Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jindrous - Sice je to tady v hospodě, ale to neznamená, že se tady může úplně všechno. Tvůj příspěvek (a bohužel nejenom tento a v tomto tématu)se dá hodnotit jako zbytečný = spam. To je poučení pro příště. Buď sem dej veřejně přístupný odkaz,  nebo si to nech to své facebook fanatiky. Tečka. Celou tu šaškárnu jsem smazal.

• o 2 týdny později...
Vloženo
před 39 minutami, Petrrr napsal:

Zdrazil v jake vybave? Ja to nesledoval. Pred tim mel Columbus mensi display?

Zdražil pokud si objednáš jen verzi Style pokud si doobednaš paket multimedia,tak už jsi natom stejně...

Vloženo

Presne tak ;) .... kazdopadne do konce tohoto tydne by mel konfig v celem spektru bezet. 

Uz ted je tam trochu jina koncepce, co se tyce obrazku, pozadi auta a dalsi detaily.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

No v konfigurátoru už ta rozšířená paleta je. Ale hnědá mato tam není. Já bych teď volil oranžovou tangerine, dokonce i ženě se to líbí :D Ale už máme od podzimu objednané kapučíno, dodání snad do dvou týdnů.

Vloženo

Jo jasný, tou "rozšířenou paletou" jsem myslel zvláštní lakování. Za příplatek 6 tisíc oproti metalíze z běžné palety je to podle mě výborný deal. Když to člověk porovná s individual u BMW / audi.

• o 5 týdny později...
Vloženo

Jelikož tady ještě nikdo kodiaka neviděl ( :D ) a já mám radost, že mi konečně taky dorazil, tak vám sem hodím nějaký fotky. Je to barva Cappuccino, výbava Style s paketem Plus:

DSC_6998.jpg

DSC_7000.jpg

DSC_7003.jpg

DSC_7025.jpg

Vloženo
před 2 hodinami, Dixik2 napsal:

Scout a Sportline výroba od 37KT/17.První kusy začátkem roku 2018.

Je známi aj termín od kedy pôjde vozidlo objednať (príp. cenník) pre CZ trh ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...