Pawouk Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 jindrous - Sice je to tady v hospodě, ale to neznamená, že se tady může úplně všechno. Tvůj příspěvek (a bohužel nejenom tento a v tomto tématu)se dá hodnotit jako zbytečný = spam. To je poučení pro příště. Buď sem dej veřejně přístupný odkaz, nebo si to nech to své facebook fanatiky. Tečka. Celou tu šaškárnu jsem smazal. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepak Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Koukám, že už je nový ceník: http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/ke-stazeni/kodiaq-cenik.pdf Kodiaq zdražil o 16000,-. Jinak přibylo zvláštní lakování (22900,-), paket Style Multimedia a Columbus má 9.2". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Zdrazil v jake vybave? Ja to nesledoval. Pred tim mel Columbus mensi display? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepak Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Všechny výbavy i motorizace o 16000,-. Columbus měl 8 palců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 před 39 minutami, Petrrr napsal: Zdrazil v jake vybave? Ja to nesledoval. Pred tim mel Columbus mensi display? Zdražil pokud si objednáš jen verzi Style pokud si doobednaš paket multimedia,tak už jsi natom stejně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Já vidím v konfigurátoru pořád stejnou cenu, Pokud si nacvakám verzi style. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Konfig. není zatím aktualizovaný... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 od 22.KT 2017 v paletě barev zpět opět Červená Corrida 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Proč to pořád tak mění? Problémy s dodávkami, či jiné technické problémy? Jinak by mi to totiž zrovna 2x smysl nedávalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Tezko rici, muze to byt proste cim koliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Hlas trhu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Leda tak Čínského 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Jdu si dát rýži a podívat se, jestli už mám dost šikmé oči :-D Teď vážně, myslím si, že corridy by byla velká škoda a je dobře, že se vrátila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Tak teď už je k dispozici rozšířená paleta, tak se dá objednat kde co, snad i ta nešťastná hnědá Mato, kterou zrušili skoro dřív, než ji zavedli 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Presne tak .... kazdopadne do konce tohoto tydne by mel konfig v celem spektru bezet. Uz ted je tam trochu jina koncepce, co se tyce obrazku, pozadi auta a dalsi detaily. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prittman Vloženo 29. Květen 2017 Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 Ptal jsem se na salonu, ale o změně barev, rozšíření nic nevěděli. Konfigurátor taky nic. Máte jiné zprávy? Hnědá mato by byla hezká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Květen 2017 Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 Barvy budou, ale ne hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 29. Květen 2017 Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 No v konfigurátoru už ta rozšířená paleta je. Ale hnědá mato tam není. Já bych teď volil oranžovou tangerine, dokonce i ženě se to líbí Ale už máme od podzimu objednané kapučíno, dodání snad do dvou týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Květen 2017 Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 To, co se objevilo v CC, je zvláštní lakování. Ne nové standardní barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 30. Květen 2017 Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 Jo jasný, tou "rozšířenou paletou" jsem myslel zvláštní lakování. Za příplatek 6 tisíc oproti metalíze z běžné palety je to podle mě výborný deal. Když to člověk porovná s individual u BMW / audi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 170531_SKODA KODIAQ ziskala pet hvezd od Euro NCAP za bezpecnost.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 Scout a Sportline výroba od 37KT/17.První kusy začátkem roku 2018. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 Jelikož tady ještě nikdo kodiaka neviděl ( ) a já mám radost, že mi konečně taky dorazil, tak vám sem hodím nějaký fotky. Je to barva Cappuccino, výbava Style s paketem Plus: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 před 2 hodinami, Dixik2 napsal: Scout a Sportline výroba od 37KT/17.První kusy začátkem roku 2018. Je známi aj termín od kedy pôjde vozidlo objednať (príp. cenník) pre CZ trh ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.