil, ale vrtá mi hlavou ještě jedna věc, protože jsem s Rapidem ještě nezažil zimu: Zkusil to už někdo s tím ventilem v zimě? Napadlo mě, že díky tomu chybějícímu ventilu to sice stříká pozdě, ale nemuselo by to zamrzat v hadičce a tryskách. Když dám ventil, o tuto vedlejší výhodu přijdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 když dáš kapalinu do -30° tak by to nemělo zamrzat. Mě to nikdy v žádném autě nezamrzlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abusklibi Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Mě teda v tryskách zmrzlo vždycky všechno a v každém autě (nevím jestli to byla i kapalina do -30, ale to je jedno, zmrzlo mi to i při pár stupních pod nulou). Asi ne moc, po pár kilometrech se to protlačí, ale ono v těch prvních pár km je to občas právě potřeba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abusklibi Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Tak jsem se odhodlal. Ventil jsem zhobloval hodně - řekl bych, že víc to nejde, kvůli jeho tenkým stěnám. Přesto mi "hadička" zbělala jako u Petrrra. Co je ale horší, ono to tam teče... Nevím, jestli je tam nějaká prasklinka, nebo to spíš netěsní, ale pod ventilem je mokro. Moc ne, dole je pár kapek, ale hadička je mokrá. Čím to vylepšit, než se to rozpadne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 tak to je čudný, jestli jsi to nevostrouhal moc, já to zas tak nestrouhal, jen ty konce a vše good i když se hadička lehce rozepla a zbělala. Dokonce jsem dělal i zátěžový testy toho vyřízlého kousku a vydrží to opravdu hodně, je to typ plastu co se furt natahuje, ale v podstatě nepraskne. Na tvém místě bych ho sundal, zkontroloval ty konce hadiček a koupil ventilek nový. při nejhorším existují opravné sady a postupy jak sem někdo dával - nebo je to i v těch manuálech servisních k Rapidu co jsou zde někde odkazy na stažení. Ono před tou instalací asi bylo lepší a já jsem to tak měl také udělat ty hadičky nahřát horkovzdušnou pistolí (používají ji i při opravách veden právě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Zatěsnit se to dá pomocí smršťovací bužírky, nejlepší je verze s lepidlem, která se dá přes tu originál hadičku. To je popsáno i v tom postupu opravy prasklé hadičky přímo od ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abusklibi Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Jo přesně to mě taky napadlo, už jsem to i udělal, ale málo jsem si rozdělil ty dráty od hadičky, takže jsem nemohl pořádně protáhnout pásku a výsledkem je velká bakule, která steně netěsní. Musím to oddělat a namotat znova. Před tím jsem udělal i to co radil Petrrr - zkusil jsem jiný, méně ořezaný ventil, ale výsledek je stejný. Na hadičkách poškození nevidím, ale řekl bych, že to asi "pramení" někde kousek nad ventilem (na straně ke stěračům), asi je fakt prasklá hadička, možná jsem to moc uhnul při vtlačování ventilu. Kus jí uříznu a udělám si reparát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 Tak uz jsem taky stastnym majitelem zpetneho ventilku. Vsechno funguje jak ma, nikde nic netece, super, diky Miklisku za navod 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 Je videt ze nemas zadni sterac, se dvema hadicema je to vetsi pakarna. Ale bez toho ventilku uz bych to nechtel. Miklis je dobrodruh co se niceho neboji. [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abusklibi Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Ja už jsem svůj také nějak dobastlil, aby těsnil, ale teď pozoruji jinou divnou věc: Stříká to ještě sekundu po tom, co pustím páčku. Řekl bych, že to dřív nedělalo. Nevšiml si toho ještě nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Tak to fakt ne, nenandal si tam misto ventilku druhe cerpadylko [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.