chysa85 Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 (editace) Potreboval bych poradit.Mam Fabku I 1,2 HTP 40KW a nejde me nastartovat.Normalne to toci ale po druhem pokusu se rozblika a zacne pipat kontrolka tlaku oleje.Cim to muze byt?Baterka i olej v motoru jsou OK.Poradte prosim. Editováno: 24. Březen 2013, autor: chysa85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 47kW??..možno preskočený rozvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chysa85 Vloženo 24. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Je to 40KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Mas tam olej??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 má,tu to píše... Baterka i olej v motoru jsou OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chysa85 Vloženo 24. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Jestli to treba neni cerpadlo.Kazdopadne to dam do servisu a uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 počuješ ho ako ťahá,ked zapneš klúč?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Ked viackrat štartuješ a nechyti tak zvykne pipať tlak oleja ale to nič neznamena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chysa85 Vloženo 24. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Jo uz me to taky nekdo rikal ze to nic neznamena ze to blika.ze je to pry normalni kdyz to nechytne.Jinak sem nejak nezaregistroval cerpadlo ale na to jsem nejak nemyslel.Zkusim to jeste zitra nastartovat a jinak to dam do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homer1 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Taky se mi to stalo, rozvod byl preskocenej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 aj mne sa to stalo a bola to len vypálená poistka na vstrekovačoch,páni plynári čo mi montovali plyn nepoznali cín pajkovačku ani zmršťovaciu bužirku tak mi to na cievke skratovalo(čo som sa nahladal), skús sa pozreť po elektrike, ked točíš dlhšie pípa to a je to norm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.