Clint Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Tak to se nedivim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorcidlo0 Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Taká otázka pomimo....Dá sa " vymeniť " RS nárazník za klasický narazník ...nebude vadiť " koncovka výfuku " ? Pravy je slepy ale čo ľavý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 ale jen u TDI, u TSI jsou oba výfuky "živé" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Takova technicka. Kdyz je ted tyden objednana Oktice, nedostanu tam ten hnusnej zespodu zplostelelej volant, co byl ted nedavno predstaven na autosalonu v RS, ze ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ľuboš z LV Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 jo, nejrychlejší auto na zeměkouli....to nikdy nebude. I kdyby mělo (jak jsem někde četl....) 250 kobyl, čtyřnásobné turbo s vyměnitelnými lopatami (dají se použít i k odhazování sněhu) , více než víceprvkovou zadní i přední nápravu a u kolumbusa 46-ti palcový plazmový display a "simple clever" papundeklový zakrytí odkládacích prostor u zadních podběhů jako příplatkovou výbavu (tím mne fakt dostali) tak to furt bude "jen" rychlé a hezké auto. Ve smyslu RS (nevím ,,,snad Rally Sport) ani ne, to spíše jako "roztroušená skleroza"....i když mi parkuje v garáži její starší sestra a reklamu na eres Fabii pokládám dodnes za jednu z nejlepších reklam, co jsem kdy viděl...teda skoro jako Ema...a ta cena.... a jak tady někdo napsal, když zastaví před Hiltonem. tak si stejně všichni myslí, že přijel messenger.. Nejrychlejší ŠKODA Octavia všech dob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Johnny asi nedostaneš ještě a jestli jo tak to vyměníme, stejně si ten můj už wošahal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Huri: mi nerikej, ze se Ti to libi :-D pokud mas ovladani na volantu, beru Te jako zalohu :-D :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiříček Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 V mlhovkách na RS jsou dvě žárovky v každém světle --- při korner (nebo jak se to jmenuje) funkci mi svítí jen jedna - ta blíž ke středu auta - je to OK nebo mají svíti v každém světle obě? Při svícení mlhovkami svítí obě. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 da se to dokodovat aby svitili obe, nicmene origo podle me sviti jen jedna - jak je videt i na tomto videu (cas 3:10) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiříček Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Já jsem si to právě nechal dokodovat podle návodu tady z Fóra a svítí mi jen jedna (škoda servis) -- jak se dá dokódovat aby svítily obě ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Takova technicka. Kdyz je ted tyden objednana Oktice, nedostanu tam ten hnusnej zespodu zplostelelej volant, co byl ted nedavno predstaven na autosalonu v RS, ze ne? Pokud bude dodrzena "tradice", tak vystavene vozy jsou uz noveho MR2015. Nabeh byva 22. tyden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Takže když mám předpokládané dodání září, tak se toho zploštělého volantu dočkám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Tak si ho pak můžeme vyměnit, me to vadit nebude; -) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Já jsem si to právě nechal dokodovat podle návodu tady z Fóra a svítí mi jen jedna (škoda servis) -- jak se dá dokódovat aby svítily obě ? Děkuji nekde je tady navod i pro RS solo, je to potreba zapnout jeste u druhych zarovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 (editace) Okey, pac ja ten zplostelej nechci, jeste s bych s nim dal ranu :-) Editováno: 16. Březen 2014, autor: XJOHNNYX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiříček Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 nekde je tady navod i pro RS solo, je to potreba zapnout jeste u druhych zarovek Tak jsem prolez všech 56 stránek a nic a nebo jsem asi slepej. Stejně musím najít nějakýho profíka abych se s ním dohodnul o nakodovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 ferda25 je ze Srakonic, kousek od tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 aha, tak mozna to je primo v kodovani, nejsem si jistej, nicmene je to takto: Cornering 09 - Central Electronics 16 - Security Access - enter 31347 10 - Adaptations (5)-Leuchte12NL LB45-Lichtfunktion B 12 to Abbiegelicht links (5)-Leuchte13NL RB5-Lichtfunktion B 13 to Abbiegelicht rechts Pro RS navíc ještě - to jsou ty druhe zarovky (5)-Leuchte8FL LB39-Lichtfunktion B 8 to Abbiegelicht links (5)-Leuchte9FL RB2-Lichtfunktion B 9 to Abbiegelicht rechts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) Pěkné dvoubarevné provedení? Nikoli, jen pěkně vypadající přepravní fólie ... zdroj briskoda.net Editováno: 18. Březen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Vypadá to vcelku pěkně, ale kdyby to šlo, zvolil bych jinou kombinaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 to je prepravni folie vy dvoubarevnaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 a co je tam asi napsání, je potřeba číst až do konce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Vím ne A jen jsem poznamenal že to nevypadá až tak zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 toto taky nebylo na tebe Libore ale na Lukasona, tedy předešlý příspěvek v pořadí tomu mému.... a co je tam asi napsání, je potřeba číst až do konce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) Hravec: no jo, ale chybí ti tam čárka a to pak má trošku jiný význam ta věta za slovem "nikoliv" Editováno: 18. Březen 2014, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.