Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Vždyť maskování je poměrně zřejmý....

Mi se obecně nelíbí ten směr přehnaného hranatění. Podle mě by to mělo být v harmonii. Nejsem zastáncem sjednocování typových řad tak, aby nebylo poznat, co je to za model, v tomto je Mercedes mimo, ale jinak jejich design, například zvláště na starším, avšak pořád krásném CLS, je někde úplně jinde a to se člověk nemusí pořezat o každý prolis.. Podle mě tím Škodovky přichází o nápaditost a hodnotu, působí to stroze a lacině...

Tak maskování tam nějaké je, ale minimální. Např. na boku už nic nevidím. První snímek jsem stihl na kameře zmačknout spoušť, ale druhý je z videa, takže nic moc.

No já např. bok vidím zahalen. Podívej se na tu podélnou linii, která je poměrně zaoblená a porovnej si ji s Vision S. Určitě je to maskování.... podobně to měly i modely, který byly představený dříve.

Potkal jsem celkem 3 a mimo zamaskovaného čumáku jsem nic dalšího neregistroval. Tmavá šedomodrá barva po celém autě. Mohu z toho videa přidat ještě jeden snímek a víc k tomu nemám co dodat.

post-2553-0-58354400-1468662360_thumb.pn

Upraveno od Jir-ka

maskovany je vsude,... ve dne vam 2 mesice pred oficialnim predstavenim odhalenej proste jezdit nebude, kdyz ani v tovarne moc odhalenej nejezdi,.. jedinej odhalenej jezdi vecer po Hradecky dalnici, kde jsem ho mohl ja spatrit a nasledne pak muj clanek vysel v redakci na iDNES.cz ;)

ve dne ho ale nemaskovanyho necekejte, sla by skodovka sama proti sobe a to rozhodne nechce, dela si reklamu uz tim ze ho bude postupne odhalovat,.. ja pocitam ze jeste tak mesic a nekde volne videt uz bude ;) 

Dnes jsem ho zachytil na kameru, už bez maskování.

Prosimtě obrázek nejde stáhnout nahodíš ho znovu? Píše to toto:

Nenašli jsme přílohu, kterou jste se pokoušeli zobrazit.  Díky !!!

• Autor
V ‎18‎.‎7‎.‎2016 at 4:10, jindrous napsal:

Dnes jsem ho zachytil na kameru, už bez maskování.

Prosimtě obrázek nejde stáhnout nahodíš ho znovu? Píše to toto:

Nenašli jsme přílohu, kterou jste se pokoušeli zobrazit.  Díky !!!

Také tu nic nevidím...

Bohužel ke zneviditelnění došlo při přestavbě tohoto webu. Já nejsem doma a tady ten snímek nemám. Ale o nic jste nepřišli, na něm bylo to auto ještě menší.

Překvapivě obstojné, ventilace hrozná, snad bude mít sériovka aspoň chrom rámečky..

To jo, ty výdechy jsou strašné...

Navigace bude umět satelitní snímky? Dobré.

Přesun spouštění výstražných světel dolů? To není dobré.

Upraveno od Prochaine

Výdechy jsou přelepený černou fólií, stejně jako plocha nad kastlikem před spolujezdcem.

Zítra na TdF povede Kodiaq peleton

ziza23: .............. Ano, bude, ale furt zamaskovany,.... takze stejne nic,.. ja ho videl bez maskovani, sice v noci a na dlanici ale stihl jsem si ho dostatecne prohlednout,..... ;) 

Ptica: ...................... temer bez maskovani ? :D vzdyt je zamaskovanej furt :D jedinyho co neni maskovanyho tak je oplastovani a od dveri nahoru, defakto od oken nahoru ,... jak prolis, kabanova linka a dalsi veci narazniku jsou furt dostatecne zahaleny :kol-47:

13716157_1055793001179827_8949160957646059878_n.jpg

13754205_1055599171199210_804675589705400245_n.jpg

13697034_1055612327864561_2222678712019801379_n.jpg

ziza mohl jsi ho vyfotit :-)

Upraveno od Malta
necituj předchozí příspěvek, ještě ke všemu s vloženými obrázky. Přečti si pravidla fóra

nejake fotky jsou, ale bylo to v noci  za jizdy, takze to samozrejme moc nejde ;) 

Podle fotky to vypadá na přední parkovací kameru.

tak určite

před 19 hodinami, Prochaine napsal:

Podle fotky to vypadá na přední parkovací kameru.

Mel by mit soustavu kamer na "360 stupnu" jako u Passatu a jinych.

on "nemá mít", on už to má :) i ateca od seatu to má.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.