Pawouk Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Škodovka to jednoznačně označila jako hatchback. Takže asi tak. http://www.skoda-auto.cz/news/Pages/2013-09-10-spaceback-premiera-frankfurt.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Myslim že jsem někde četl otomnže ne, alepon ofiko od škody myslim neni v planu, mel by mit klasiku upinani přičniku ve dveřich... Ale konkretni članek kde to bylo už nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Pawouk: na té fotce vypadá Rapid SB fakt luxusně, museli dlouho hledat takový úhel, ze kterého to auto vypadá hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Já myslím, že "hágusy" Rapid SB mít nebude. Jediná možnost budou normální příčné střešní nosiče. Na nějakých spyphotos ale už bez maskování, kdy SB najel na silnice, myslím byly klasické RAPIDácké příčníky. Když vidím, jak je ta střecha směrem od lemu ke středu měkká, ani s hagusama nepočítali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Jenze to auto takhle nikdy vybadat nebude. Zase je to upraveny tak ze mezera mezi kolem a blatnikem je o dost mensi nez v realu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 vlakras: to je mi jasné, že mají zas stažené zadní pružiny, aby to auto vypadalo líbivě v reálu to bude prostě klasická koza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Uz se vi, kdy se zverejni cenik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Někdy po Frankfurtském autosalonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Ceny jsou zakladni jiz zde http://www.auto.cz/skoda-rapid-spaceback-ceskem-trhu-v-akci-269-900-kc-76602 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colombo Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Ceny tedy v podstatě kopírují ceny Rapidu liftback. Informace o výbavách v jednotlivých modelech (i akčních) zatím nejsou tak podrobné, aby se dalo posoudit, zda někde něco ubylo či přibylo. Objem kufru 415 l, je tedy dle prvotních informací počítán bez rezervy. Zajímalo by mne tedy, jak moc zvedne podlážku a tudíž zmenší prostor kufru plnohodnotná rezerva ? Ani nevím, zda Škoda nabízí např. je tzv. dojezdové kolo. To by mohlo podlážku zvednout o něco méně. Bez rezervního kola bych já osobně byl docela nervózní. Je pravda, že kolo na silnici jsem za život měnil zatím pouze jednou, ale pokud bych ho v kufru neměl, tak by to bylo určitě vícekrát. Přesně dle zákona schválnosti. Jinak Spaceback se mi líbí, alespoň co lze posoudit z fotek. Na živo jsem ho ještě neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Dojezdové kolo pro Rapida se nabízí. Ale i tak já jsem vždy pro plnohodnotnou rezervu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Jestli auto má nebo nemá rezervu je úplně jedno, kufr nad rezervou je stejný. Jediný rozdíl je, jestli v místě pro rezervu máte kolo nebo nemáte. Pokud tam není, tak si oni myslí, že budeš místo rezervy dávat třeba jogurty. Je to tak třeba i u Fabii 2 FL Combi. Bez rezervy má objem kufru 505 litrů, s rezervou 480 litrů. Rozdíl je jen v tom, jestli si tam dáš rezervu nebo ne, ale kufr je pořád stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Akční model Rapid Spaceback StylePLUS od 329 900 Kč http://www.skoda-auto.cz/models/rapid-spaceback-styleplus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colombo Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 to mc2uba: Díky za vysvětlení. To jsem si to vykládal blbě. Kufr mi ale připadá, že na většinu běžných čiností by mohl stačit. Zkouším to porovnávat s mojí FI Combi. Dle zatím uveřejněných fotek zavazadlového prostoru, by to v praxi nemuselo být tak zlé. Ale to věc čistě subjektivní. Když vidím vždycky před dovolenou, kolik zavazadel, tašek a různé bagáže manželka připraví, tak je pro mne velkou výzvou to do kufru vše pěkně poskládat. A pokud se nakonec podaří zatáhnout roletka, je to pro mně takové malé vítězství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Řeším úplně to samé a vím, že Rapid SB by mi nestačil. Nejmenší možné auto, které by mi teď stačilo, tak je Fabia 2 Combi, do menšího bych už nešel. Prostě bych se nevešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Já bych řekl, že se na to díváte ze špatného úhlu. Prostě sebevětší prostor se dřív nebo později zaplní. Tudíž je třeba začít omezovat manželky s bagáží na dovolenou zmenšováním kufrů u aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Naposled jsem jel na dovolenou ve 4 lidech s tím, že každý má maximálně jedno zavazadlo, to se do F1 Combi vešlo akorát, i něco navíc by se tam narvalo. Ale pokud do budoucna počítám s kočárem, tak to už je celkem problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 http://rapidskoda.cz/novinky/rapid-vs-i30/?fb_comment_id=fbc_572730869429165_90260120_573171092718476#f3226c0558 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 kokta7: jo, přesně takhle nějak jsem si myslel, že to tam funguje. Lžou zákazníkům a jejich motory stojí za prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 (editace) Ceny tedy v podstatě kopírují ceny Rapidu liftback. Ceny jsou o 20 000Kč vyšší, protože na leasing je u liftbacku -20 000Kč a právě leasingem je cena modelu Fresh podmíněna. U spacebacku budou prý ale navíc zimní kola a prodloužená záruka. Editováno: 10. Září 2013, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 To je sice pravda, ale i kdyby byl Rapid o 20 000 kč levnější a motor je vykonější, tak nevím co by mi museli u Hyundaie dát, abych se rozhodl pro tuto značku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 otázka jak jsou kvalitní ty hyundaje motory, ty škodovácky tsi stojí za prd.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Posledni dobou neustale ctu jak ty koncernovy TSi sou o hovne a stoji za prd.. Ale nikde sem nenasel, ze by se nekomu nejakym zpusobem po xy Km ten motor kompletne rozpadnul, nebo ze by na nem odeslo neco jineho, nez v ramci bezne udrzby..To jsou stejny reci, jako se rikalo, ze kdyz ma auto vic jak 150tis. Km, tak je to lepsi shodit ze skaly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Majku, podívej se do sekce Fabia 2 a motor 1,2 TSI myslím, že změníš názor ale zas je to otázka několika jedinců zde na fóru, pak je venku tisíce lidí, co s tím autem jezdí a zřejmě nemá problémy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 No nevim co je zde mysleno kvalitou ? a hlavne otazka na jak dlouho clovek auto planuje. Ja teda nechcu s autem z tohoto segmentu zestarnout. takze jestli vydrzi 200 tisic nebo 300 tisic je mi uplne jedno. Takze mi jdes spis o spotrebu a moznost vyuzivat kroutak a vykon pekne od spodu otacek a nevytacet motor do pekla - to je pro me tedy kvalitativni rozdil kde jasne vede VW - potazmo Skoda. kokta7: Jak jsi prisel na to ze TSI motory stoji za prd ? ty jsi mel s nejakym problem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.