Říjen 1, 201311 r mozna tady na foru, ale jinde jich to ma nespocet, ti co nejsou zaregistrovani, ci trebaani nechteji zverejnovat,.... ale pravda ze v FI asi jedinej si troufam rici kazdopadne, vsechno je stejny akorat se nepatrne lisi bakel, jinak je vse stejny jenom se meni desing ..... nejlepsi volant bude mit udajne pry nova F III .............tak sem zvedav kdyz uz tu pisu, chcete nekdo s necim poradit ?
Říjen 2, 201311 r Hlásím, že jsem provedl úspěšnou výměnu Z nového airbagu jsem odepl žlutou svorkovnici s červenou pojistkou: A dal tam fialovou svorkovnici ze starého + jsem ještě neměl na novém bagu pérka, tak jsem tam dal také ty ze starého: Nešel mi povolit šroub na volantu, ukázalo se že nářadí z lidlu a pod. není na pořádnou zátěž stavěno , naštěstí kladivo pomohlo Tak jsem tedy prohodil volanty, nasadil airbag, zacvakl, otočil klíčkem. Šel jsem zapojit baterku a teď můžu mít klidné spaní Děkuju všem za technickou podporu
Listopad 7, 201311 r Klucí já budu asi taky montit tak když bych si na to netroufnul udělal by mi to kolega Galvi osobně? Konečně jsem sehnal to co jsem chtěl
Listopad 10, 201311 r tak právě přehozeno a není to fakt nic těžkýho, nejdýl mi trvalo airbag vycvaknout..pak to bylo za 10 minut včetně nacvaknutí zpět
Listopad 16, 201311 r foky mám jen 2..holt nebyl čas, dělal jsem to podle fotonávodu z kraje vlákna, je to strašně intuitivní práce.....btw. novou krytku jsem měl s úsměvem z volantechu za 1 200kč a starou jbez sem pak zde prodal ještě za 400 čili spokojenost. Upraveno Listopad 16, 201311 r od cz pida
Červenec 26, 201411 r Ahoj v OI mám klasické staré čtyřrameno, budu dávat třírameno z prvního příspěvku. Musím dávat nový podvolantový kroužek, nebo na něj bude pasovat ten starý? Jde vyndat ze starého airbagu ten kabel a přendat ho na nový, nebo se to bude muset nějak předělat? Popř. jak? Díky za každou cennou radu.
Srpen 24, 201411 r Autor Kdyby někdo sháněl, objevil jsem na e-bay k prodeji krytky airbagu s novým logem, sice za drahý peníz, ale vzhledem k tomu, že u nás jsou nesehnatelné, tak lepší než nic.... ODKAZ TADY
Srpen 25, 201411 r Vyřešil jsem to tak, že tam nechám ten původní, nové znaky s úsměvem se asi nedělaly, a 75éček nejsem blázen. Ale i takk dík za tip.
Srpen 25, 201411 r A čo tak to vyriešiť nejakou živicovou nálepkou ? napr. http://auto.bazos.sk/inzerat/40104856/NOVE-SKODA-LOGO-do-volantu-42mm-zivicove.php Ale každá reklamná agentúra by ti to vedela urobiť podľa tvojich predstáv Upraveno Srpen 25, 201411 r od PyroSVK
Srpen 27, 201411 r Ano tu nalepku mam a je to tak akorat na pikacu. Ono to tam spise vubec nelepi a hned se odlepuje.
Říjen 2, 201410 r NA PREDAJ NOVE SKODA LOGO - PLASTOVE !!! Žiadna silikonová/živicová nálepka, ale original tvrdé plastové 3D LOGO, v prípade záujmu píšte na email:ppbujnak@gmail.com , priemer 43 milimetrov , cena 15€ posielam aj na dobierku CZ/SK Upraveno Říjen 2, 201410 r od kokotkokot
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.