johnymt Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 zdravím vás, neviem ako je to v čechách, ale na slovensku zvykneme mať vo "veľkom" technickom preukaze napísanú okrem iného aj spotrebu, či už v meste, mimo mesta a aj priemernú v rôznych kombináciach týchto troch možností a mna by zaujímalo akú spotrebu máte napísanú ako spotrebu v meste? záujem vysvelím neskôr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 (editace) Pokud vím tak ve velkém TP je napsána i spotřeba. A město tam mám myslím 6.5 litru, jsem práci, doma po podívám přesněji. Takže EDIT: Koukal jsem a mám tam: 6,5/4,1/5,0 Město/ mimo město/ kombinovaná Editováno: 24. Duben 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 mam tam 6,4 a u kombika myslim,ze to je blbe napsano z kratke nicmene ta spotreba je pro to auto mozna pouze tehdy ,kdyz se jede trasa do 5 km a je to sama cervena a rozjezdy. jinak jezdim i mesto kolem 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 U kombíka špatně? Tak kombík má už z principu větší spotřebu, kvůli větší váze ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 nechapu co je nepochopitelne na mem prispevku 6,4 ma byt u fabie kratke!!! mam to u kombika. ale to je uplne jedno ,protoze ja sem vahu sundal na vahu kratke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 A jak jsi sundal tu váhu? a co máš přesně za typ Fabie a s jakým motorem? Jestli ATD nebo AXR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 ATD. ani se neptej jak sem ji snizil,ale mam 1240 kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 No se ptám A já mám AXR, tudíž mám větší, kvůli tomu oproti ATD to má upravé emise a já nevím co všechno za kraviny proto je podle mě ta spotřeba vyšší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 jo aha to mas EURO 4 ze? no,ale to uz ti z vyfuku aspon nesmrdi to ja vim jaky je kurevsky rozdil mezi EURo 2 a EURo 4 auro 4 se da normalne cichyt EURo 2 je proste cista avie a EURo 3 je takove nic moc porad kdyz nastartujes v garazi se udusis hned:D co bych dal za rok 2006 bych nemusel resit korozi a cely auto prelepovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Presne tak, motor AXR má Euro4, má i kratší převody, ně nějak extra ale má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 kratsi? no to byse hodilo u ctverky. trojka je do emsta uplne nahovno zere jak tank a 4 se nekdy docela dusi idelani jet tech 60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Myslím že 4 a 5 jsou kratší To by pak sedělo na tu spotřebu, protože čím delší je, tím je logicky nižší spotřeba Jinak po městě jezdím buď 60 a na 4 nebo do 50 na 3 ale to je pravda že už zbytečně točí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 za 3 to pri 50 tachometrove bere pres 5 litru za 4 okolo 3 litru a tim dosahuju perfektni spotreby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Tak až takhle jsem na to nekoukal, po městě obecně na spotřebu nehledím, nemá to cenu ale jak pojedu tak se podívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Tak jsem to zkoušel.. 50/km/h po městě na 4stup. a auto točilo cca 1300ot a spotřeba podle PP na rovince byla 2,3l/100km (aktuální) 50km/h po městě na 3stup. a auto točilo okolo 2000ot a spotřeba podle PP na rovince byla 4,9l/100km (aktuální) Takže takhle to mám já Navíc se mi nezdálo že by na 4stup. bylo auto nějak podtočeno, nedunělo a jelo hezky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 presne sem to vcera taky zkousel. na 4 po rovince mam,ale vic jak ty 2,7 zhruba a na trojku je to okolo 5,4 nekdy aj vic kazdopadne vcera sem zkousel vylozene prasacky styl jizdy zkousel sem jet 180 dokonce 190 najel sem tak z 60 km asi 15km a vysledna spotreba celkova denni byla pouze 5,2 v tom je zapocitano 4x start z toho 2x studeny. a statni pul hodiny na volnobeh. takze fakt prvni auto co zere jak ma s tim sem max spokojeny jen musim zainvestovat do karoserie a doladit par veci na podvozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 No co jsem koukal na tvoje prispevky, teda hlavne na vlakno o koupi, nezavidím takový kup, sice mě potkalo něco podobného, ale jsem na tom ve finále jako bych koupil funglovku oproti tobe Jinak by bylo fajn,kdyby jsi si udělal vlastni vlakno a tam Fabii popsal K té spotřebě že jsi jí honil, to sice jo, ale najel si s ní relativně málo km, když si vezmeš že jsi honil jen 1/4 cesty tak to je jasné že ti to ukázalo tolik Pro příště zkus větší trasu a dodej vyfocený palubní počítač a jeho hodnoty, počína je třeba teplotou venku, přes spotřebu, dojezd, domu jízdy, počet najetých km a průměrnou rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 no,ale dalsich 30 km sem to honil stejne jen sem nejel vic jak 120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Tak 120km/h není honění To je normální provozní rychlost (dálniční že, nejsem banda pirátů, ledaže by jsi měl soukromou cestu )Pokud bereš 120km/h jako honění, tak z toho co jezdím já, tak pokud jedu 100km po dálnici a mám 130km/h tempomat tak jsem na průměru 4,8l/100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 boze. prijd se mnou svest a uvidis,ze to nebyla plynula jizda,ale neustale brzda plyn plny kotel do kopcu 12% protoze tam nic jinyho nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Nemusíš mi říkat bože, stačí jménem A s tou spotřebou, já ti věřím, a pokud kecáš tak hlavně sám sobě Mě to žíly netrhá Co máš za Fabii? Rok, kilometry? Nějakou fotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 ja to nefotim:D vzdyt to je lakovany. az se to prelepy folii tak to nafotim. rok 2002 uvedeni do provozu,ale zjisteni,ze to bylo vyrobeno presne o rok driv . 182 tis necelych. ta spotreba kdyz bude proad do 5 litru budu spokojeny,ale ted chci kupovat origo kola s gumama 195, takze asi bude zrat o pul litra vic. zatim sem nesehnal je to drahy jak potvora. kdyztak muzem kecnout na chatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.