petrkopecky92 Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 dobrý den vlastním škoda fabia II 1.2 tsi 66KW,a potřeboval bych poradit po kolika km se mění olej v motoru nebo aspoň po jaké době děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Honza. Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 (editace) Tady je to přímo od zdroje: http://www.skoda-auto.cz/mam-vuz-skoda/servisni-intervaly http://www.skoda-auto.cz/mam-vuz-skoda/servisni-intervaly/servisni-intervaly-octavia-roomster-nova-fabia Editováno: 25. Únor 2013, autor: .Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Olej vyměňuj co 10 - 12 tisíc km s olejových filtrem, po 30 tkm měň vzducháč, po cca 40 - 45 tkm vyměň palivový filtr. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 ja by som tie intervaly u peľového a vzduchového vymenil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Libero,Richiis píše palivový,ne pilový filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 no pravdu píšeš...to je tak,keď to čítam v rýchlosti .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Kabinový či pachový / pylový až tehdy, kdy se ti začnou mlžit moc okna A více jak 2 roky stejně kabinový nevydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 kabinový bych měnil minimálně jednou ročně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 presne tak.. aj tento mal iba rok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 ooo shit! Tak takoý bordel jsem tam neměl ani z poloviny jak ty po 4 letech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 ono to moje nie je,to by som nedopustil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Tak kde to parkuješ a kde jezdíš? Já tohle fakt po 4 letech neměl, teď to budu měnit co dva roky. Dáváš pouze s aktivním uhlím? Já jsem koupil bez od výrobce Bosch,původní tam byl s aktivním uhlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Dal jsem po výměně taky bez aktivního uhlí, byl o dost levnější a rozdíl prakticky nepozoruji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 (editace) Richiis písal som toto ono to moje nie je Editováno: 7. Březen 2013, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Tak to je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 (editace) Dal jsem po výměně taky bez aktivního uhlí, byl o dost levnější a rozdíl prakticky nepozoruji. no ono bys to poznal, pokud bys přesedal z auta, které to má, do auta, které ne doporučuju ten s aktivním, on se dá sehnat i celkem levně, třeba zde: http://www.cc-autodily.cz/filtr-pachovy-fabia-2_2?brand=SKODA&model=FABIA Editováno: 8. Březen 2013, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Přidalší výměně nasadím nejspíše znovu s aktivním uhlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 FYI: Pri Fabii treba dávať pozor, existujú 2 rôzne veľkosti filtra podľa dátumu výroby auta celkom je 5 rôznych označení pre kabínový filter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 ano přesně tak, ten co jsem zde hodil výše odkaz je na starší modely, do 4. 7. 2010, je to tam napsané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 presne tak.. aj tento mal iba rok tak se to může dát do pytlíků a dělat si lipový čaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 čo teba nenapadne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hosha Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 (editace) A co bys doporučil lidem, kteří nemají v pyláku lístky lípy, ale mušky, komáry a další havěť? Editováno: 13. Březen 2013, autor: Hosha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Dobrá otázka, to jsem tam měl i já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 vypreparovať a urobiť obrázky na stenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Ahoj, mám proměnlivý servisní interval, auto jezdí jen krátký trasy po městě, teď po roce co je z výroby (najeto 6 500km) jsem si chtěl tak nějak tajně vyměnit olej a origo olejový filtr abych nemusel zbytečně platit v autorizáku přemrštěnou cenu, jsem holt zvyklej měnit olej jednou ročně nehledě na kilometry (olej mám přes kámoše Helix HX7 5W-40 a origo škoda filtr za 900Kč)......no a teď mi skočila hláška na maxidotu že mám zajet do servisu vyměnit olej což už mi přijde jako blbost, když jsem si mezitím olej i filtr koupil:-(...otázka zní....když si teď olej vymněním sám, zmizí hláška sama protože čidlo oleje zjistí že je olej v pořádku a dál mi zůstatne proměnlivý servisní interval s tím že inspekce je na 2 letech jak je napsáno v servisce a nebo to musim pak ještě nechat přes VAG někde smazat že mě to už hnalo na výmněnu aby se na to později nepřišlo? Děkuju předem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.