dattel Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Chci se zeptat, kolik Vás stálo výměna rozvodů u Fabky 1,9 TDi PD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 uz presne neviem, ale v original servise ma to stalo okolo 11000,- Sk a menili nielen rozvody aj pritlacnu kladku a vodnu pumpu. Pumpu menia skoro na kazdej TDI PD aj na VW Golfe. Je to dost, ale nalepili tam nalepku hovoriacu o prevedenej vymene, a do servisnej knizky poznacili zaruku dalsich 90000km na rozvodovy remen a škody spôsobené jeho poruchou. Mali by to kontrolovat kazdych 30000km, ale povedali ze to nikdy nikomu nekontrolovali, lebo je tam spatny pristup a musia ist dole nejake plechy. Preto na to ze je vlhka vodna pumpa prisli az teraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
789michal Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Inac cena prace bola len 2,5hod á 550,-Sk + DPH 19% ostatne bola cena originalnych dielov so zarukou... Ale pisaly tu na fore, ze sa daju zohnat aj nejake polske rozvody za 3500,- CZk ale ja by som do toho s tymto motorom nesiel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Mna stala vymena rozvodov 13000sk a nelutujem tej polozky.Nechaj si to radsej nastavit v servise znackovom popripade kde uz tento ukon robili,pretoze to je dost zlozite ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Zdravim vsetkych... Mam fabiu rv 2001 1,9 TDi PD a mam nabehane uz skoro 90000...chcem sa spytat akym sposobom sa menia rozvody? treba motor von? a co vsetko sa meni pri vymene rozvodov... Nikde na fore som toto tema nenasiel... dakujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Motor se ven nedává a potřebuješ k tomu jen sadu na výměnu rozvodů.Řemen,kladky,případně vodní pumpu-doporučuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dattel Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 (editace) Nechci tě zrazovat, ale pokud blbě napneš řemeny, tak dost pokur*víš motor.... V servise máš záruku... 12tis. Czekokreditů není zas tak moc... Editováno: 12. Září 2006, autor: dattel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Nechci tě zrazovat, ale pokud blbě napneš řemeny, tak dost pokur*víš motor.... V servise máš záruku... 12tis. Czekokreditů není zas tak moc... jasne pohoda.. ved ja to robit nebudem iba som chcel vediet co si mam zohnat a aka narocna je vymena... je mi jasne ze to treba dat spravit odbornikovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Chtěl bych se taky k tomuto zeptat. Po kolika km je doporučeno měnit. Jak poznám kdy - projevuje se to nějak. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Chtěl bych se taky k tomuto zeptat. Po kolika km je doporučeno měnit. Jak poznám kdy - projevuje se to nějak. Dík. mění se to preventivně, aby nedošlo k poškození motoru Neví někdo, na kolik to vyjde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Chtěl bych se taky k tomuto zeptat. Po kolika km je doporučeno měnit. Jak poznám kdy - projevuje se to nějak. Dík. mění se to preventivně, aby nedošlo k poškození motoru Neví někdo, na kolik to vyjde ? Preventivně po 5000km nebo 50000???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 mas to v dp - servisne prohlidky. Na starej fabke sa napina rozvodovy remen po 60k menit by sa mal po 90k. Ak preskoci zubok na remeni, tak je pruser... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 První TDi PD 85kw měli 60 000km ale pak to zvedly na 90 000 měly strach jestli se kvůli většímu namáhání nebude řemen dříve opotřebovávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 První TDi PD 85kw měli 60 000km ale pak to zvedly na 90 000 měly strach jestli se kvůli většímu namáhání nebude řemen dříve opotřebovávat. TDi PD 85kw??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 První TDi PD 85kw měli 60 000km ale pak to zvedly na 90 000 měly strach jestli se kvůli většímu namáhání nebude řemen dříve opotřebovávat. TDi PD 85kw??? No jo asi nějaký prototypy .Jinak tak za měsíc dva vám napíšu kolik mě to stálo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 (editace) Pls nevíte někdo jek poznám jestli mám přeskočenej rozvodový řemen? Jsou na řemenicích nějaký rysky? Motor je v bouraným autě a chci to prodat, tak potřebuju zjistit jestli je dobrej.Dík Editováno: 7. leden 2007, autor: Louda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Pls nevíte někdo jek poznám jestli mám přeskočenej rozvodový řemen? Jsou na řemenicích nějaký rysky? Motor je v bouraným autě a chci to prodat, tak potřebuju jestli je dobrej.Dík Jestli je to PD tak nahoru na vačku se strká 6mm trn a dolů je přípravek co se nasadí na ozubení a svím kolíkem zapadne do díry na bloku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Jestli je to PD tak nahoru na vačku se strká 6mm trn a dolů je přípravek co se nasadí na ozubení a svím kolíkem zapadne do díry na bloku. Je to PD. Nevíš kde bych sehnal obrázek? Nedokážu si to představit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 www.dieselpower.cz sekce údržba a problémy VW tam to prohledej o nastavení rozvodů PD je tam napsáno hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Ví někdo jestli se dají použít-zaměnit rozvody na pédéčku.Mám rok 2001,váýměna po90 tkm a teď jsem koupil rozvody na novější model kde je prý výměna po 150 tkm.Řemen je stejný a pumpa taky.Rozdíl je jen v kladkách.Nechce se mi jen věřit,že byly dva bloky motorů.Má někdo zkušenost?Dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Já myslel že po 9/2003 se prodloužila výměna rozvoďáku u PDček z 90tis na 120tis a ne až na 150tis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 No možná jsem to spletl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 MELLO to spravne napisal aj ja som to tak pocul. mam tiez PD tak to zistim presne ako to je a napisem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Já myslím, že si se unáhlil. Mám taky PD po 90.000 km a zjišťoval jsem v servisech škoda jak to je a pokaždé mě řekli, že je tam rozdíl... Je fakt, že jsem se neptal v čem. Koupil jsem ty správné a doporučuju to raději i tobě. Pak to rozděláš a budeš koukat jak trubka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.