Červen 5, 201312 r Já nerozumím té módě dělat černá zrcátka, černá kola, černý rámeček masky. Ještě vybledlé fialové folie na skla. Snad bude možnost volby, což třeba u zrcátek na FII RS není.
Červen 5, 201312 r Byla doba chromová, tak teď je módní černá... Za pár let bude "cool" zas něco jiného. Nicméně křídlo na liftbacku je nepěkné...
Červen 5, 201312 r Teď budou první fotky, pak přijde zpráva s fotkou interiéru a pak ještě oznámení cen. Musí se to dávkovat.
Červen 5, 201312 r Já nerozumím té módě dělat černá zrcátka, černá kola, černý rámeček masky. Ještě vybledlé fialové folie na skla. Snad bude možnost volby, což třeba u zrcátek na FII RS není. jj, cierne zrkadla boli niekedy vysadou lacnych verzii, cierne kolesa vyzeraju z dialky ako plechace...
Červen 5, 201312 r Já nerozumím té módě dělat černá zrcátka, černá kola, černý rámeček masky. Ještě vybledlé fialové folie na skla. Snad bude možnost volby, což třeba u zrcátek na FII RS není. To je snad poprve co s tebou v necem souhlasim. Mozna nekde usoudili, ze toto se potencialni klientele RSa libi, me to teda prijde otres.
Červen 5, 201312 r pokud to nejsou celocerny kola tak to jeste ujde tyhle se mi i celkem libi pokud tam nahuleji celocerny kola tak to je proste kekel,.... KOLA DELAJI AUTO,...... ale urcite neee celocerny kola kdyz na nich nevyniknou ty jejich proporce a dalsi .......... s cernou barvou u zrcatek je to asi tak, ze cerna je levnejsi nez takova modra race metaliza a jeste maji treba na cernou barvu vetsi slevu tudiz to na to takto zacly srat, aspon ze to je teda cerna leskla .........
Červen 5, 201312 r jinak jeste viz. obrazek,..... soudim to dobre ze to jsou mlhy s corner a denni sviceni ? ......... pak mi zase ale do hlavy nejde proc je prouzek ve svetlech,... bude to takovy divny kdyz bude prozek bilej a svicka zluta .......... nevite nekdo o tom neco ?
Červen 5, 201312 r Je to tak, ze pokial zapnes hmlovky, tak svietia obe ziarovky. Pokial sa aktivuje funkcia Corner, tak svieti len 1 vonkajsia ziarovka.
Červen 5, 201312 r Kluci to červené v nárazníku je odrazka...? 3tí brzda jak vidím je klasicky za sklem. Zajímavé,jak to bude odrážet (svítit) ve tmě?
Červen 5, 201312 r Určitě ano. Ale toho si zatím asi nikdo nevšimnul. Jinak by tady už musel být nářek nad její délkou/velikostí, podobně jako u normálních OIII.
Červen 5, 201312 r Tak na tyhle kola jsem hodně zvědavej v reálu. Až nezvykle extravagantní na to že jsou od výrobce
Červen 5, 201312 r Určitě ano. Ale toho si zatím asi nikdo nevšimnul. Jinak by tady už musel být nářek nad její délkou/velikostí,podobně jako u normálních OIII. Bych do toho vrznul diody...Jasně je to nízko a neplnilo by to tu varovnou funkci,ale ten efekt?
Červen 5, 201312 r To jsem si nikdy nevšimnul. Ovšem Bentley se nevidí každý den,že.Zpět k OIII,má někdo tušení co je toto: "Novinkou je decentní osvětlení ovládacích páček, integrované ve výplních předních dveří." ? Jaké ovládací páčky se tím myslí? Kličky na otevření dveří?
Červen 5, 201312 r Přední nárazník super, zadní se mohli odvázat trochu více!!! Jinak nádhera!!! Více foto zde: http://www.auto.cz/skoda-octavia-rs-z-0-100-6-8-maximalni-rychlost-248-km-h-74861/foto?foto=0 Upraveno Červen 5, 201312 r od kačer
Červen 5, 201312 r Zepředu asi i z boku se mi moc líbí (i když kulatý mlhovky jsou řekl bych lepší), ale zezadu se mi starší verze líbí víc , uvidíme naživo Vůbec poprvý, kdy se mi kombík líbí víc a zepředu je to skutečně o dost líbivější než 2 FL RS Upraveno Červen 5, 201312 r od Jendoslav
Červen 5, 201312 r Tak na tyhle kola jsem hodně zvědavej v reálu. Až nezvykle extravagantní na to že jsou od výrobce V tomto videu ich mozes vidiet nazivo http://auto.idnes.cz/video-skoda-octavia-rs-06r-/ak_aktual.aspx?c=A130605_150046_ak_aktual_fdv
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.