Červenec 15, 20169 r Mi se obecně nelíbí ten směr přehnaného hranatění. Podle mě by to mělo být v harmonii. Nejsem zastáncem sjednocování typových řad tak, aby nebylo poznat, co je to za model, v tomto je Mercedes mimo, ale jinak jejich design, například zvláště na starším, avšak pořád krásném CLS, je někde úplně jinde a to se člověk nemusí pořezat o každý prolis.. Podle mě tím Škodovky přichází o nápaditost a hodnotu, působí to stroze a lacině...
Červenec 16, 20169 r Tak maskování tam nějaké je, ale minimální. Např. na boku už nic nevidím. První snímek jsem stihl na kameře zmačknout spoušť, ale druhý je z videa, takže nic moc.
Červenec 16, 20169 r No já např. bok vidím zahalen. Podívej se na tu podélnou linii, která je poměrně zaoblená a porovnej si ji s Vision S. Určitě je to maskování.... podobně to měly i modely, který byly představený dříve.
Červenec 16, 20169 r Potkal jsem celkem 3 a mimo zamaskovaného čumáku jsem nic dalšího neregistroval. Tmavá šedomodrá barva po celém autě. Mohu z toho videa přidat ještě jeden snímek a víc k tomu nemám co dodat. Upraveno Červenec 16, 20169 r od Jir-ka
Červenec 16, 20169 r http://img3.auto.cz/news/img/galleries/2016-15/skko40_570e44080aea6.jpg Zde máš ostrou boční linii jasně zřetelnou.
Červenec 16, 20169 r maskovany je vsude,... ve dne vam 2 mesice pred oficialnim predstavenim odhalenej proste jezdit nebude, kdyz ani v tovarne moc odhalenej nejezdi,.. jedinej odhalenej jezdi vecer po Hradecky dalnici, kde jsem ho mohl ja spatrit a nasledne pak muj clanek vysel v redakci na iDNES.cz ve dne ho ale nemaskovanyho necekejte, sla by skodovka sama proti sobe a to rozhodne nechce, dela si reklamu uz tim ze ho bude postupne odhalovat,.. ja pocitam ze jeste tak mesic a nekde volne videt uz bude
Červenec 18, 20169 r Dnes jsem ho zachytil na kameru, už bez maskování. Prosimtě obrázek nejde stáhnout nahodíš ho znovu? Píše to toto: Nenašli jsme přílohu, kterou jste se pokoušeli zobrazit. Díky !!!
Červenec 19, 20169 r Autor V 18.7.2016 at 4:10, jindrous napsal: Dnes jsem ho zachytil na kameru, už bez maskování. Prosimtě obrázek nejde stáhnout nahodíš ho znovu? Píše to toto: Nenašli jsme přílohu, kterou jste se pokoušeli zobrazit. Díky !!! Také tu nic nevidím...
Červenec 21, 20169 r Bohužel ke zneviditelnění došlo při přestavbě tohoto webu. Já nejsem doma a tady ten snímek nemám. Ale o nic jste nepřišli, na něm bylo to auto ještě menší.
Červenec 21, 20169 r Překvapivě obstojné, ventilace hrozná, snad bude mít sériovka aspoň chrom rámečky..
Červenec 21, 20169 r Navigace bude umět satelitní snímky? Dobré. Přesun spouštění výstražných světel dolů? To není dobré. Upraveno Červenec 21, 20169 r od Prochaine
Červenec 22, 20169 r Výdechy jsou přelepený černou fólií, stejně jako plocha nad kastlikem před spolujezdcem.
Červenec 23, 20169 r ziza23: .............. Ano, bude, ale furt zamaskovany,.... takze stejne nic,.. ja ho videl bez maskovani, sice v noci a na dlanici ale stihl jsem si ho dostatecne prohlednout,..... Ptica: ...................... temer bez maskovani ? vzdyt je zamaskovanej furt jedinyho co neni maskovanyho tak je oplastovani a od dveri nahoru, defakto od oken nahoru ,... jak prolis, kabanova linka a dalsi veci narazniku jsou furt dostatecne zahaleny
Červenec 23, 20169 r ziza mohl jsi ho vyfotit :-) Upraveno Červenec 24, 20169 r od Malta necituj předchozí příspěvek, ještě ke všemu s vloženými obrázky. Přečti si pravidla fóra
Červenec 25, 20169 r před 19 hodinami, Prochaine napsal: Podle fotky to vypadá na přední parkovací kameru. Mel by mit soustavu kamer na "360 stupnu" jako u Passatu a jinych.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.