Prosinec 16, 20159 r Tiež mám na spotrebu podobný názor ako Petrrr. Prikladám spotrebu Rapidu 1,2 TSi 77kW. Cesta Martin - Senec. Upraveno Prosinec 16, 20159 r od FUMIHA
Prosinec 22, 20159 r S 1.2 TSI (EA111) sa dá ísť s priemernou spotrebou aj cez 8 litrov, ale treba rozlišovať že akým štýlom. V meste teraz v zime aj ja jazdím so spotrebou cez 7 litrov, ale je zima, idem krátke trasy (5-9 km), idem svižne, dosť veľa stojím. Naopak, v lete cez víkend jazdím aj za 5 litrov. Chrochták má výhodu v tom, že pri trochu svižnej jazde sa mu nezačne spotreba ihneď rapidne zvyšovať. Preplňovaný benzín je na toto citlivejší. Ale treba si zrátať, že po koľkých kilometroch sa vráti kúpa naftového motora a či je naftový motor na daný spôsob prevádzky vôbec vhodný.
Únor 10, 20169 r Dnes je to rok co si zaznamenavam udaje o tankovani a spotrebe. 2016-02-10 10.39.25.png Čím to měříš ? Vypadá to jak nějaká Androidí aplikace a nevypadá to zle Díky
Únor 15, 20169 r S 1.2 TSI (EA111) sa dá ísť s priemernou spotrebou aj cez 8 litrov, ale treba rozlišovať že akým štýlom. V meste teraz v zime aj ja jazdím so spotrebou cez 7 litrov, ale je zima, idem krátke trasy (5-9 km), idem svižne, dosť veľa stojím. Naopak, v lete cez víkend jazdím aj za 5 litrov. Chrochták má výhodu v tom, že pri trochu svižnej jazde sa mu nezačne spotreba ihneď rapidne zvyšovať. Preplňovaný benzín je na toto citlivejší. Ale treba si zrátať, že po koľkých kilometroch sa vráti kúpa naftového motora a či je naftový motor na daný spôsob prevádzky vôbec vhodný. U řady 211 už ten motor není na styl jízdy tak náchylný jako předešlá 111...
Únor 16, 20169 r Ty vaše spotřeby vám závidím... Dnes jsem se koukal na ø spotřebu a mám 8,8. Ale je pravda, že teď Octu brousím je na krátké trasy po městě. No, auto mám teprve pár dnů a jízdní styl si asi musí sednout. Už se těším, jak se s ní o víkendu projedu z Ostravy do Olomouce a zpět:-)
Únor 17, 20169 r Já teď jezdím opravdu jen couračky,tzn, 2km denně(ze zdravotních důvodů) a jednou týdně Lidl Slaný což je celkem 20km a spotřebu mám 6,3L
Únor 17, 20169 r Ty vaše spotřeby vám závidím... Dnes jsem se koukal na ø spotřebu a mám 8,8. Ale je pravda, že teď Octu brousím je na krátké trasy po městě. No, auto mám teprve pár dnů a jízdní styl si asi musí sednout. Už se těším, jak se s ní o víkendu projedu z Ostravy do Olomouce a zpět:-) Tak ono se asi nedá uplně srovnávat Rapida a mnohem těžší Octavii se stejným motorem ne ? Upraveno Únor 17, 20169 r od speKtis
Březen 5, 20169 r Rapid Spaceback 1.2TSi - 81kW. V pátek jsem vyzvedl nové auto. Dnes výlet s přítelkyní a mimčem za rodičema. Cesta celkem cca 120km. Cesta tam - řídila přítelkyně 5.1l. Cesta zpět jsem řídil já viz Swing 4.8l. Smekám na to, že má motor najeto ani ne 200km krásný.
Březen 6, 20169 r to palmexman: Ak sa budeš približivať DriveGreen koeficientom k 100 - mala by sa aj spotreba ešte zmenšiť Ale ani 78 nieje až tak zlé ...
Březen 11, 20169 r Včera Trutnov - Mladá Boleslav, prům.rychlost 66 km/h, Prům.spotřeba 4,5 l/100 km Jen tak pro zajímavost, kudy jezdíš. Takovou spotřebu na této trase jsem nikdy neměl, spíš tak o litr více. Ale já nejezdím pod cca 1800 otáček, možná i pro to.
Březen 11, 20169 r Teto spotřeby jsem dosáhl poprvé, ale 4,7 nebo 4,8 už jsem udělal dříve. Samozřejmě při obsazení jednou osobou. Trasa Trutnov- Pilnikov- Horká u St.Paky- Nová Paka- Jicin- MB
Březen 11, 20169 r to MBDusan: a v jakych otackach se pohybujes ? a prumerna rychlost na tech trasah ? mam MR2016, zatim najeto 1300km(vim ze se to neda po takoveto dobe soudit) ale prumernou mam okolo sedmi:(( okolo peti se mi muze jen zdat
Březen 11, 20169 r Chlapi, neberte to tak, z mám takovou spotřebu pořád. Delší trasy jezdim kolem 5,3 l/100 km, dálnici podle podmínek od 6,5 - 7 l. Moc motor nevytacim, ma zatah od 1500 ot/min. A průměrnou rychlost v tomto případě jsem uvedl = 66km/h Upraveno Březen 11, 20169 r od MBDusan
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.