Publikováno Únor 26, 201312 r Krádež škodovky Kolegové škodovkáři,zejména středočeši z Prahy-východ.Vím že šance na znovu nalezení je mizivá,ale za pokus nic nedám.Dnes někdy po obědě,byla odcizena mému otci škodovka 120L.Stalo se to přímo na uzavřeném dvoře u bytového domu v kterém bydlí v Mratíně.Muselo jít o cílenou akci na tenhle konkrétní vůz,jelikož v té době parkovali na dvoře minimálně tři další,mladší a finančně rozhodně hodnotnější.Na dvoře zůstali jen stopy po voze,za kterým musela být škodovka odtažena,jelikož otec používá odojovač baterky a ještě navíc tajný vypínač elektriky.Pochybuji že by se to lumpíkům podařilo natočit.V tom případě by se odjezdu auta otec nejspíš všiml.Zvuk škodovky je jaksi nezaměnitelný.Bohužel hluku jiných vozidel,vzhledem k bydlení v bytovce a pohybu jiných vozů se nevěnuje pozornost.Ani nikdo ze sousedů si k naší smůle ničeho nevšiml.Jediné co víme,podle stop,že auto bylo odtaženo po hlavní silnici procházející vsí,směrem na Kostelec nad Labem.Obávám se že vůz skončí rozebrán,ale za každou informaci vedoucí k nalezení budu rád.Ale jak jsem již uvedl,šance budou nejspíš mizivé Jiří Mendl
Únor 26, 201312 r uplne stejnou barvu jsem mel,.... ale co nemuzu pochopit ? to je to nejaky vzacny kousek ? vzdyt to ma hodnotu ani ne 5000 kc ............. NECHAPU ze starou skodovku muze nekdo ukrast !!!!!
Únor 27, 201312 r 1. domácí úkol začínajícího zlodějíčka 2. ekologický aktivista 3. nárazník ze zlata, koks v blatníku, diamant ve volantu 4. exekutor (to moc smysl nedává) Je mi jasný, že to se*e. Zkusil bych sběrné suroviny v okolí, vim o případu kdy odtáhli auto do vedlejší vsi a tam ho rozřezali na kov, když uvidíš části auta, tak kontaktovat MPky a zkusit městský kamerový systém, obecním rozhlasem nechat vyhlásit zda někdo neviděl...ať se ozve na... . Nemáte v okolí nějakou nepřizpůsobivou skupinu?
Únor 27, 201312 r ... vzdyt to ma hodnotu ani ne 5000 kc Jen s plnou nádrží a novými pneu Nicméně NASERE i tohle. Auto určitě sloužilo velmi dobře a pokud se s ním nejezdí denně anebo dálkové jízdy, nevidím důvod kupovat něco jiného.
Únor 27, 201312 r Co už ty kurvy všechno neukradnou.. A i kdyby je čistě teoreticky chytli, tak to stejně bude jen nějaký přestupek, protože vyčíslená škoda bude minimální.
Únor 28, 201312 r Podle mě to bylo cíleně na náhradní díly .. vypadám v hodně dobrém stavu. Ale chvíli jsem koukal na rok příspěvku jestli jsem se nevrátil v čase..
Březen 3, 201312 r přestupek to asi nebude, byl to pěkný zachovaly kousek takže si nějaký fada značky zrenovuje svůj vrak, tento týden byl článek na seznam.cz jak jsou v kurzu po letech zase felicie na díly
Březen 4, 201312 r Já myslím že s těmi felíciemi je to jinak .. lidé je odstaví a nebo někde schovají a nahlásí jako kradené aby se jich nemuseli ekologicky zbavovat a je to a pak stoupá kriminalita fiktivními krádežemi felicii..
Březen 4, 201312 r a proc by to delali kdyz to je vse zdarma a jeste prijedou pro nej daji papir na likvidaci a k tomu i nejaky peniz podle stavu auta.
Březen 5, 201312 r Někdy to tak není .. dost často jsou ty vraky v takovém stavu že nic nedostanou a ještě musí zaplatit za odvoz.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.