Září 5, 20169 r Kodiaq v základu... http://www.autoforum.cz/bleskovky/cerne-kliky-halogeny-mala-kola-tohle-je-skoda-kodiaq-v-zakladu/
Září 5, 20169 r http://www.autoweb.cz/skoda-kodiaq-objednavky-od-rijna-ceny-srovnatelne-se-superbem-a-bude-i-sportline/
Září 5, 20169 r Vedel by už niekto teraz napísať termín, (ktorý MR, príp. KT), bude uvoľnený jeden z derivátov - Sport Line? Prípadne pošlite info do správy
Září 5, 20169 r Sportline nevím,ale u L&K odhad nejdřív 22KT/17.Prodejce mě říkal,že Laurinka až příští rok.
Září 5, 20169 r Do médií zástupcovia ŠA potvrdili zatiaľ 3 deriváty: L&K, Sport Line a Scout, určite to nejak rozumne rozdelia do postupna, mňa konkrétne zaujíma Sport Line s BiTDI :-)
Září 5, 20169 r Budou to nejspise poustet kazdy pul rok, jak to pujde za sebou to nevim. Pocitam ale LAURIN, SCOUT, SPORTLINE Ten zaklad je hroznej, maly kolecka, svicky ve predu a barva zadarmo a je hnus na svete, proste sileny, ovsem, mozna to bude ale pohodlny
Září 6, 20169 r No je fakt, že ta modrá je fakt otřesná.. Když jsem se nedávno koukal na konfigurátor, nestačil jsem se divit, že je i blbá bílá, či červená za příplatek. Takže kdo má aspoň trošku designové cítění a nechce tento pahnus, musí si vlastně vždy připlatit i za RAL barvy, což mi přijde fakt ujeté..
Září 6, 20168 r Tak tak, bila barva je u Fabie za 3600 Kc, u Yeti za 4000 Kc, za kolik bude u Kodiaqa?
Září 6, 20168 r kdyz zacinal Rapid tak byla stale zadarmo, cca po pul roce, s novym modelovym rokem byla najednou zpoplatnena, nevim jestli to bylo jen u Rapida nebo celoplosne celym spektrem modelu. Kazdopadne i tak
Září 6, 20168 r Neslo jen o bilou ale i o cervenou. Zjistili totiz ze se hodne prodavaji a lidi jim kaslali na metalizy, protoze Rapidu sluseli, tak je zpoplatnili..
Září 10, 20168 r Našel jste někdo umístění ostřikovačů xenonů??? Zdá se mi to, nebo opravdu na žádných fotkách není auto vyfocené s xenony?
Září 10, 20168 r Budou vždy s ostřikovači.Tohle jsou ty výkonnější.S nižším výkonem nepotřebují ostřikovače.
Září 10, 20168 r Mě ty plasty na schránce před spolujezdcem přijdou divný... Určitě ale bude na výběr více dekorů, tak snad to bude ok..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.