Mokros Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Zdravím pánové Mám otázku, poprvé za tu dobu co mám auto jsem si překontroloval hladinu servo oleje v nádobce a mám na měrce asi 4mm pod minimem jen jaký druh nebo typ se tam dolívá? Mám O1 1.6 55kW r.v. 1997 předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 http://www.zbozi.cz/?q=G+004000M2#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=link&utm_campaign=lista Případně si zajet do škodovky. Nebo zkusit nejbližší autodíly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Moc to stím doléváním nepřeháněj. Za studena může být hladina oleje klidně pod minimem: Dále: 1. Naprosto špatný název vlákna 2. Před založením nového vlákna, bylo třeba nejdřív pohledat: - Vaše hledání termínu servo vráceno 76 výsledky v sekci Motor - Vaše hledání termínu servo vráceno 37 výsledky v sekci Podvozek viz Pravidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.