FUMIHA Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 (editace) Tiež mám na spotrebu podobný názor ako Petrrr. Prikladám spotrebu Rapidu 1,2 TSi 77kW. Cesta Martin - Senec. Editováno: 16. Prosinec 2015, autor: FUMIHA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 S 1.2 TSI (EA111) sa dá ísť s priemernou spotrebou aj cez 8 litrov, ale treba rozlišovať že akým štýlom. V meste teraz v zime aj ja jazdím so spotrebou cez 7 litrov, ale je zima, idem krátke trasy (5-9 km), idem svižne, dosť veľa stojím. Naopak, v lete cez víkend jazdím aj za 5 litrov. Chrochták má výhodu v tom, že pri trochu svižnej jazde sa mu nezačne spotreba ihneď rapidne zvyšovať. Preplňovaný benzín je na toto citlivejší. Ale treba si zrátať, že po koľkých kilometroch sa vráti kúpa naftového motora a či je naftový motor na daný spôsob prevádzky vôbec vhodný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Dnes je to rok co si zaznamenavam udaje o tankovani a spotrebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Jo, to jsme na tom obdobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Dnes je to rok co si zaznamenavam udaje o tankovani a spotrebe. 2016-02-10 10.39.25.png Čím to měříš ? Vypadá to jak nějaká Androidí aplikace a nevypadá to zle Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Velmi jednoducha apka " PHM a náklady " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasto.p Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Ja požívam SPOTREBA SK a tiež je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Cesta tam a zpět Ostrava <-> Martin, rychlosti předpisové: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Hodně slušné, to si jel s větrem v zádech ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasto.p Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 najazdené 30 107 km, Ø 5,75 l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 S 1.2 TSI (EA111) sa dá ísť s priemernou spotrebou aj cez 8 litrov, ale treba rozlišovať že akým štýlom. V meste teraz v zime aj ja jazdím so spotrebou cez 7 litrov, ale je zima, idem krátke trasy (5-9 km), idem svižne, dosť veľa stojím. Naopak, v lete cez víkend jazdím aj za 5 litrov. Chrochták má výhodu v tom, že pri trochu svižnej jazde sa mu nezačne spotreba ihneď rapidne zvyšovať. Preplňovaný benzín je na toto citlivejší. Ale treba si zrátať, že po koľkých kilometroch sa vráti kúpa naftového motora a či je naftový motor na daný spôsob prevádzky vôbec vhodný. U řady 211 už ten motor není na styl jízdy tak náchylný jako předešlá 111... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czbob Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Ty vaše spotřeby vám závidím... Dnes jsem se koukal na ø spotřebu a mám 8,8. Ale je pravda, že teď Octu brousím je na krátké trasy po městě. No, auto mám teprve pár dnů a jízdní styl si asi musí sednout. Už se těším, jak se s ní o víkendu projedu z Ostravy do Olomouce a zpět:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada920 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Já teď jezdím opravdu jen couračky,tzn, 2km denně(ze zdravotních důvodů) a jednou týdně Lidl Slaný což je celkem 20km a spotřebu mám 6,3L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 (editace) Ty vaše spotřeby vám závidím... Dnes jsem se koukal na ø spotřebu a mám 8,8. Ale je pravda, že teď Octu brousím je na krátké trasy po městě. No, auto mám teprve pár dnů a jízdní styl si asi musí sednout. Už se těším, jak se s ní o víkendu projedu z Ostravy do Olomouce a zpět:-) Tak ono se asi nedá uplně srovnávat Rapida a mnohem těžší Octavii se stejným motorem ne ? Editováno: 17. Únor 2016, autor: speKtis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 U 1,2TSI zase rozdíl není tak velký 60 - 70kg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Repete Ostrava <-> Martin s malým odskokem na Salaš Krajinka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmexman Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Rapid Spaceback 1.2TSi - 81kW. V pátek jsem vyzvedl nové auto. Dnes výlet s přítelkyní a mimčem za rodičema. Cesta celkem cca 120km. Cesta tam - řídila přítelkyně 5.1l. Cesta zpět jsem řídil já viz Swing 4.8l. Smekám na to, že má motor najeto ani ne 200km krásný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 6. Březen 2016 Sdílet Vloženo 6. Březen 2016 Včera Trutnov - Mladá Boleslav, prům.rychlost 66 km/h, Prům.spotřeba 4,5 l/100 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pobr74 Vloženo 6. Březen 2016 Sdílet Vloženo 6. Březen 2016 to palmexman: Ak sa budeš približivať DriveGreen koeficientom k 100 - mala by sa aj spotreba ešte zmenšiť Ale ani 78 nieje až tak zlé ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Včera Trutnov - Mladá Boleslav, prům.rychlost 66 km/h, Prům.spotřeba 4,5 l/100 km Jen tak pro zajímavost, kudy jezdíš. Takovou spotřebu na této trase jsem nikdy neměl, spíš tak o litr více. Ale já nejezdím pod cca 1800 otáček, možná i pro to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Teto spotřeby jsem dosáhl poprvé, ale 4,7 nebo 4,8 už jsem udělal dříve. Samozřejmě při obsazení jednou osobou. Trasa Trutnov- Pilnikov- Horká u St.Paky- Nová Paka- Jicin- MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas0046 Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 to MBDusan: a v jakych otackach se pohybujes ? a prumerna rychlost na tech trasah ? mam MR2016, zatim najeto 1300km(vim ze se to neda po takoveto dobe soudit) ale prumernou mam okolo sedmi:(( okolo peti se mi muze jen zdat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 (editace) Chlapi, neberte to tak, z mám takovou spotřebu pořád. Delší trasy jezdim kolem 5,3 l/100 km, dálnici podle podmínek od 6,5 - 7 l. Moc motor nevytacim, ma zatah od 1500 ot/min. A průměrnou rychlost v tomto případě jsem uvedl = 66km/h Editováno: 11. Březen 2016, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Profil trasy má také na spotřebu vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.