Machura Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 Jednolitý styl je právě to proč se mi koncerny líbí prostě každý má jiný vkus a potřeby.Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 Všimli jste si upraveného designu středu volantu? Ta jeho horní hrana je střižena nějak nově se mi zdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 Jednolitý styl je právě to proč se mi koncerny líbí prostě každý má jiný vkus a potřeby.Sent from my iPhone using Tapatalk Vnější vzhled by neměl být sjednocovaný. Neříkám, že nemají mít modely nějaké společné rysy spojující značku, ale každý model by měl vypadat do jisté míry originálně. Přehnaným sjednocením vnějšího vzhledu dochází pouze k jakési degradaci dražších modelů ve vyšší třídě a modely se stávají nezajímavými (viz. příklad Rapid, Octavia III a Fabia III, kde při letmém pohledu na přední část u tmavých barev nepoznáte na první pohled o jaký model jde - pokud nejste vyloženě maniaci na modely od koncernu a znáte detaily podle kterých je dokážete rychle rozeznat)... Interiér beru jako plus, že je podobný napříč modely. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 Stačilo to napsat 1x :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machura Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 V zásadě souhlasím měl jsem spíš na mysli interiér než exteriér. Nicméně lidé co si koupí Rapida jsou rádi že vypadá "skoro" jako Superb. A pro mnoho rodin v naší zemi je Rapid jediným možným řešením protože vyšší verze jsou nedostupné. A pak se posuneme do vyšší sociální skupiny a tak dál. No a všichni kromě movitějších mají jakýsi pocit luxusu a vyšší třídy než ve které jsou. A proto právě jsou si Škody podobné jako vejce vejci. Přitáhnout tak víc zákazníků ano degradace vyšších modelů je tak vlastně záměrná protože víc lidí žije v nižších společenských třídách a je tedy lepší prodat pět Rapidů vypadajících jako Superb než prodat jednoho Superba. Okolo mě se pohybuje mnoho osob co si koupí takové auto právě proto, že vypadá jako z vyšší třídy. A na tom Škoda zakládá svůj byznys. Sám teď kupuji nové auto a bude to Tiguan Ateca nebo Kodiaq no a pocit většího auta za podobnou cenu prostě roli hraje protože to vypadá jako jiná třída a ego je ego.Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 duplicitní příspěvky smazány - pokud svítí déle "ukládá se" tak víckrát neklikat na "odeslat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 Mě TapaTalk psal že se nepovedlo připojit k serveru, proto duplicita... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 Pokud Rapid vypadá podobně jako Superb, tak potom já jsem Panenka Marie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machura Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 Samozřejmě s nadsázkou bráno to je snad pochopitelné že... Stejně tak tam mohlo být místo Superb slovo OctaviaSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 No Octavia a Rapid je opravdu kolikrát k nerozeznání. Ale promiň, Superb s úplně jinými tvary nebyl zrovna trefným příkladem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Dnešní online přenos představení Kodiaqa:http://www.skoda-auto.com/en/models/kodiaq/premiere%C2%A0Případně na YouTube: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Přiznávám, že celek působí dynamičtěji, než jsem čekal, no stejně to podle mého gusta není, podobně vysoké předky nemám rád.. Zezadu je mi asi nejsympatičtější, i když stejný, jako Superb.. Proti Yetimu je to ale pokrok, o tom žádná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 a jak vysoký předek jsi čekal u SUV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Nejde mi o reálnou výšku, jde mi o umístění světel. Vypadá to jako Juke, ten má ale nahoře jen LED a ne celá světla.. Působí to na mě jako starý odšťavňovač. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 starý odšťavňovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Jsme kdysi doma měli takový oranžovo-bílý odšťavňovač, dnes by měl asi 30 let, který měl nahoře takové otvory podobné očím a dělal hrozný hluk - jako dítě jsem se toho vždy bál Vypadlo to podobě - vysoké tělo a těsně před horní hranou umístěné "oči", vypadalo to divně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 http://www.autoforum.cz/bleskovky/unikla-cela-sada-fotek-nove-skody-kodiaq-toto-je-nejvetsi-ceske-suv/ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Díky za odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Jako ne, že by to bylo ošklivý, ale je to Ateca hadr. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binford Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Nelíbí se mi to, Ateca je hezčí. Naštěstí mě to trápit nemusí, jsem socka, tak si to nikdy nekoupím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 mě se to líbí, působí robustně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 kodiak mi pride len ako ateca/yeti2 combi ... aj ke to tak neni ... ale ten rovnaky dizajn - prelisy svetla atd ... ta siva farba na uvadzacku , cierny interier . cele to posobi tak nejako divne ... kazdopadne som zvedavy na realne auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Interiér se mi docela líbí, až na ty výplně - uvidím v reálu na omak, ale působí to stejně nepohodlně a lacině jako v OIII. Ale přijde mi to, nebo v té bílé fakt vypadá jako socka? Vpředu bez mlhovek v nárazníku působí, jako kdyby neměl připlacené mlhovky a vzadu ty plasty na nárazníku v kontrastu s bílou působí jako černé kliky a zrcátka základních verzí. Bílá se na něj tedy fakt nehodí.. Taktéž trošku nechápu designérskou vynucenost v podobě hranatých podběhů, které já obecně nemám rád, když do toho dají nijak velká kola, vzadu navíc docela vcuclá, jak je u škodovky zvykem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 ešte som zvedavy na paletu farieb, tieto prezentacne (asfalt a biela) na tom moc nevynikaju .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.