Kamca1 Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Tak mě napadá, že škodovka mohla mít ještě systém ,kde by si člověk mohl sledovat jak se blíží výroba jeho mazlíka :-) takový náhled do pořadníku... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 před 11 minutami, Kamca1 napsal: Tak mě napadá, že škodovka mohla mít ještě systém ,kde by si člověk mohl sledovat jak se blíží výroba jeho mazlíka :-) takový náhled do pořadníku... To teda ano !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 (editace) Jinak výhoda béžového interieru je ta, že není celý béžový ale je to kombinace černé a béžové. A když to bude v kůži, mělo by to jít ošetřovat lépe jak látka. Budeme měnit za béžový interier, na živo je o hodně hezčí a honosnější kord v kombinaci barvy karoserie tmavě hnědé... Editováno: 11. Únor 2017, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 taky se mi líbí ta kombinace světlá tmavá,ale když tam sednu občas v monterkách,tak to nebude to pravé ořechové:-) a po zkušenosti z tmyvé alcantary volím opět tmavou je prostě bezúdržbová a nestanu se otrokem čištění interiéru..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Já v montérkách nejezdím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Někdy stačí modrý džíny, ty docela rády barví.... i když to jsou vlastně taky montérky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 před 34 minutami, Kamca1 napsal: Tak mě napadá, že škodovka mohla mít ještě systém ,kde by si člověk mohl sledovat jak se blíží výroba jeho mazlíka :-) takový náhled do pořadníku... Podle mne by bylo lepší, kdyby auto vyrobila do měsíce, třeba. A ne za dobu, kdy člověk málem zapomene, že něco objednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 (editace) Měsíc ? to je jen sen.... A dlouhé dodací doby nejsou jen u koncernu... aktuálně je třeba dodání Peugeotu 3008 někdy během září (spíš říjen). Editováno: 11. Únor 2017, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 (editace) Ja se rozhodl taky pro změnu nějak jsem přehodnotil celou moji jízdní situaci a nakonec jsem zvolil 2.0TSI snad budu spokojen.Jezdim teď benzínovým približovadlem a zjišťuji že to je to co potřebuji:-) a to že párkrát do roka zapřáhnu boudu a pár km ji cuknu ,tak s tim si i tento benzín poradí...navic ta kultivovanost chodu a ochota se probudit od tak nízkých otaček...snad mě nezklame... Původně jsem chtěl TDi140kW ale když si spočítam kolik najedu a o kolik je rozdil v ceně plus případné komplikace, tak raději benzin ono už to je asi na pováženou co zvolit. Editováno: 11. Únor 2017, autor: Kamca1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 před 2 hodinami, Kamca1 napsal: Tak mě napadá, že škodovka mohla mít ještě systém ,kde by si člověk mohl sledovat jak se blíží výroba jeho mazlíka :-) takový náhled do pořadníku... Ver ze to nema cenu, vyuzivalo by to hodne malo lidi, resp. jen mi tu tod vsechno na druhou stranu, chces auto, tak si pockej Mel jsem v FI. bile sedacky a udrzbou mi prisli snad lepsi nez cerne na kterych bylo kde co videt Bezovy interier v celo-kuzi je fajn, lepsi urzba, ale musi se opravdu udrzovat aby se do kuze neco nedostalo U cerne je tomu tak nejak jedno, u ni se to ,,vstreba" 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Prave testuji.... 1.4 TSI - 4x4 DOTAZY ????? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_sobi_ Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 (editace) Napr. spotreba pri bežnom používaní? Predné svetlá sú full LED, alebo halogénové? Editováno: 12. Únor 2017, autor: _sobi_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Jestli se můžem někde sejít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 před 46 minutami, _sobi_ napsal: Napr. spotreba pri bežnom používaní? Predné svetlá sú full LED, alebo halogénové? Spotreba: auto dlouho stalo s nastartovanym motorem, zapomnel jsem si vynulovat spotrebu. Kazdopadne, zacinal jsem na spotrebe 11 l/100km, celkem jsem jezdil az moc svizne. Hlavne akcelerace a pruzny zrychleni + jsem byl jeste v terenu, jak je videt z fotek. Ano, predni svetla jsou Full LED. před 35 minutami, signoflife napsal: Jestli se můžem někde sejít? Sejit urcite ne,.. i kdyby byl cas tak bych to nedaval. Kdyztak pis SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 V terénu ? To myslíš ty stromy v pozadí ? Si děláš pr... 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 [emoji23] Tezkej offroad kde je presentovano, jak narocny teren na obycejnych zimnich pneu tento vuz zvladne. [emoji23] [emoji23] [emoji23] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Přesně takový hardcore s tím hodlám provozovat. Proto jsem objednal předokolku 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Takže stará asfaltová cesta je terén? Ty jo, tak to Kokodák bude v sedmém nebi, až vyjede na D1 a D2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_sobi_ Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Jeden koment na margo terénu by snáď stačil, nie? Ešte jedna otázka mi napadla - akým spôsobom je ovládané to 4x4 - je v aute príslušenstvo DRIVING MODE SELECT (režimy offroad, snow, ...)? Ak nie, je tam aspoň nejaké základné ovládanie 4x4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Ne, nestačil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 V Friday, February 10, 2017 na 10:41, Lukason napsal: Zelena Jungle je z palety barev vyrazena ano, ceka se 31 - 33 týdnů, ale jen u vybavoveho stupne STYLE. U ACTIVE a AMBITION je cekacka cca 7 - 9 týdnů Tak která Červená Corrida je zpět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Že by? http://www.euro.cz/byznys/skodovka-chce-do-armady-jeji-kodiaq-vyzve-landrover-i-toyotu-1330510 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 No jestli je to terén ve kterým jezdí Lukason... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 No on není plnohodnotný teréňák dost často vůbec potřeba, takže proč ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 V 10. 2. 2017 na 10:41, Lukason napsal: Tak která Business nebo stříbrná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.