vlakras Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Opravdu moc hezke http://www.auto.cz/skoda-rapid-spaceback-na-prvnich-fotografiich-75511 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 ta kombinace červená s černou je pěkná, ale mám obavy, že na silnici to bude škaredý auto. takový nevyvážený vzhledem k šířce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 No taky sem si rikal jak to bude vypadat ze zadniho pohledu. Takhle se mi to libi, ale ze zadu to asi bude divny - moc vysoky. Teda aspon doufam ze se mi to nebude libit:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nettle_M Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Takže je to jen sprostý hatchback...žádné polokombi Kratší verze, menší kufr...je to sice hezčí, ale jsem rád, že mám liftback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 ta kombinace červená s černou je pěkná, ale mám obavy, že na silnici to bude škaredý auto. takový nevyvážený vzhledem k šířce No,to se ukáže až ho uvidíme na živo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Na FB Skodovky uz je ofiko cele auto vypada to docela dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Rapid na fotkách taky vypadá dobře, ve skutečnosti při určitých úhlech pohledu a nedej bože z vrchu je to nudle, a tohle bude ještě větší nudle, ale uvidíme live. Jinak už jste někdo přišel na to, jestli ten dekor palubovky lze narvat dodatečně na Rapida co ho nemá? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Dekor palubovky je good, hned to pozvedene tu sterilitu. Skoda ze to neni u OIII. To si asi nechavaj na budouci FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Rapid na fotkách taky vypadá dobře, ve skutečnosti při určitých úhlech pohledu a nedej bože z vrchu je to nudle, a tohle bude ještě větší nudle, ale uvidíme live. O 20cm kratší auto bude větší nudla? Takže je to jen sprostý hatchback...žádné polokombi Až na to, že to má čtyřistalitrový kufr, okno za zadníma dveřma a vůbec tvar zadku jako u combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 No ja souhlasim s Nettle_M. Tim ze je to o 20cm kratsi a tim ze to ma o 150l mensi kufr, tak je to fakt hatchback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 mně se líbí...vzhledově víc než lift verze.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Jo ono to bude o 20cm kratší? tak beru zpět, to jsem nevěděl, myslel jsem že co do délky to bude nastejno. Pak by to taková nudle být nemusela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Krása, moc hezké. Toto by se mi moc líbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Ona je tu nudle, pac to ma strasne dlouhy rozvor a auto je uzke.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 kolik asi bude stát ta prosklená střecha to se mi totiž líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nettle_M Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 I sama Škoda to komentuje jako vstup do kompaktních hatchbacků nižší střední třídy. Ale vzhledově to evokuje combi, to ano...je to matoucí o to víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelny Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Na fotkách to vypadá dobře, hlavně ta červeno-černá kombinace. Jsem zvědav, jak to bude vypadat naživo. I tak jsem ale spíše pro liftback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 vzledem k tomu, že je to o 18cm kratší než lift a kufr "jenom" 415l, tak jsem zvědavej na cenu. řekl bych tak o 30 míň než liftback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 No aby jsme se s cenou nedivili, jak to umí Škoda kolikrát rozbalit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 podle me celkem pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 No ja souhlasim s Nettle_M. Tim ze je to o 20cm kratsi a tim ze to ma o 150l mensi kufr, tak je to fakt hatchback I sama Škoda to komentuje jako vstup do kompaktních hatchbacků nižší střední třídy. Ale vzhledově to evokuje combi, to ano...je to matoucí o to víc "Nová ŠKODA Rapid Spaceback Mladistvá novinka mezi hatchbacky" Takto to má škodovka na svém webu,myslím,že tím je to jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Je velká škoda, že není Rapid v provedení Combi, designově by byl jistě moc krásný... Velké hatchbacky nemám moc rád, červený Spaceback z prvních fotek je pěkný, protože má 17" Ray a panoramatická střecha s kouřovými světlomety dodávají autu hodně sportovní nádech. Každopádně slušně, mohl by trošku pobít korejské levňásky. Budou kouřové světlomety i pro liftback? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Já jsem spíš zvědav na cenový rozdíl vůči liftbacku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 podle mě to bude stát stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.