martt Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 (editace) Po 130 tis.v autorizáku...chci mít komplet servisní historii...vše jsem si vyměnil...oil, filtry, pil, vzduch, svíce...a pak v servisu cena 800,- Kč včetně DPH se záznamem v Bolce atd............. Ano, po známostech...ale že na to nato 95% běžných zákazníků nedosáhne sere pes.......a víc teček ať se Pawouk vztekne........jednou mi je totiž vyčetl.... Editováno: 28. Únor 2018, autor: martt 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 a co si máme z toho tvého zajímavého příspěvku jako odnést..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 No...pane Mistře Fóra, asi to, že xx majitelů jen slepě platí a platí v autor.servisech když to jde i jinak...nemusí být slevy jen u známích po servisech ale prostě tím že servisu nenechám volné ruce ...tvoje reakce mi připomíná první základí...Mistře...tyhle poznatky jsou tady xx let...ach jo... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 (editace) Tohle jsou strasny prdy.... mame tady auta za 500+ tisic a resi se tu 2000 za olej jednou za rok, dva. to je jak si do restaurace prinest vlastni hovezi. Ta marze je tam cca stejna. Editováno: 28. Únor 2018, autor: Tragedie_v_JZD 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Tak s tou marži na masu máš tedy pravdu :-)-trefné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Hrušky a jabka. Nutí vás někdo jíst v restauraci pod podmínkou ztráty záruky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 (editace) Nuti te nekdo kupovat auto, kdyz predem vis, ze musis jezdit do autorizaku, resp. Servisu ktery dodrzuje schvalene servisni postupy? je to uplne to same, zadna jablka a hrusky. Editováno: 28. Únor 2018, autor: Tragedie_v_JZD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Asi dostaneme od Adminů za uši,že rozvíjíme debatu pomalu mimo mísu,ale "tragéd" má pravdu.Je daleko více odvětví,kde jsou marže"neobvyklé" nikomu to neva. Jednou kamarád dostali z FÚ pokutu,že prodává zboží s marží nižší,než obvyklou :-),tak se autosalóny třeba toho bojí :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 No, "neobvyklé" marže asi vadí každému. Jen s tím neumí, nemůže nikdo nic udělat. Prej neměl sis to auto kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 To je pořád dokola stejný neřešitelný problém, který se čas od času vynořuje. Zde již úplně zbytečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Neviem, čo je na tom zvláštne - filtre a sviečky si mením aj ja, ale olej ... pred panelákom ? Ale nie každý je tak zdatný, treba nechať sem tam zarobiť aj iným ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Ono to má ještě jeden rozměr. U případné opravy staršího auta z pojištění, pokud prokážete, že jezdíte pravidelně servisovat do autorizáku, pojišťovna obvykle uhradí i opravu v autorizáku, jinak budete muset ke garážistovi, nebo si část opravy zacvakat ze svého. Doma, kde má člověk obvykle nějakého svého šikulu, to není problém, ale co když budete mít auto zbořené daleko od domova, kde nikoho neznáte, o cizině nemluvě? Standardně hradí pojišťovny odtah pouze do nejbližšího servisu, cokoliv navíc si člověk pěkně zaplatí. Stojí těch pár ušetřených stovek za případné handrkování s pojišťovnou? Plus další věc - kulance. Bratranci selhal proslulý napínák na rozvodech Octy 1.8 TSI. Auto mělo málem plnou servisní historii, ale cca měsíc před tím, než se mu potkal motor, ušetřil na pravidelném servisu u garážisty. S ŠA se kvůli tomu pochopitelně na kulanci nedohodl. Důkladná oprava potkaného motoru je hodně drahá záležitost, tak si nechal od garážisty vyměnit jenom díly s viditelným poškozením. Jak už to u potkaného motoru bývá, chvilku jezdil, ale pak se mu to samozřejmě začalo sypat a musel opravovat znovu. Dobře ušetřených pár stovek za olej a filtry, že? Pojišťovny a automobilky jsou těžké kalibry, málokdo má čas a peníze na nějaké domáhání se práva u soudu s nejistým výsledkem a víte, jak je to s tím silnějším psem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 zdar chlapi, prosim nejaky good servis v praze, kde mi vymeni pruziny. nechci nejaky čičmund servis. dik autorizak mam nabidku cenu za 4500,- a to mi prijde prepal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 (editace) @vonRichthofen ja mam III a budu menit prekvapive vsechny 4 pruziny. dam tam bud ST nebo AP. sada za 4000,- Natahnout asi ne :-) ale maj to proste drahy. prosim te, kdybych si to umel udelat sam, myslis ze bych sem psal kde je servis? ;-) Editováno: 3. Duben 2018, autor: moralles 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Nn 4000,- sada + 4500 prace a geo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 (editace) Na začiatku si písal o cene 4.500, a nie o 9.500 Kč. Si v sekcií Fabia II, nie Fabia III. Otvor si stránku ŠA, pošli mail niekoľkým servisom v okolí Prahy so žiadosťou o cenovú ponuku a uvidíš či sa to dá v autorizovanom servise spraviť lacnejšie. Môžeš skúsiť požiadať servis iba o výmenu, s tým že si diely zaobstaráš sám z lacnejšieho zdroja. Editováno: 5. Duben 2018, autor: e1. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 23. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2018 Zdar panové, setkal se někdo s tím , že: Dlouhý-proměnlivý interval výměny oleje je max. 30Tkm/ nebo 24 měsíců . To je jasné tak jako že umí na základě nějakého algoritmu zkrátit těch 30 tisíc dle stylu jízdy. Otázka ale zní: může/umí zkrátit i časový interval ? Konkrétně situace podle PP mám ještě 9200 km do výměny 30Tkm. Olej byl měněn v dubnu 2017. Ale maxidot hlásí 18 dnů do servisu oleje! Jenže tohle by měl hlásat až někd v březnu 2019. Takže mi to zkrátil o 4 měsíce. Podle AS prý umí krátit jak km tak i dobu. Jen že jsem o tom nikdy neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2018 Ano krátí oboje. To sou max doby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan322 Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Zdravím, chci se zeptat kolik platíte za servisní prohlídku, nebo na kolik by mě měla vyjít max? je to servis na okraji Prahy, neautorizovaný. fabia II 1.2 tsi 63 kw r.v 2014 prohlidka ve 120000 km 1) Budou měnit olej(přivezl jsem svůj), olejovej filtr, vzduchovej a pylovej 2) přední brzdový destičky + přední brzdový kotouče Svíčky měnit nebudou, protože jsem je nechal vyměnit minule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Z toho čo opisuje to nevyzerá na servisnú obhliadku ale iba na výmenu oleja a filtrov + predných bŕzd. Bolo by dobré si ujasniť, že o čom je reč. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luiss Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Dobrý den, čeká mě prohlídka po 150000 km. Nač se mám připravit? Co se při tomto nájezdu km mění? Vozidlo škoda Octavia II, 1,6 Tdi, 77 kw interval Qi 6, motor CAYC. Cca co vše se mění a +- cena. Děkuji L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.