Přejít na obsah

"papierová" spotreba F1 2005 1,9TDi 74kW


Doporučené příspěvky

zdravím vás,

neviem ako je to v čechách, ale na slovensku zvykneme mať vo "veľkom" technickom preukaze napísanú okrem iného aj spotrebu, či už v meste, mimo mesta a aj priemernú v rôznych kombináciach týchto troch možností a mna by zaujímalo akú spotrebu máte napísanú ako spotrebu v meste?

záujem vysvelím neskôr  :kol-31:  :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

jo aha to mas EURO 4 ze? no,ale to uz ti z vyfuku aspon nesmrdi to ja vim jaky je kurevsky rozdil mezi EURo 2 a EURo 4 auro 4 se da normalne cichyt EURo 2 je proste cista avie a EURo 3 je takove nic moc porad kdyz nastartujes v garazi se udusis hned:D co bych dal za rok 2006 bych nemusel resit korozi a cely auto prelepovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to zkoušel..

 

  • 50/km/h po městě na 4stup. a auto točilo cca 1300ot a spotřeba podle PP na rovince byla 2,3l/100km (aktuální)
  • 50km/h po městě na 3stup. a auto točilo okolo 2000ot a spotřeba podle PP na rovince byla 4,9l/100km (aktuální)

Takže takhle to mám já  :kol-47:  Navíc se mi nezdálo že by na 4stup. bylo auto nějak podtočeno, nedunělo a jelo hezky .)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne sem to vcera taky zkousel. na 4 po rovince mam,ale vic jak ty 2,7 zhruba

a na trojku je to okolo 5,4 nekdy aj vic

kazdopadne vcera sem zkousel vylozene prasacky styl jizdy zkousel sem jet 180 dokonce 190 najel sem tak z 60 km asi 15km a vysledna spotreba celkova denni byla pouze 5,2  v tom je zapocitano  4x start z toho 2x studeny.  a statni pul hodiny na volnobeh. takze fakt prvni auto co  zere jak ma s tim sem max spokojeny  jen musim zainvestovat do karoserie a doladit par veci na podvozku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No co jsem koukal na tvoje prispevky, teda hlavne na vlakno o koupi, nezavidím takový kup, sice mě potkalo něco podobného, ale jsem na tom ve finále jako bych koupil funglovku oproti tobe :D

 

Jinak by bylo fajn,kdyby jsi si udělal vlastni vlakno a tam Fabii popsal  :kol-47:

 

K té spotřebě že jsi jí honil, to sice jo, ale najel si s ní relativně málo km, když si vezmeš že jsi honil jen 1/4 cesty tak to je jasné že ti to ukázalo tolik :)

 

Pro příště zkus větší trasu a dodej vyfocený palubní počítač a jeho hodnoty, počína je třeba teplotou venku, přes spotřebu, dojezd, domu jízdy, počet najetých km a průměrnou rychlost :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja to nefotim:D vzdyt to je lakovany. az se to prelepy folii tak to nafotim. rok 2002 uvedeni do provozu,ale zjisteni,ze to bylo vyrobeno presne o rok driv . 182 tis necelych. ta spotreba kdyz bude proad do 5 litru budu spokojeny,ale ted chci kupovat origo kola s gumama 195, takze asi bude zrat o pul litra vic. zatim sem nesehnal je to drahy jak potvora. kdyztak muzem kecnout na chatu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...