Molvy Vloženo 15. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2016 Vždyť maskování je poměrně zřejmý.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2016 Mi se obecně nelíbí ten směr přehnaného hranatění. Podle mě by to mělo být v harmonii. Nejsem zastáncem sjednocování typových řad tak, aby nebylo poznat, co je to za model, v tomto je Mercedes mimo, ale jinak jejich design, například zvláště na starším, avšak pořád krásném CLS, je někde úplně jinde a to se člověk nemusí pořezat o každý prolis.. Podle mě tím Škodovky přichází o nápaditost a hodnotu, působí to stroze a lacině... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 Tak maskování tam nějaké je, ale minimální. Např. na boku už nic nevidím. První snímek jsem stihl na kameře zmačknout spoušť, ale druhý je z videa, takže nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 No já např. bok vidím zahalen. Podívej se na tu podélnou linii, která je poměrně zaoblená a porovnej si ji s Vision S. Určitě je to maskování.... podobně to měly i modely, který byly představený dříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 (editace) Potkal jsem celkem 3 a mimo zamaskovaného čumáku jsem nic dalšího neregistroval. Tmavá šedomodrá barva po celém autě. Mohu z toho videa přidat ještě jeden snímek a víc k tomu nemám co dodat. Editováno: 16. Červenec 2016, autor: Jir-ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 http://img3.auto.cz/news/img/galleries/2016-15/skko40_570e44080aea6.jpg Zde máš ostrou boční linii jasně zřetelnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 maskovany je vsude,... ve dne vam 2 mesice pred oficialnim predstavenim odhalenej proste jezdit nebude, kdyz ani v tovarne moc odhalenej nejezdi,.. jedinej odhalenej jezdi vecer po Hradecky dalnici, kde jsem ho mohl ja spatrit a nasledne pak muj clanek vysel v redakci na iDNES.cz ve dne ho ale nemaskovanyho necekejte, sla by skodovka sama proti sobe a to rozhodne nechce, dela si reklamu uz tim ze ho bude postupne odhalovat,.. ja pocitam ze jeste tak mesic a nekde volne videt uz bude 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Dnes jsem ho zachytil na kameru, už bez maskování. Prosimtě obrázek nejde stáhnout nahodíš ho znovu? Píše to toto: Nenašli jsme přílohu, kterou jste se pokoušeli zobrazit. Díky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 19. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 V 18.7.2016 at 4:10, jindrous napsal: Dnes jsem ho zachytil na kameru, už bez maskování. Prosimtě obrázek nejde stáhnout nahodíš ho znovu? Píše to toto: Nenašli jsme přílohu, kterou jste se pokoušeli zobrazit. Díky !!! Také tu nic nevidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Bohužel ke zneviditelnění došlo při přestavbě tohoto webu. Já nejsem doma a tady ten snímek nemám. Ale o nic jste nepřišli, na něm bylo to auto ještě menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Tady jedno video https://www.youtube.com/watch?v=YsvARNnED-g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Překvapivě obstojné, ventilace hrozná, snad bude mít sériovka aspoň chrom rámečky.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 To jo, ty výdechy jsou strašné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 (editace) Navigace bude umět satelitní snímky? Dobré. Přesun spouštění výstražných světel dolů? To není dobré. Editováno: 21. Červenec 2016, autor: Prochaine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Výdechy jsou přelepený černou fólií, stejně jako plocha nad kastlikem před spolujezdcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 Zítra na TdF povede Kodiaq peleton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 http://www.vw-scene.cz/skoda-kodiaq-pristizena-na-d11-temer-bez-maskovani/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 ziza23: .............. Ano, bude, ale furt zamaskovany,.... takze stejne nic,.. ja ho videl bez maskovani, sice v noci a na dlanici ale stihl jsem si ho dostatecne prohlednout,..... Ptica: ...................... temer bez maskovani ? vzdyt je zamaskovanej furt jedinyho co neni maskovanyho tak je oplastovani a od dveri nahoru, defakto od oken nahoru ,... jak prolis, kabanova linka a dalsi veci narazniku jsou furt dostatecne zahaleny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 (editace) ziza mohl jsi ho vyfotit :-) Editováno: 24. Červenec 2016, autor: Malta necituj předchozí příspěvek, ještě ke všemu s vloženými obrázky. Přečti si pravidla fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 nejake fotky jsou, ale bylo to v noci za jizdy, takze to samozrejme moc nejde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 Podle fotky to vypadá na přední parkovací kameru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 tak určite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 před 19 hodinami, Prochaine napsal: Podle fotky to vypadá na přední parkovací kameru. Mel by mit soustavu kamer na "360 stupnu" jako u Passatu a jinych. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 on "nemá mít", on už to má i ateca od seatu to má. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.