Přejít na obsah

Škoda Kodiaq


schimmer

Doporučené příspěvky

@Losky83: každé střední a větší SUV musí být mohutné, vyzařovat brutální sílu a vzbuzovat respekt, takové je lidé chtějí mít a proto je kupují. Ukaž mi jedno jediné, které takové není. Komu se toto však jeví jako těžkopádné a neforemné, ten je  v tomto segmentu  na špatné adrese.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Losky83 napsal:

Auto se mi líbí, ale ten čumák je odfláklej. Už jen lowcost přední maska je ohyzdná věc. Prostě dole to něco chtělo. Stejně je to auto na asfalt.

Zase to ber pozitivně, perfektní místo na "dobastlení" nějakých světel, třeba DLR.  Osobně by se mi ale také líbily mlhovky dole v nárazníku než hned pod světlem. Je také otázka, zda takto vysoko posazené mlhovky vůbec k něčemu budou....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem měl konečně (po mnoha forkách na webu, z výstav a podobně) možnost vidět Kodiaqa naživo (potkal jsem ho odpoledne na D5 cestou z Prahy, měl jsem možnost si ho dobře prohlédnout zepředu i zezadu) a musím teda říct - ač nevím, jaká to byla výbava - že těžké zklamání. Na některých fotkách (možná s nějakými stylovými prvky? možná ve specifických barvách či s konkrétními disky?) mi to auto přišlo celkem pěkné.

 

Ale co jsem viděl na té dálnici včera, se mi teda moc nelíbilo. Jednak auto působí hrozně vysoko nad silnicí (což jiné SUV umí maskovat, nebo to zakomponují do designu tak nějak, že to prostě funguje - tady je asi hlavním problémem spodní část předku), má prapodivně malá a zapadlá kolečka (s takovým Tiguanem se nemůže měřit), ale hlavně zadek v reálu působí jako nabouraný. Nevím, třeba do toho dozraju, ale jak se mi Superb III líbil hned, Kodiaq tedy ne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, _Denis_ napsal:

Souhlasím, zadek a bok nijak špatné nejsou, to jen ten předek. Divně neforemně masivní, kvůli spodku působí lacině.. Nemít ty prapodivné mlhovky pod světly, světla trošku níž, zjemnit masku a hodit mlhovky, či DRL dolů, nebude to zase tak špatné :)

Přesně tak, chtělo by to ten předek trošku zjemnit. Přijde mi to jako klasické SUV, kde předek je masivní jak lokomotiva. Působí to prostě nějak giganticky. Jako na salónu se mi to auto líbilo, bohužel je potkávám denně a ještě v provozu jsem na žádného hezkého nenarazil. Je dobré, že je to docela vysoké, ikdyž přední podběhy světlost snižují tak o 5 cm (osobně bych to seřízl nožem), ale jinak auto docela vydařené. Jen prostě den design předku nějak nemohu skousnout:))))))))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno, odebráno a umístěno toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...